میری ثبت نام تو گزینه 2 میبی 400 نفر ثبت نام کردن بعد تو جلسه امتان میبینی فقط 30 نفر اومدن - من که پشیمون شدم میرم کانون قلمچی ، 16 سال سابقه کار دلیل خوبیه!
میری ثبت نام تو گزینه 2 میبی 400 نفر ثبت نام کردن بعد تو جلسه امتان میبینی فقط 30 نفر اومدن - من که پشیمون شدم میرم کانون قلمچی ، 16 سال سابقه کار دلیل خوبیه!
به نظر من مبتکران عالیه. چون تستاشو سخت میگیره. من خودم یه ساله دیگه کنکور دارم ، چندتا از اقواممون مبتکران،چندتا هم گاج و کانون برای کنکورشون کار کردن، وقتی پرسیدم کدوم بهتره، گفتن مبتکران خیلی رات میندازه. امیدوارم از نظر خودت بهترینو انتخاب کنی.
به هيچ وجه به توصيه هاي رتبه هاي برتر كنكور توجه نكنين مگه اينكه رفيق و مورد اعتمادتون باشن .
حرفي كه رتبه برتر ككور در مورد كتابها يا موسسات ميزنه = تبليغات
البته قلمچي تا همين امسال بيشترين تعداد رتبه هاي تك رقمي رو داشته كه البته دليلش برنامه ريزي خوب و سوالات سخت!!!! كانون نبوده و استعداد خودشون بوده . به هر حال كسي كه ميتونه همه سوالات رياضي يا زيست رو درست پاسخ بده استعداد و زحمتش ناشي از برنامه آموزش يا سوالات قلمچي و گزينه دو و ... نيست .
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
خب شما به تعداد نفراتي كه اومدن چيكار داري ؟ شما برو ازمون خودت رو بده
اينهايي كه نميان دو تا دليل بيشتر نميتونه داشته باشه :
1- برنامه ريزيشون رو نتونستن مطابق آزموني كه ثبت نام كردن جلو ببرن و مطمعنن كه درصدهاي پايني ميارن و براي حفظ روحيشون باخت 3-0 رو قبول ميكنن و نميان
2- آزمون رو وقت تلف كردن ميدونن كه اين تنها دليلش آسان و بيهوده انگاشتن سوالت هست
در مورد سوالات آزمون گزنيه دو ، مورد دوم به هيچ وجه نميتونه اتفاق بيافته و سوالات گزينه دو استاندارد و سخت هستن و كسي اگه نمياد سرجلسه آزمون مطمعن باش كه خودش رو بازنده دونسته اگر هم شما جراتش رو داشتين كه رفتين سر آزمون نشون ميده كه شما از بقيه جلوتر هستين![]()
راست می گی؟ دلسردمون کردی. خب این گزینه دو باید تعداد شرکت کننده های تو کارنامش رو اونایی که حضور دارن بزنه نه کل شرکت کننده ها.میری ثبت نام تو گزینه 2 میبی 400 نفر ثبت نام کردن بعد تو جلسه امتان میبینی فقط 30 نفر اومدن - من که پشیمون شدم میرم کانون قلمچی ، 16 سال سابقه کار دلیل خوبیه!
امیدوارم امسال درستش کنن.
مطمعن باش همچين چيزي نيست . اگه هم باشه براي سال دوم و سوم و ... هست نه براي كنكوري هايي كه يه سال برنامشون رو ميخوان بزارن به پاي آزمون گزنيه دو
گزينه دو برنامش طوريه كه اگه آموني رو از دست بدي بيشتر از قلمچي متضرر ميشي و معمولا سرجلسش كسي غايب نميشه . مخصوصا امسال كه گام اول داشته و خلي ها پسنديدنش و آزمون هم كه گرونتر شده
من خودم کنکوری 90 هستم ولی یکی از دوستام که کنکور 89 بود و رتبهاش 49 کشوری شد تو آزمونای گزینه 2 شرکت میکرد و رتبه اش بیشتر 1 تا 10 بود!
من کنکوری 90ام.من گزینه 2 رو پیشنهاد می کنم.من خودم پارسال گاج میرفتم زیاد جالب نبود مخصوصا تخصصی هاش.من پسر عموم 362 تو کنکور 89 آورد خیلی از خدمات گزینه 2 راضی بود مخصوصا سوالات آن که واقعا هم سطح کنکوره.وخدمات جانبی اش که دیگه فوق العاده است.من خودم dvd های مرور آخر و دیدیم واقعا توووپه!!!!!!مخصوصا ریاضیات و فیزیکش.از لحاظ مشاورهای هم که هم گزینه جوان هست و هم مجله وهم dvd های مشاوره ای .که مورد آخر رو ندیدیم خودم ولی پسر عموم خیلی تعریف می کرد.
این فیل هم دانلود کنید جالبه مقایسه سوال های گزینه 2 88-89 و کنکور 89.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزينه دو سوالاتش رو مسابه ككور طراحي ميكنه و همواره هم تطابق زيادي با كنكور داشته و خواهد داشت
منم رفتم گزینه 2
ممنون از راهنمایی هاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)