بودجه شون تصویب شد؟ برو 5970 بگیر حالشو ببر. فیزیک میزیک وولش1
بودجه شون تصویب شد؟ برو 5970 بگیر حالشو ببر. فیزیک میزیک وولش1
نه دوست عزیز شما فقط باید برنامه فیزیکس رو نصب کنید تا بتونید بازی کنید این بازی مثل مافیا 2 نیاز اولیش برنامه فیزیکس هست مثل برنامه دایرکت ایکس ویندوز و فرقی نداره ati داشته باشی
البته فعلا که فیزیکس تو بازی زیاد بکار نمیاد چون طی تست های بچه ها و حتی خودمم امتحان کردم فیزیکس مافیا رو ati هم تمام مشخصات و جزییاتش اجرا میشه منظورم همون خورده شیشه و... هست امتحانشم مجانیه هرکی ati داره گزینه فیزیک رو تو قسمت آپشن high بزاره![]()
با تشکر از همه
در جواب xzero باید بگم من اونقدر بازی خور نیستن که وارد این همه جزئیات بشم !
masoodregister جان فکر نکنم بتونم این رو بگیرم، اینقدر بودجه فکر نکنم داشته باشم
انگار آروم آروم دارم میرم به سمت ATI
ببینم فیزیکس رو میشه بدون دردسر رو ATI نصب کرد یا نه ؟
در ضمن یادم رفت بگم که من با nVidia چند باری 3D بازی کردم بدک نبود! ATI هم 3D داره ؟
Last edited by mohd; 08-09-2010 at 14:17. دليل: ناقص
ببینید بزارید مقایسه کنیم.
مدل5970تراشه رادئون رو درنظر بگیرید.مارک ساپفایر.
خب مشخصاتش:
vga1=sapphire-5970-2g-ddr5-
core clock=735mhz
over clock=4000mhz
pci=512bit
خب باتوجه به 3200پردازنده استریمی که دراین مدل وجود دارد درحال حاضر بهترین گرافیک دنیاست با این تصور که پردازش اطلاعات بسیار بسیار سریع سرعت نور!
ولی مدل480همش480تا پردازنده استریم داره اینم مشخصاتش:
vga2=evga-gtx480-1.5g-ddr5
اصلاً480تا استریم رو نمیشه با3200تا مقایسه کرد.درسته دوستان؟
تعداد فریم تو جفتش این قدر بالا هست که نشه تشخیص داد این جا مسیله مهم فیزیک 3d و... هست که ati نداره ببین تو سیستم قبلیتم تعصب نشون دادی تو این سیستمم داری همین کارو می کنی بابا برو یکم تو سایتای بنچ مارک ببین چطور تنور انویدیا داره ای تی ای رو می بلعه به حرف من فکر کن اینجا هم راجه بهش مطلب هست البته من خودم دو تا 470 گرفتم ولی شما خود دانی اگه بازی می کنی فیزیک مهمه اگه نمی کنی هم که برو رو سری quardo ضمنا من هیچی به حرف های حرفه ای گوش کن دقت کن پیامای الترا رو با بعضیا مقایسه کن الترا میاد 4 تا ریویو می زاره می ره بعد تو نگاه کن تو همین تاپیک :
فیزیکو ولی ای تی ای رو بچسب!
3d چیه ای تی ای خیلی بهتره!
اصلا فیزیک قابل احساس نیست!!!!!!اینو من خودم 9500 داشتم با یه ای تی ای 5850 کار کردم به خدا کیفیت مال خودم بهتر بود!البته اینو از این نظر می گم که به حرف من و این و اون توجه نکنی فقط بری ریویو بخونی.(همین کارا رو کردی اون مین گیگا رو بهت انداختن دیگه حالا اس ال ای هم نمیتونی بکنی
)
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ....
میگم جدیدا 9500 بهتر از 5850 شده !
هر کی 5850 میخاد میفروشمش بجاش میخام 8 تا 9500 بخرم SLI کنم!
دوست من اگه اینجوریه ATI بهتره در کارخونش رو تخته کنه که شما یه نگاه به اینجا بنداز همه چیز دستگیرت میشه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی ...
در ضمن منظور شما از کیفیت چیه نکنه ATI برفکی تصویر میده!
Last edited by kourosh4; 16-09-2010 at 19:37.
این تنوری که گفتی بیشتر از شمع نیست![]()
خود شما دو تا تنور خریدی باهاش نون بپز
سری quardo برای بازی نیست workstation هست و برای 3dmax بیشتر کابرد داره
جدیدا 9500 رو با 5850 مقایسه میکنن![]()
فکر کنم منظور دوستمون تو کیفیت تصویر تو بازیهایی هست که هردو راحت میتونن بیارن و گرنه که 9500 کجا و 5850 کجا
اینو من خودم 9500 داشتم با یه ای تی ای 5850 کار کردم به خدا کیفیت مال خودم بهتر بود
یک حقیقت ناگفته در مورد کارتهای گرافیکی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HardWare Professor; 17-09-2010 at 13:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)