دوستای من زا سطح متوسط به بالای جامعه از لحاظ مادی هستند فراوان دارند چه برسه به.......................
ایرانیها هم که اکثرا به تقلید از خارجیها وهمچنینی چشم وهم چشمی گوشی می خرند
دوستای من زا سطح متوسط به بالای جامعه از لحاظ مادی هستند فراوان دارند چه برسه به.......................
ایرانیها هم که اکثرا به تقلید از خارجیها وهمچنینی چشم وهم چشمی گوشی می خرند
دقیقآ...البته ایرانیها به تقلید از همدیگه گوشیهای گرون میخرن...
ولي همه اينطوري نيستن. اين يه کم بدبينيه.
اگر من هم در شرايطي بودم که 900 هزار تومان را صرفا بخاطر موبايل خرج کنم خب آيفون ميگرفتم.
بعد هم هرکس باتوجه به نيازهاش ميخره. يکي ممکنه بگه من ساعتهاي زيادي رو مثلا پشت ترافيک هستم و دوست دارم تو اون ساعتها سرگرم بشم. اون يکي مثل شماست و دوربين اونقدر براش مهمه که قيد بقيه امکاناتو ميزنه. يکي هم ميگه نه، اصلا يه دوربين ميگيرم، و بقيهاش هم يه گوشي ارزان با ساپورت جاوا.
ولي بهرحال تجربهاي که من داشتهام آدمهايي که در انتخابشون فقط به يک فاکتور توجه کردهاند عموما پشيمون شدهاند. خود من هم در خريد گوشي فعليم (G700 سوني اريکسون) ميخواستم حتما گوشي لمسي داشته باشم. و الان سرعت پايين و هنگهاي بالاش کلافهام کرده.
از اين رو نه خوبه که آدم مثلا بره سراغ HTC که آندرويد فوقالعادهاي روش نصبه ولي عکسهاش رو تقريبا به رنگ آبي ميندازه زير نور آفتاب، و نه پيکسون دوازده که عکسهاي بينظيري داره ولي خب فقط هم همون عکسهاي بينظيرو داره!
Wave از نظر من گوشي متعادليه که همه امکاناتو - ولو کمتر از غايتش - به شما ميده. اگر شما به زمان تولد iOS و آندرويد نگاه کنيد، و سپس پيشرفت وسيع امروزشون، و درنهايت انرژياي که سامسونگ پشت بادا گذاشته و شرکتهايي که اونو حمايت کردهاند، شايد راحت نتونيد بگيد کمبود نرمافزار و بازي براي بادا ادامه خواهد يافت. اينه که خودم هم منتظرم يه کم از لحاظ اقتصادي (!) وضعم جور بشه بخرمش.
![]()
حالا این بنده خدا ویو بخره یا نه lol
چقدر اسپم دادید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)