سلام,ممنون از راهنماییت.
چند تا سوال داشتم:
مال شما از نوع 187 اسبیه؟حداکثر سرعتش چنده؟داشبورد و صندلیها چه رنگیه؟و ایا فکر میکنی قیمتش پایینتر بیاد؟
راستی هرکی ازرا 2011 دیده لطف کنه بگه فرقش با مدل 2010 چیه؟
Azera
Sonata2011
C5 New
سلام,ممنون از راهنماییت.
چند تا سوال داشتم:
مال شما از نوع 187 اسبیه؟حداکثر سرعتش چنده؟داشبورد و صندلیها چه رنگیه؟و ایا فکر میکنی قیمتش پایینتر بیاد؟
راستی هرکی ازرا 2011 دیده لطف کنه بگه فرقش با مدل 2010 چیه؟
سوناتا یه موتور 2 لیتری توربو داره که فک کنم قدرتش 247 اسبه و فک نکنم گیر بیاد ... پیدا هم کنی شماره نمیکنن حتماً
ادیت : 274 اسب درسته!
Last edited by Dark.Life; 20-09-2010 at 13:05.
آره همون 187 اسبیه. والا من 1 بار باش 220تا رفتم جا داشت بازم بره ولی جاده تموم شدسلام,ممنون از راهنماییت.
چند تا سوال داشتم:
داشبورد مشکی و کرم قاتیه. صندلی هم کرم. قیمتشو نمیدونم پائین بیاد یا نه. الانم که شده 62 تومن مثل اینکه به خاطر پلاک نکردنشه!
فقط سوناتا2011 واقعا ماشین هلویی هستش...
همین طور که در جاهای دیگر هم گفتم C5 خیلی تو ایران مشکل داره! یعنی کلا نگهداری اون تو ایران عذابه!اگر با موتور2000 سی5 کنار بیایید در سایر پارامترها از دو خودروی دیگر بهتر است.
البته اگر سی5 را با موتور قوی تر می خواهید نیسان تی ینا هم وجود دارد؛یعنی هم خر را دارید
هم خرما را!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مگه ماکسیما خودش مصرفش کمه! خود ماکسیما با مصرف بالای 30 هزار تا بنزینو میخوره! هر چی باشه موتور ازرا جدیدتره و تکنولوژِیش خیلی بالاتره به خصوص اینکه سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ داره که ماکسیما نداره!!!آزرا 2010 از نظر تناسب میان دینامیک و مصرف سوخت اصلا" جالب نیست و من حتی ماکسیما را هم
به آن ترجیح می دهم.اصطحلاک آن هم وحشتناک بالاست و با 30 هزار کارکرد مصرف آن در برخی
موارد نزدیک به 1.5 برابر حالت استاندارد می شود.ضمن آن که کیفیت قطعات فنی و متریال کابین هم
مناسب نیست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
آزرا 2011 مشکل تناسب میان مصرف سوخت و دینامیک را حل کرده و حدّ نسبتا" خوبی رسانده؛ولی
مشکل متریال و کیفیت ساخت آن همچنان پابرجاست.
ممنون از نظر شما اما خیلی با تعصب صحبت میکنید! البته طرفداری هاتی بی دلیل شما از ماکسیما همیشه شاهد متعصب بودن شما بوده!
ازرا 2011 هم که واقعا عالیه!
میشه فرق آزرا 2011 با 2010 رو بگید؟
اتاق یک کمی بزرگتر شده و جای پاها باز شده و حدود 10 20 سانتی اضافه شده (دقیق یادم نیست، توی مجله ماشین تیر ماه بود)
دوست من یه سر به سایت NetCarShow بزن تمامی تفاوت هاشو میتونی ببینی ! من یه آزرا مدل 2011 توی جاده چالوس دیدم ! به نظرم قیافش خیلی خوشگل تر شده بود ! از توی تونل ها که میرفتیم و چراغ هاشو روشن میکرد آدم خودبه خود حواسش پرت میشد ( چون خیلی خوشگل بود )میشه فرق آزرا 2011 با 2010 رو بگید؟
Azera چون برای سال دیگه مدل کاملاً جدیدش میاد به نظر خرید این مدل فیس لیفت شده خیلی دلچسب نمیاد چون سال دیگه باید بشینین مدل جدیدش رو با طراحی های جدید و عالی هیوندایی ببنین (که احتمالاً تا حد زیادی از سوناتا 2011 ارث خواهد برد). موتور 6 سیلندر 3.5 لیتری جدید هیوندایی هم با 276 اسب بخار احتمالاً روی این ماشین استفاده بشه پس آزرا را فعلاً طرفش نرین بهتره.
در مورد پلاک نشدن سوناتا 2011 احتمالاً باید منتظر واردات آسان موتور باشید، که کلاً در نیمه ی اول سال 89 دقت کنید هیچ خودروی جدیدی از هیچ کمپانی وارد بازار نشده و تمام خودروهای جدید ورودشون برای ساله پیشه مگه کسی شخصی وارد کرده باشه، که دلیلش فکر می کنم مسائل سیا-سی باشه.
اگه ماشین: با اصالت, کم اصطحلاک, مصرف سوخت کم, کار کن, ایمن میخوای 100% c5
اگه ماشین: پرخرج, مصرف سوخت بالا, پر زرق و برق میخوای 100% آزرا
اگه میانگین این دوتا رو میخوای: سوناتا 2011
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)