آااااااو شرمنده
بخاطر اینکه شما آواتارت با taranom261 یکی هست ، اشتباه گرفتم![]()
ایشون تو تاپیک "چگونه افتر باز حرفه ای شویم ؟" این حرف رو زده بودن...
موفق باشید![]()
آااااااو شرمنده
بخاطر اینکه شما آواتارت با taranom261 یکی هست ، اشتباه گرفتم![]()
ایشون تو تاپیک "چگونه افتر باز حرفه ای شویم ؟" این حرف رو زده بودن...
موفق باشید![]()
سلام خدمت رفقا...
دوستام من یه سری تصاویر PNG یا PSD و یا هر جیز دیگه با موضوع امام حسین و یه سری المنت ها مرتبط می خوام...اگه کسی جایی رو سراغ داره بم آدرس بده....
مثه مجموعه کلیپ آرت.....
مرسی
Last edited by albertoperanc; 01-12-2010 at 13:35.
کمک.........
آقا افترم باز نمیشه...از این ارور ها میده...پاک هم کردم درست نشد!!!
![]()
کسی جواب نداد،خودم راه حل رو پیدا کردم....
مربوط به زبان محلی ویندوز میشد.
سلام بر دوستان عزيز.
يه سؤال؟ :
افتر افكت بايد فايل هايي با پسوند MOV رو باز كنه. ولي من هم افتر افكت cs4 و هم cs3 رو نصب كردم. امّا از اين پسوند پشتيباني نمي كنه. چرا؟
اگه PSD مي خواي به سايت islamicwallpaper دات ir برو. البتّه اين سايت در مورد امام حسين فقط خطاطي هاي PSD داره.
اگه PNG هم خواستي توي گوگل سرچ كن. يادم نمياد من چي سرچ كردم امّا دو سه تا گنبد خيل زيبا و با كيفيّت PNG پيدا كردم.
چک کن OuickTime نصب باشه...و یک پک کدک هم بنصب....فک نمی کنم دیگه مشکلی واسه پخش پیش بیاد.![]()
درسته !
Quick Time نصب نبود. نصبش كردم حل شد. ممنون از راهنماييت.
افتر افكت فايل هاي صوتي ر ووارد مي كنه؛حتّي وار دتايم لاين هم مي كنه امّا صدا پخش نميشه. آيكون صدا هم
روشنه. مشكل از چيه؟
سلام بر دوستان عزيز و گل. اولين پست خودم رو توي انجمن جامع پي سي ورلد تبريك ميگم !
من پكيج كامل آموزش افتر رو از فروشگاه پي سي ورلد خريدم. اما يه سري از فيلم هاي آماده (مثل پاشيدن خون و پخش شدن دود) وقتي وارد محيط افتر ميشه اون قسمت سياه فيلم نميره و نميذاره لايه هاي زيرينش (!) ديده بشه. من مد لايه رو روي Add گذاشتم درست شد ولي وقتي افكت Fill رو بهش ميدم كل لايه fill ميشه !!!!
چه كنم ؟ چه كنم كه سخت محتاج كمكم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)