به نظر من یه موتورولا MILESTONE بگیر
ملت هم به جون هم نمی افتند
به نظر من یه موتورولا MILESTONE بگیر
ملت هم به جون هم نمی افتند
مطمئني هردو 16 ميليون نيستن اخه فكر كنم كه من هر دو رو ديدم 16 ميليون بودن بله مقايسه هم كردم و متوجه شدم از نظر صفحه ويواز يه سر و گردن بالاتره اين مقايسه بين ان 900 و ويواز و ان 97 بود كه اون اهنگي كه ما ديديم اصلا اجرا نكرد و فقط صداشو شنيديم و موند ويواز و ان 900 كه ويواز كيفيتش بهتر بودراستی دزسته که n900 صفحش 16میلون رنگ نیست اما اگه تونستی یه بار این 2تا صفحه نمایش رو باهم مقایسه کن به نتایج جالبی میرسی و میبینی که n900 چقدر صفحه بهتری داره چون رزولوشنش واقعا بالاس
منم همینو میگم دیگه...کیفیت صفحه ی ویواز بهتر از n900 هستش...
روزولیشن در کیفیت ال سی دی تعثیر بسیار بیشتری داره.
اینو چندین بار قبلنا امتحان کردم
خب فکر می کنم صحبت در مورد ال سی دی بس باشه!
نظرتون در مورد کیفیت فیلم و عکس این دو گوشی (ان900 و ویواز پرو ) چیه؟
اگـر با ابعاد N900 مشکل نداری ؛ مطمئن باش بهتـر هست حداقل از ویواز !
من با n900کار کردم. خیلی کار باهاش سختهاز لحاظ امکانات هم واقعا به درد نخوره. مثلا تو بلوتوثش فقط یکی دو تا گزینه بود واسه روشن خاموش کردن و تغییر اسم بلوتوث. دیگه اینکه بخای تنظیمات بلوتوثش را (مثلا power save) را فعال و غیرفعال کنی اونجا وجود نداشت یا مثلا وقتی داری کلیپی میبینی قابلیتهای کمی واسه نمایش داره و تلزه لبوتوث کردنش هم خیلی مشکله.
من توصیه میکنم همون ویواز بگیری لااقل از n900بهتره!
Vivaz pro را با C6 مقایسه می کنند و نه n900
شما دو تا گوشی را با هم مقایسه می کنید که اختلاف قیمت آنها زیاد است ضمن اینکه همینطور که دوستان گفتند شما به وزن گوشی هم توجه کنید 180 گرم !
اما در خصوص مقایسه کیفیت عکس دو گوشی ، اگر تنظیمات را درست استفاده کنید n900 بهتر عکاسی می کند
من با توجه به حرفای دوستانی که به حرفشون اعتماد دارم میگم:
ویواز پرو از نظر دوربین حالا چه عکاسی چه فیلم برداری بهتره.
از نظره فیلم برداری که کیفیت بسیار بهتری داره.
در کل با توجه به سیستم عامل ان900 که در حال حاظر تنها در خود ان900 موجوده من ویواز پرو را پیشنهاد میدم که از سیمبین استفاده میکنه و در حال حاظر میتونه سیستم عامل بهتری نسبت به ممو که در ان900 هست باشه
اگه معیار گوشی خوبpower save بلوتوث باشه همون ویواز خوبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)