تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: Azera . Sonata2011 . C5 New کدام یک؟؟

راي دهنده
47. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Azera

6 12.77%
  • Sonata2011

29 61.70%
  • C5 New

12 25.53%
صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: Azera . Sonata2011 . C5 New کدام یک؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

آقا من سوناتا 2011 دارم اگر انشالا خواستی بگیری حتما فول آپشنش رو بگیر که بعدا نگی چرا اونو نگرفتم. چون واقعا حیفه ببینی سمند LX از جفتت رد میشه سنسور دنده عقب داره ولی ماشین تو نداره. خلاصه خواستم راهنمایی کنم که نگی نگفتی
    ماشین خیلی خوبی هستش. قیافش هم به نظرم عالیه حالا بعضیا میگن ابهت نداره که نمیدونم منظورشون از ابهت چیه! کیفیت ساختش هم نسبت به نسل قبلش خیلی بهتر شده.
    الان هم فک کنم 62تومن قیمت داشته باشه!
    فول بگیریا
    سلام,ممنون از راهنماییت.
    چند تا سوال داشتم:
    مال شما از نوع 187 اسبیه؟حداکثر سرعتش چنده؟داشبورد و صندلیها چه رنگیه؟و ایا فکر میکنی قیمتش پایینتر بیاد؟

راستی هرکی ازرا 2011 دیده لطف کنه بگه فرقش با مدل 2010 چیه؟

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

سلام,ممنون از راهنماییت.
    چند تا سوال داشتم:
    مال شما از نوع 187 اسبیه؟حداکثر سرعتش چنده؟داشبورد و صندلیها چه رنگیه؟و ایا فکر میکنی قیمتش پایینتر بیاد؟

راستی هرکی ازرا 2011 دیده لطف کنه بگه فرقش با مدل 2010 چیه؟
    سوناتا یه موتور 2 لیتری توربو داره که فک کنم قدرتش 247 اسبه و فک نکنم گیر بیاد ... پیدا هم کنی شماره نمیکنن حتماً

ادیت : 274 اسب درسته!
    Last edited by Dark.Life; 20-09-2010 at 13:05.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام,ممنون از راهنماییت.
    چند تا سوال داشتم:
    آره همون 187 اسبیه. والا من 1 بار باش 220تا رفتم جا داشت بازم بره ولی جاده تموم شد
    داشبورد مشکی و کرم قاتیه. صندلی هم کرم. قیمتشو نمیدونم پائین بیاد یا نه. الانم که شده 62 تومن مثل اینکه به خاطر پلاک نکردنشه!

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

فقط سوناتا2011 واقعا ماشین هلویی هستش...

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگر با موتور2000 سی5 کنار بیایید در سایر پارامترها از دو خودروی دیگر بهتر است.
    البته اگر سی5 را با موتور قوی تر می خواهید نیسان تی ینا هم وجود دارد؛یعنی هم خر را دارید
    هم خرما را!
    همین طور که در جاهای دیگر هم گفتم C5 خیلی تو ایران مشکل داره! یعنی کلا نگهداری اون تو ایران عذابه!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    آزرا 2010 از نظر تناسب میان دینامیک و مصرف سوخت اصلا" جالب نیست و من حتی ماکسیما را هم
    به آن ترجیح می دهم.اصطحلاک آن هم وحشتناک بالاست و با 30 هزار کارکرد مصرف آن در برخی
    موارد نزدیک به 1.5 برابر حالت استاندارد می شود.ضمن آن که کیفیت قطعات فنی و متریال کابین هم
    مناسب نیست.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    آزرا 2011 مشکل تناسب میان مصرف سوخت و دینامیک را حل کرده و حدّ نسبتا" خوبی رسانده؛ولی
    مشکل متریال و کیفیت ساخت آن همچنان پابرجاست.

مگه ماکسیما خودش مصرفش کمه! خود ماکسیما با مصرف بالای 30 هزار تا بنزینو میخوره! هر چی باشه موتور ازرا جدیدتره و تکنولوژِیش خیلی بالاتره به خصوص اینکه سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ داره که ماکسیما نداره!!!
    ممنون از نظر شما اما خیلی با تعصب صحبت میکنید! البته طرفداری هاتی بی دلیل شما از ماکسیما همیشه شاهد متعصب بودن شما بوده!
    ازرا 2011 هم که واقعا عالیه!

6. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

میشه فرق آزرا 2011 با 2010 رو بگید؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اتاق یک کمی بزرگتر شده و جای پاها باز شده و حدود 10 20 سانتی اضافه شده (دقیق یادم نیست، توی مجله ماشین تیر ماه بود)

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه فرق آزرا 2011 با 2010 رو بگید؟
    دوست من یه سر به سایت NetCarShow بزن تمامی تفاوت هاشو میتونی ببینی ! من یه آزرا مدل 2011 توی جاده چالوس دیدم ! به نظرم قیافش خیلی خوشگل تر شده بود ! از توی تونل ها که میرفتیم و چراغ هاشو روشن میکرد آدم خودبه خود حواسش پرت میشد ( چون خیلی خوشگل بود )

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Azera چون برای سال دیگه مدل کاملاً جدیدش میاد به نظر خرید این مدل فیس لیفت شده خیلی دلچسب نمیاد چون سال دیگه باید بشینین مدل جدیدش رو با طراحی های جدید و عالی هیوندایی ببنین (که احتمالاً تا حد زیادی از سوناتا 2011 ارث خواهد برد). موتور 6 سیلندر 3.5 لیتری جدید هیوندایی هم با 276 اسب بخار احتمالاً روی این ماشین استفاده بشه پس آزرا را فعلاً طرفش نرین بهتره.

در مورد پلاک نشدن سوناتا 2011 احتمالاً باید منتظر واردات آسان موتور باشید، که کلاً در نیمه ی اول سال 89 دقت کنید هیچ خودروی جدیدی از هیچ کمپانی وارد بازار نشده و تمام خودروهای جدید ورودشون برای ساله پیشه مگه کسی شخصی وارد کرده باشه، که دلیلش فکر می کنم مسائل سیا-سی باشه.

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

اگه ماشین: با اصالت, کم اصطحلاک, مصرف سوخت کم, کار کن, ایمن میخوای 100% c5
    اگه ماشین: پرخرج, مصرف سوخت بالا, پر زرق و برق میخوای 100% آزرا
    اگه میانگین این دوتا رو میخوای: سوناتا 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •