خونم تهرانه اما مغازه دار یا میخواد جنسی رو که خریدار نداره بفروشه یا اونی که روش بیشتر سود میکنه
داداش شما چی خرید؟ بگو شاید منم خریدم و راضی بودم و هم قربون صدقه گوشیم رفتم هم شما و داداشت
خونم تهرانه اما مغازه دار یا میخواد جنسی رو که خریدار نداره بفروشه یا اونی که روش بیشتر سود میکنه
داداش شما چی خرید؟ بگو شاید منم خریدم و راضی بودم و هم قربون صدقه گوشیم رفتم هم شما و داداشت
خوب منم میدونستم...ولی جاش نیست...
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
شما برو هرچی دلت میخواد بخر،مگه گوشی خریدن زوریه؟؟؟؟؟؟
والا شما سامسونگیا که اصلاً تعصب ندارید واسمون زوریش کردین
والللا
من طرفدار برند خاصی نیستم دوست عزیز،فقط سامسونگ،نوکیا،se رو خیلی از بقیه ی برندها سرتر میدونم...
آخر دعواهاتون یه مشاوره هم به من بدید لطفآ![]()
از نظر شما همه چيز مشخصه و بحثي نيست .
نكنه اين عكس فوتوشاپه اما مال شما اصل . بس كن بابا . چرا ميخواي با دروغ و كلك حرفات رو راست جلوه بدي .
گالاكسي اصلا " ارزشش رو نداره كه بخوام با ميلستون 2 مقايسش كنم چون ميلستون xt720 با همون سي پي يو ضعيفترش حريفش ميشه .
اين رو كه ديگه همه ميدونن و نميخواد تبليغ كني براش .هر طور میلشونه ... منم فقط حقایقو میگم هر کی هر چی میخاد بخره! ولی کیفیت گوشیهای سامسونگ خیلی عالیه و اصلاً نمیشه بهش ایراد گرفت
همه دنيا ميدونن كه از نظر كيفيت موتورولا كجاست و سامسونگ كجا
ميخواي اسم دوستت و بلايي رو كه سر گوشي آورد بگم كه ديگه حرف چرت نزني .دوستم یه مایلستون داشت بدون هیچ دلیلی تاچش خراب شد!!
هر جا برد لوازمش گیرش نیومد تا اینکه یه دونه مایلستون که اونم یه چیز دیگش خراب شده بود رو به قیمت 150 تومن خرید و تاچشو زد رو مال خودش
پس کیفیت فقط ظاهر گوشی نیست ... مهم قطعات اصلی گوشی هست که موتورولا خیلیم خوب کار نکرده و از اون بدتر اینه که لوازمش گیر نمیاد
خوبه خودت هم ميدوني چرا گوشيش به اون روز در اومده .
اون گوشي هم كه خريده زمين خورده بوده .
Last edited by fire159; 07-09-2010 at 14:36.
آفرین به شما...خوب من چیکار کنم؟
حالا از این بحث کل کل خارج شیم...
پیشنهاد میکنم همون گالاکسی و نکسوس که دیگران هن بهتون پیشنهاد کردند رو انتخاب کنید
کار کردن با هردو ساده و راحت و لذت بخشه...چون هر دو آندروید هستند
ولی اگه از سامسونگ هم زیاد خوشتون نمیاد به قول دوستمون آیفون 4 یا نکسوس![]()
به نظرتون گوشی بدون کیبورد سخت افزاری آدمو بعد یه مدت خسته نمیکنه؟ من خیلی اس ام اس میزنما!
درسته که n900 گوشی خوبیه و قیمتشم مناسبه اما میخوام برتری و معایب بقیه گزینه ها رو هم بدونم
حدس میزد خورده زمین ولی هر چی نگاه کردم قابش هیچ جاش یه ضربه کوچیکم نداشتدر ضمن....شما یه بار دیگه هم درمورده دوستون گفتید.....گفته بودید که خورده زمین...من هنوز یادمه
به هر حال اگه قرار باشه با یه زمین خوردن اینجوری بشه که دیگه هیچی![]()
شما خودت با این حرفت ثابت کردی چقدر تعصب داری پس دیگه حرفی از تعصب نزنآدم بخنده و واسش ضرر داشته باشه ولی گوشیش سامسونگ نباشه![]()
برای اینکه حرف هر دو طرف رو رد نکنیم هر دو عکس رو قابل قبول میدونیماز نظر شما همه چيز مشخصه و بحثي نيست .
نكنه اين عكس فوتوشاپه اما مال شما اصل . بس كن بابا . چرا ميخواي با دروغ و كلك حرفات رو راست جلوه بدي .
گالاكسي اصلا " ارزشش رو نداره كه بخوام با ميلستون 2 مقايسش كنم چون ميلستون xt720 با همون سي پي يو ضعيفترش حريفش ميشه .
گالکسی 2200 امتیاز
مایلستون 2 1400
دیگه حرفیه ؟
لطفاً شعور داشته باش دوست عزیزميخواي اسم دوستت و بلايي رو كه سر گوشي آورد بگم كه ديگه حرف چرت نزني .
خوبه خودت هم ميدوني چرا گوشيش به اون روز در اومده .
اون گوشي هم كه خريده زمين خورده بوده .
خوبه خودتم میشناسیش
تا جایی که من میدونم هیچ بلایی سرش نیومده و فقط احتمال میداد که خورده باشه زمین ولی هیچ جای ضربه ای روش نبود و این فرضیه هم رد میشه
خلاصه تو شیراز ما دیدیم 3 تا مایلستون خریده شده یکیش که پکیده بود اون یکیم با بقایای اون پکیده درست شد![]()
بدیش اینه که لوازمش گیر نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)