جالب ندیده بودیم پست هایی که در جواب میدیم پاک بشه
ناظر ها هم حرکت های جالبی میزنه
جالب ندیده بودیم پست هایی که در جواب میدیم پاک بشه
ناظر ها هم حرکت های جالبی میزنه
اینجا جای بحثه! جای جنگ و دعوا نیست! اگه دیدید که کسی از یه مطلبی انتقاد کرد فورا نزنید تو دهنش!
میتونید یه بحث مفید راه بندازید و یه نتیجه گیری بشه!
اگه هم با کسی مشکلی دارید پیغام خصوص کنید تا نظم تاپیک به هم نخوره.
موفق باشید
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
اتفاقا در مورد تندر هم همچین میگن! چون تو رنج خودشون میشه گفت خیلی امکاناتشون زیاده!در حالی که بعضی ها طوری حرف میزنن که آدم فکر میکنه مثلا تیپ 5 امکاناتش مثل BMW X6 هست
نه عزیز دیگه با دعوا نمیخونم! اگه ناراحت شدید ببخشید!صندلی هاشون با هم فرق نداره؟ صندلی های تیپ 2 و 3 چی؟ آخه یه جا ( توی این سایت های آگهی رایگان ) طرف ماشینش رو برای فروش گذاشته بود٬ نوشته بود 206 تیپ 2 با صندلی های تیپ 3! مگه صندلی هاشون با هم فرق داره؟ ( با دعوا نخونی هاااااااااا )
در مورد صندلی ها تا حالا دقت نکردم حالا اگه چیزی فهمیم میگم!
مگه من چیگفتم پیرامون همین موضوع بود
اگر کسی خواست از کسی انتقاد کنه خیلی بهتره اونو خوصوصی بیان کنه تا تو خوده تاپیک
به هر نظری انتقاد نمیگن به اینم باید توجه کرد
Last edited by meto_895; 24-09-2010 at 15:38.
وقتی اینجا نظر میدید انتظار نداشته باشید که رو نظر شما کسی نظر نده!
شما میگید فرق بین تیپ 2 و تیپ 5 اون قدر نیست که کسی به تیپ 5 دست دوم بخواد پول بده!!!
انتقاد از این حرف 100 % اشتباه نباید انتقاد کرد؟!
اگه خواستید این موضوع رو اتدامه بدید تو پیغام خصوصی لطفا!
با سلام...تيپ2افت قيمتش كمتره..سندش به اسم شماست...مصرفش هم پايين تره..تندرست باشي
بله تیپ 2 افت قیمتش کمتره
البته بستگی داره کدوم تیپ 2 رو بخرید، الان ایران فرقون 60 جور تیپ 2 میزنه، ولی موقع فروش از تیپ 3 سفارشی گرفته تا تیپ 2 بدون ای بی اس و ایربگ همش رو به قیمت تیپ 2 بدون ای بی اس و ایر بگ کارکرده ازتون میخرن، یعنی تمام آپشن ها رو باید مجانی تحویل خریدار بدید
اینو دقیقا دو، سه هفته پیش که میخواستم تیپ 3 بخرم توی 100 تا بنگاه با چشمای خودم دیدم
الان من یه 206 جدید خریدم 15 تومن، ولی اگر یه ماه دیگه بخوام بفروشمش باید بدم 13 تومن، چون کسی که میخواد ماشین دست دوم بخره بالای آپشن ها پول نمیده.
نظر شخصیم اینه که کسی که میخواد یه ماشین نو بخره و چند سال ازش استفاده کنه خیلی مسخره هست که کلی خودش رو عذاب بده و توی یه ماشین بدون هیچ امکانات و زیبایی بشینه فقط بخاطر اینکه مثلا وقتی 5 سال دیگه خواست ماشین رو بفروشه 2 میلیون از قیمتش بیشتر میفته!
سلام
دوست عزیز شما که تیپ2 جدید خریدی فهمیدی فرق ش با تیپ3 چیه چون قیمتش یکی تقریبا ؟البته تیپ 3 400 تا 500 گرونتر .
