بهتره از نزدیک ببینید بعد مقایسه کنید![]()
بهتره از نزدیک ببینید بعد مقایسه کنید![]()
من خودم با تجربه ای که تو این زمینه دارم :
اول میگم سونی بهتره.
دوم هم رده بالاهای hp و سوم هم اپل.
نظرتون در مورد صفحه نمایش led و FULLHD از برند dell مثلا1558 چیه؟؟؟؟؟
مثلا در مقایسه با سونی
جواب بــــــدیـــنـــــــا
آقا لطف كنيد مدل معرفي كنيد. نه اينكه برند. چون همين سوني سري s يا eaش انعكاس زيادي داشت. asus u30jc رو تو notebookchek ديدم به نظر صفحه خوبي داشت.
دوستان لطف كنن نظر بدن.
دوستان عزیز خواهشا از روی تعصب و بی دلیل حرفی نزنید که باعث گمراهی کسی بشه
تولیدات مانیتور سونی بطور مشترک توسط کمپانی S-LCD انجام میشه که وابسته به سونی - سامسونگ هست و جزو با کیفیت ترین پانل ها هست .
تا از نزدیک چیزی رو ندیدید به بقیه توصیه نکنید .
کدوم افتضاح ؟ والا سونی همیشه نسبت به محصولاتش پایبند بوده ، با جزئیات بگو امیدافتضاحی که سونیتو کنفرانس امسالش به بار آورد چیز کمی نبود!
![]()
امید جان از شما انتظار دارم بی تعصب باشی و اینجوری قضاوت نکنی .بهترین صفحه نمایش در حال حاضر فقط و فقط به مک بوک پرو ی شرکت ، اپل تعلق داره!
این شما هستی که روی محصولات سونی از هر نظر متعصب هستید.این توی بقیه پست هاتون توی جاهای دیگه هم مشهوده.به نظر من هم اپل بالاترین کیفیت را داره.
حرفی میزنید با مدرک بگید ، شماره پستی که من متعصبانه حرف زدم رو برام ارسال کنید ، من توی پست هام نمیام بگم فقط سونی و بقیه آشغال و افتضاح هستن .این شما هستی که روی محصولات سونی از هر نظر متعصب هستید.این توی بقیه پست هاتون توی جاهای دیگه هم مشهوده.به نظر من هم اپل بالاترین کیفیت را داره.
منتظر هستم
خب مثل اینکه به جای معرفی مدل خاصی
یه رینگ کشتی کج داره تاسیس میشه
اساتید گل من توی سایت نت بوک چک بررسی اکثر برندها رو دیدم
به نظر من اکثر لپ تاپا از سونی گرفته تا اپل و ... زاویه دید بدی داشتن و کما بیش شبیه هم بودن
برای من از همه چی مهمتر نداشتن انعکاسه چون چشمای من مشکل داره حاظرم تا 400 هم برای همچین مدلی بیشتر پول بدم
خواهش میکنم یه مدل خوب معرفی کنید که از روی تجربه های مستقیم در موردش شناخت دارین
دوست عزیز فروم محل بحث و تبادل نظر هست تا همه به یه نتیجه برسن و از مطالب استفاده کنن نه جای مسخره کردن و کنایه زدن .خب مثل اینکه به جای معرفی مدل خاصی
یه رینگ کشتی کج داره تاسیس میشه
رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد
ب هنظر من سخته بین مونیتورهای سونی و اپل بگی کدوم بهتره.هر کدوم در نوع خودشون بی نظیر هستن و نمی شه گفت کدوم بهتره.درسته پنل macbook رو Lg می زنه.ولی مانیتورهای اپل اصلا با خود lg هم قابل مقایسه نیست.خودم هم موندم تو این نکته!از نظر زاویه دید بهتره دنبال لپتاپ باled بک لیت بگردید.حیف که سامسونگ لپتاپهاش خیلی کمه تو ایران_من فقط دو مدل دیدم چند ماه پیش)ولی lcd ش عالی بود.حیف که نرفتم مشخصاتش رو بگیرم!ولی به نظرم کلا سونی و مک رده اول از نظر کیفیت هستند و بستگی به نظر خودتون داره.من مک بوک رو ترجیح می دم کیفیت lcd ش رو.ولی سونی هم عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)