نه ... حالا توی داستان برین جلوتر میفهمین جریان چیه
تقریبا مثل bioshock که دنیاش بین سنتی و مدرن گیر کرده بود اینم اینطوریه !
خوب انتقاد هم بکنید دیگه ...البته این پیشنهاد بود نه انتقاد.![]()
نه ... حالا توی داستان برین جلوتر میفهمین جریان چیه
تقریبا مثل bioshock که دنیاش بین سنتی و مدرن گیر کرده بود اینم اینطوریه !
خوب انتقاد هم بکنید دیگه ...البته این پیشنهاد بود نه انتقاد.![]()
تغییرات و پیشرفت ها :
1) فونت دستنویس جایگزین فونت اهرام شد ...
2) اگر نزدیک کامپیوتر باشید با زدن کلید E منوی Username و Password میاد که پلیر با درست وارد کردن اونها وارد مرحله ی بعد میشه
از افکت Blur برای این قسمت استفاده کردم
3) به دلیل اینکه شیشه ی فانوس شکسته هست افکت دود + ذره های خیلی ریز آتش هم به فانوس اضافه شد ( توی عکس زیاد مشخص نیست باید توی بازی ببینید )
4) یه سری مگس و پشه ساختم که دور لامپ میگردن ! ( باز هم باید توی بازی ببینید ... توی عکس زیاد مشخص نیست )
5) سایه برای کامپیوتر اضافه شد ...
سلام.این عکس های جدیدت رو دیدم.فونت جدید خیلی جالبه.
یه چیزی این پیغام ها یکم چین و چروک می تونی بدی بهش؟مثلا یارو دستش عرق کرده اینو نوشته یا اینکه نخواسته کسی پیداش کنی مچاله اش کرده و قایمش کرده.
بعد این شیدر ها رو چطوری درست می کنی؟
بعد توی این عکس
محتوای مخفی: عکس
اونجایی که دورش خط کشیدم نور رو متمرکز نکن روی یه نقطه.
همین دیگه موفق باشی.
Last edited by Little Sparrow; 02-09-2010 at 14:03.
این پیغام ها از قبل برای راهنمایی بوده و افرادی که توی برج هستن ننوشتن .. پیغام های افرادی که درون برج هستن بیشتر در مورد خود برج و محیطش و نظرشون در موردش هست
پیغام های این افراد روی کاغذ های پاره ... یک تکه کاغذ کوچیک یا حتی با خون خودشون روی دیوار نوشته شده و اصلا ربطی به پیغام های راهنما نداره .
شیدر ها اکثرا به طور پیش فرض برای خود یونیتی هست مثلا برای بازیم از تکنیک های رایج برای متریال ها استفاده کردم مثل Bump Map و Specular Map و Parallax Map و ترکیب این شیدر ها باهم
برای شیشه ی فانوس از شیدر Glass خود یونیتی همراه با Bump Map استفاده کردم و شکستگی رو با استفاده از یک تکسچر طراحی کردم
در مورد اون عکس ... چراغ مطالعه روشن هست و قاعدتا باید نور اون قسمت بیشتر از قسمت های دیگه باشه . ولی باز هم نورش رو کمتر کردم که مثل قبل خیلی واضح نباشه![]()
همه چیزش عالیه فقط چند تا نکته:
1-چرا چراغ مطالعه و مانیتور سیم ندارند؟
2-کیس و موسش کو؟
اگه اینارو رفع کنی عالی میشه.![]()
مگه می خواد تو بازی بازی کنه؟میخواد یه یوزر و پسورد بزنه بره مرحله بعد.
1) هر وقت در ها و طرح کلی تموم شد سیم کشی رو هم کامل میکنم
2) کیس رو دارم میسازم ولی کامپیوترش ماوس نداره . مانیتورش رو هم شاید عوض کردم
به هر حال باید به جزئیات مپ رسید چون خیلی مهمه
فهمیدم تو notpron رو 3دی ساختی یعنی یه چی تو همین مایه ها ساختی(یوزرو پسو فلان)ها؟..............![]()
وقتی notpron رو بازی کردم فکرش به ذهنم رسید که یه بازی تو همین مایه ها بسازم ولی منظورت رو از یوزر و پسوورد نفمیدم ! یعنی هر بازی که یوزر و پسوورد داشته باشه از notpron تقلید کرده ؟!
راستی معما ها هم خیلی زیادن ... هم معمای تبدیل کد های مختلف توی بازی هست ( مثل همون اسکی کد توی notpron ) هم استفاده از قوانین فیزیکی یا استفاده از اسلحه ی جاذبه و ...
مرحله ی اول تموم شد الان میتونم آپلودش کنم که بازی کنید ولی دارم مرحله رو پر جزئیات تر میکنم
زود باش که منتظریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)