ضمنا مبارک
ممنون
ممنون، البته هنوز تحویل نگرفتم
1- در حال حاظر تیپ 3 تولید نمیشه.
2- من فقط تونستم موارد زیر رو پیدا کنم:
-----الف: تیپ 3 شیشه های عقبش هم برقیه در حالی که تیپ 2 جدید فقط شیشه های جلوش برقیه.
-----ب: تیپ 3 آینه های بغلش برقیه ولی تیپ 2 آینه هاش برقی نیست.
-----ج: احتمالا تیپ 3 دو تا ایربگ داره ولی تیپ 2 جدید یه دونه ایربگ داره.
-----د: تیپ 2 جدید از نظر ظاهری خیلی فرق داره، مثلا زه های بغل و سپر هاش هم رنگ بدنه هست و داخلش طرح چوبه و چراغ های جلوش شفافه و چراغ های عقبش نمیه شفاف نوع صادراتی هست و دستگیره های درهاش هم رنگ بدنه هست و...، کلا ظاهرش رو که میبینی کپل تر و خوشگل تر به نظر میرسه ( متفاوته )
البته موتوری که روی تیپ 2 سوار شده انواع مختلفی داشته تا به حال TUA و TU3A و TU3JP/L4 که موتور تیپ 2 جدید TU3A هست که اینطور که میگن کم مصرف تر از بقیه و جدید تر هست و استاندارد های آلایندگی و ایناش هم بهتر تره.
نمیدونم صندلی های تیپ 3 چجوریه، ولی صندلی همه انواع مختلف تیپ 2 چرمیه و صندلی تیپ 2 جدید پارچه ای هست، یکی از دوستان که وارد تر بود و تو نمایندگی توش نشست گفتش که صندلیش رو یه تغییراتی دادن که انگار بهتر شده ولی من که چیزی متوجه نشدم، از نمایندگی هم که پرسیدم فرق تیپ 2 جدید با تیپ 2 سفارشی چیه گفتش تیپ 2 سفارشی یه سری تو دوزی چرم طبیعی داخلش داره ( تیپ 2 جدید کلاس 21 هست و تیپ 2 سفارشی کلاس 20 ولی تیپ 2 سفارشی گرون تره با این حال بیرونش فرض ظاهری چندانی با پایین ترین کلاس تیپ 2 نداره )
تیپ 2 جدید رو که دیدم به نظرم لاستیک هاش بزرگ تر از بقیه بود، توی مشخصاتش هم نوشته بود لاستیک های اصل پژویی و رینگ های اسپرت آلومینیومی که نمیدونم تیپ 3 اینها رو داره یا نه
کلا تیپ 2 جدید از نظر ظاهر داخلی و بیرونی از همه تیپ های دیگه ( حتی تیپ 6 ) سر تره چون تیپ های دیگه تفاوت ظاهری چندانی ندارن ولی تیپ 2 جدید با بقیشون تفاوت ظاهری داره و متفاوته
منم دارم شیفته ميشم .هنوز نگرفتم ماشینو.....کلی خواهان شدم داخلش رو ببینم و هم عکس هایی از بیرونش رو..(یه سری تو جاده دیدم .ولی فک کنم طرف خودش تلقارو همرنگ بدنه کرده بود و 206 جدید نبود)
sooot جون عکساش رو کی می ذاری؟؟
مبارک باشهچه رنگی گرفتی؟؟
در ضمن برای اطلاع بقیه اعضا 206 جدیدا کپسول آتشنشانی دارن و داشبورد طرح چوب(که مشکیش شکیلتره البته!!!) و زیر پایی ها موکتی....
والا من که هنوز تحویل نگرفتم٬ نمایندگی میگفت تاریخ دقیق تحویل معلوم نیست و احتمالا حدود 25 روزه تحویل بدن٬ ولی تو شرایط فروش زده 45 روزه٬ نمایندگی میگفت تو شرایط فروش قبلی که تحویل 30 روزه بوده٬ 20 روزه تحویل دادن.
الان برای من حدود 15 روز شده٬ تو سایت تاریخ تحویل رو زده 30 آبان٬ امیدوارم خیلی زودتر از اینها به دستم برسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)