خالی هم داره2 gig خالی نداره
ممنون از راهنماییت
آره همین مانیتور رو گرفتم عالیه ه ه ه ه ه...ببین میگم به نظرت میارزه i5بگیرم؟؟؟ به نظرت پول زور نیست؟؟؟واقعا تفاوتش رو نشون میده؟؟؟آخه همونطور که گفتم من کار خاصی ندارم کارای روزمره مثل نت آهنگ office و .... اما دلم میخواد این کار هارو تا چند سال (6 تا 7( عالی ی ی یانجام بده نظرت چیه آیا میارزه که واسه i5اضافه پول بدم؟؟؟؟
شما با همین 240 تومن یه 6 هسته ای میخری 40 تومنم میزاری تو جیبت ...!amd
ببین من بیشتر نظرم رو اینتل هست...آخه اهل اور نیستم فک میکنم اینتل بهتر باشه از amd...یه چیز بین i5و q8400 که جفتشون 4هسته ای هست...آیا میارزه که پول بیشتر بدم واسه i5...نظرتون چیه؟؟؟
اگه اور نمیکنین AMD 965 بهتره ولی اگه اهل اور هستید تو انتخاب Core i5-750 شک نکنید
جدیی؟!!!! اکه اور نکنم 965 بهتره؟؟؟
اما i5ها شنیدم turbo bust داره خیلی خفن میشه؟
نه . نمیگم قویتر نمیشه ولی به پای 965 نمیرسه. من خودم میخوام یه i7-930 بخرم بین i7-930 , i5-750 مونده بودم ولی i7 خریدم چون قدرت اور بالاتری داره! در ضمن چرا اور نمیکنید الان i5 رو راحت تا 3.5 میبرن . و i7-930 تا 4.2 میره ولی 965 رو فک نکنم بشه 400 mhz هم اور کرد چون تا آخر اور شده
اور کردن سخته؟؟؟من بلد نیستم
بعد احتمال داغ کردن و خراب شدن و اینا نداره؟؟؟
واسه ii5-750 مین چی پیشنهاد میدی؟؟؟
شما میتونی 1050T هم بگیری از لحاظ Multitasking بهتر از هردوشونه ولی یکم گرونتره حدود 220 تومنه و 6 هسته ایه.
منم اور بلد نیستم زیاد ولی الان تو اینترنت پر از راهنماهای OverClock هست تو همین P30World هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)