تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: ميخوام از كشور خارج شم ولي نميدونم چطوري ؟ (اونم امريكا)

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

همگی سلام

من تو وبسایت یوتیوب بودم که یه دفعه چشم خورد به یه آگهی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داره پول میگیره و شما رو برای تحصیل یا کار میفرسته آمریکا اونم با گرین (نکنه همون قرعه کشی باشه!!؟)

2. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهرون--ترکیه :-& در حال رفت و آمد ...البته فعلا

پيش فرض

قرعه کشی
    نیست
    اصلا اون یه چیز دیگه س
    به این چیزا هم اعتباری نیست

4. این کاربر از S c a r l e t t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بچه ها همین سایتی که اسم بردم من رفتم (سه تاStep برای ثبت نامش هست) من فقط یکش رو پر کردم بعد اومدم اینجا همون پست بالایی رو دادم تا ببینم سرکاریه یا جدی!
    با کمال تعجب همین الان یه شماره ناشناس که اصلا شمارش رو گوشی موبایلم نیفتاده بود زنگ زد بهم یه زن بود که انگلیسی صحبت میکرد!!!
    منم که اولین بارم بود چنین چیزی دیدم به تته پته افتادم.
    طرف گفت: Hello بعد پرسید Mr.Hadi Do you speak English منم گفتم So so بعد شروع به در کردن تند تند انگلیسی کرد که بهش گفتم Sorry, I dont understand! و Please Repeat که فک کنم خراب کردم به طرف بر خورد، گفت by!!!
    بنظرتون جریان چیه؟؟؟؟؟؟

6. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

بچه ها همین سایتی که اسم بردم من رفتم (سه تاStep برای ثبت نامش هست) من فقط یکش رو پر کردم بعد اومدم اینجا همون پست بالایی رو دادم تا ببینم سرکاریه یا جدی!
    با کمال تعجب همین الان یه شماره ناشناس که اصلا شمارش رو گوشی موبایلم نیفتاده بود زنگ زد بهم یه زن بود که انگلیسی صحبت میکرد!!!
    منم که اولین بارم بود چنین چیزی دیدم به تته پته افتادم.
    طرف گفت: Hello بعد پرسید Mr.Hadi Do you speak English منم گفتم So so بعد شروع به در کردن تند تند انگلیسی کرد که بهش گفتم Sorry, I dont understand! و Please Repeat که فک کنم خراب کردم به طرف بر خورد، گفت by!!!
    بنظرتون جریان چیه؟؟؟؟؟؟
    سلام. اين سايت ها كه شما ميگين همشون كلاهبردارن ! به زنگ زدناشون اهميت ندين ! من خودم تو چند تا سايت نتايج بعضي از فوتبال ها رو پيش بيني كرده بودم برام چند تا ايميل اومده بود كه مثلا شما تو قرعه كشي برنده شديد و فلان تاريخ آماده بشين تا بهتون زنگ بزنيم زنگ هم زدن اما كلا قصدشون كلاهبرداريه ميگن اول شما يه پولي به حساب ما بريزيد تا ما بقيه كارها رو انجام بديم و پول رو براتون بفرستيم ! من هم بهشون گفتم هر چقدر پول لازم داريد از جايزه اي كه ميخوايد بهم بديد كم كنيد بقيه پولو بديد بهم گفتن نميشه بعد قطع كردن !
    -----------------------------------------
    سايت هاي رسمي كه اطلاعاتي در مورد مهاجرت به آمريكا ميدن اكثرشون بايد عبارت gov. رو آخرشون داشته باشن. مثلا براي ثبت نام لاتري گرين كارد هزار جور سايت هستن كه از شما پول ميگيرن و بهتون فرم ميدن و ايميل ميفرستن و ... در حالي كه ثبت نام لاتري مجانيه و همه ميتونن به راحتي ثبت نام كنن ! خلاصه اين كه به اين سايتها اصلا اعتماد نكن.

8. این کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شمایی که اطلاعات زیادی ندارید بهتره برای شروع کار یه سری به این دفاتر مهاجتی (wip ، اپولونیا کالج و هزار تا اسم دیگه ...) بزنید و یه سری اطلاعات اولیه رو از اینا بگیرید .
    من البته ادم دیدم که با مدرک دیپلم (پیش دانشگاهی هم نرفته بود و سربازی هم همین طور !!) رفته یه کشور اروپایی (به نظرم المان) ولی خوب یکی از اشناهاشون توی کشور مقصد بوده و یه سالی اونور براش دوندگی کرده تا تونسته شرایط رو برای اون محیا کنه .

10. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

مهاجرت مغزها برای به دست آوردن شغل
    درحالی که دکتر خرمشاد معاون پژوهشی وزارت امورخارجه در مرکز تحقیقات استراتژیک از مذمت علوم انسانی و نیروهای فارغ‌التحصیل بیکار آن درایران سخن به میان می‌آورد به یاد نداشت که فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف که دانشگاه تولید نیروی انسانی فنی و مهندسی است، برای کسب‌و کار به دیار فرنگ مسافرت می‌کنند.
    آفتاب - سرویس علم و فناوری: درحالی که دکتر خرمشاد معاون پژوهشی وزارت امورخارجه در مرکز تحقیقات استراتژیک از مذمت علوم انسانی و نیروهای فارغ‌التحصیل بیکار آن درایران سخن به میان می‌آورد به یاد نداشت که فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف که دانشگاه تولید نیروی انسانی فنی و مهندسی است، برای کسب‌و کار به دیار فرنگ مسافرت می‌کنند.
    نیوزویک زیرعنوان "دانشجویان ممتاز جمهوری اسلامی" و با سوتیتر "هاروارد را فراموش کنید-- یکی از بهترین دانشگاه‌های دوره لیسانس در ایران است" می نویسد: در سال2003، مدیران رشته مهندسی برق در دانشگاه آمریکائی استانفورد تعجب کرده بودند چگونه یک گروه از دانشجویان خارجی توانسته اند درامتحان ورودی بسیار دشوار دوره دکتری این دانشگاه بعضی از بالاترین نمراتی را کسب کنند که پیشتر هیچگاه سابقه نداشته است.
    نیوزویک در ادامه می‌افزاید: این‌که این بچه‌های باهوش آمریکائی نبودند که چنین نمراتی کسب کرده بودند تعجبی نداشت. دانشجویان آسیائی و مناطق دیگر در برنامه‌های آمریکائی ممتازند. به گفته مدیران استانفورد آن‌چه موجب شگفتی بود این بود که اکثراین دانشجویان از یک کشور، و از یک دانشگاه آمده بودند: دانشگاه علمی و فنی شریف ایران.
    معروفیت دانشگاه شریف گویای آن است که دانشجویان ایرانی توانسته‌اند درسطحی جهانی شهرتی در مقام ستارگان برترعلمی برای خود کسب کنند. این شهرت فقط توجه مدیران دانشگاه آمریکائی استانفورد را به‌خود جلب نکرده است.
    دانشگاه‌های کانادا و استرالیا نیز که محدودیت‌های ویزائی کمتری دارند از افزایشی چشمگیر در شمار دانشجویان ایرانی خبرمی‌دهند. شرکت‌های غربی فعال در فن‌آوری هم که هیچگاه عقب نمی‌مانند، شروع به جذب آنان کرده‌اند.
    شرکت‌های کامپیوتری مستقردر Silicon Valley از Google گرفته تا Yahoo و نیزانستیتوهای تحقیقاتی در سراسر غرب، صدها فارغ‌التحصیل ایرانی را در استخدام دارند. برندگان المپیادها بخصوص مورد توجه‌اند، و به گزارش رسانه‌های ایرانی قریب 90 درصد آنان کشوررا برای ادامه تحصیل و یا کار در خارج ترک می‌کنند.
    ایران با مشکلاتی جدی، ازجمله تورم مزمن، دستمزدهای راکد‌ و بخش خصوصی ضعیفی روبه‌روست که سوء مدیریت اقتصادی وضعف قوانین نظارتی عامل آن است. استادان دانشگاه به زحمت ازعهده تامین احتیاجات روزمره زندگی برمی‌آیند.
    حقوق‌ها چنان کم است که بعضی مجبورند با راندن تاکسی، و یا دستفروشی، شغل دومی داشته باشند. تحریم‌های بین‌المللی نیز زندگی را دشوار کرده است، که معوق ماندن واردات وسائل و تجهیزات علمی، و انزوای بیشتر، نمونه‌هائی از آن است.
    با این‌حال دانشگاه شریف، و دانشگاه‌های مشابه آن، به پیشرفت ادامه می‌دهند. بخشی از این پیشرفت به گفته محمد منصوری، یکی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف و استاد کنونی در نیویورک، ناشی از تمایل والدین ایرانی به سوق دادن فرزندانشان به رشته های پزشکی و مهندسی در مقابل رشته‌های دیگر نظیر رشته حقوق است.
    دانشگاه شریف همچنین به کادرعلمی برجسته خود می‌بالد. این دانشگاه در سال 1956 پایه‌گذاری شد.
    موفقیت این دانشگاه درعین حال زمینه‌ساز تراژدی برای کشور بوده است. دانشجویان به محض آن‌که فارغ‌التحصیل می‌شوند آرزوئی بیشتر از خروج از کشور ندارند.
    این برای دانشگاه‌ها و شرکت‌های خارجی فعال در فن آوری یک مزیت است اما برای جمهوری اسلامی عامل جدی در فرار مغزهاست.
    رامین فرجاد راد، یک فارغ‌التحصیل دیگر دانشگاه شریف که اکنون در شرکت Aquantia در Silican Valley یکی از مدیران ارشد است می‌گوید: قضیه خیلی ساده است. برای فارغ‌التحصیلان در ایران شغل خوب و مناسب به تعداد کافی وجود ندارد.
    بدتر ازهمه این‌که دانشجویان ممتازی که در ایران می‌مانند و سعی می‌کنند کسب و کاری به‌راه بیاندازند با طمع ورزی مقامات دولتی مواجه‌اند که سهمی از منافع را مطالبه می‌کنند، و یا با موانعی غیر ضروری روبه‌رو می‌شوند.

12. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •