دوستان نظر شما باعث میشه من اعتماد به نفس بیشتری بگیرم برای کار بعدی
دوستان نظر شما باعث میشه من اعتماد به نفس بیشتری بگیرم برای کار بعدی
Last edited by virtualworld; 16-09-2010 at 22:28. دليل: انتقاد و پیشنهاد کنید بابا
اینم یه کار دیگه که واسه هدر سایت موزیک ساختم با دوطرح رنگ
![]()
دوست عزیز کارت بیست هست من خودم فتوشاپ کار هستم و از این کار های که انجام دادی سر در میارم خیلی کار هات بیشتر از مهارت سلیقه برای رنگ ها می خواد شما هم صلیغه خوبی داری حال دیگه کمکم بزن تو کار کار های واقعه ای فتوشاپ برای مثال یه طرح مخلوط واقعی با کار های فتوشاپ این روش ها باعث این می شه یه حرفه ای بشی صلیغه رنگت هم خوبه پس خوب پیش می ری به امید روز که فتوشاپ کار حرفه ای بشی
البته الان هم هستی ولی در زمینه های غیر طبیعی
فتوشاپ در سه زمینه هست طرح های زنگی مثل کار های شما زمینه بعدی طرح های واقعی و زمینه بعدی که خیلی باهاله ترکیب طرح های واقعی و طرح های رنگی و غیر واقعی امیدوارم منظورم خوب برداشت کنی![]()
توی پست 32 کار توپ در اومد
ولی اگه میخوای برای بنر بذاری اون اولی رو بذار
کلاً شیک تره
با تشکر
البته اون نوشته هاشو واسه این نذاشتم که تبلیغ میشدتوی پست 32 کار توپ در اومد
ولی اگه میخوای برای بنر بذاری اون اولی رو بذار
کلاً شیک تره
واسه یه سایت موزیک زدم که گذاشت واسه هدر
خیلی ممنون که نظرت رو گفتی دوست عزیز خوشحال شدمدوست عزیز کارت بیست هست من خودم فتوشاپ کار هستم و از این کار های که انجام دادی سر در میارم خیلی کار هات بیشتر از مهارت سلیقه برای رنگ ها می خواد شما هم صلیغه خوبی داری حال دیگه کمکم بزن تو کار کار های واقعه ای فتوشاپ برای مثال یه طرح مخلوط واقعی با کار های فتوشاپ این روش ها باعث این می شه یه حرفه ای بشی صلیغه رنگت هم خوبه پس خوب پیش می ری به امید روز که فتوشاپ کار حرفه ای بشی
البته الان هم هستی ولی در زمینه های غیر طبیعی
فتوشاپ در سه زمینه هست طرح های زنگی مثل کار های شما زمینه بعدی طرح های واقعی و زمینه بعدی که خیلی باهاله ترکیب طرح های واقعی و طرح های رنگی و غیر واقعی امیدوارم منظورم خوب برداشت کنی![]()
دیزاین کارهای طبیعی یه خورده سخته همین مصنوعی راحتتره
ولی ok تلاش میکنم طبیعی تر کار کنم
این رو هم واسه نود(90) ساختم البته باید بگم اینا رو چون خودم نمیدونستم کدومشون رو بفرستم واسشون خواستم از شما کمک بگیرم(خب کدومشون بهتره)
1
2
3
کدومش؟شماره چند؟
این عکس رو البته کار نشده توی برنامه نود گذاشته بودن:
به اسمه:
راه کار فیفا برای بیشتر شدن گل در بازی.
منبعش رو هم:
اینترنت گذاشتن.
به نظر من ضعف کارت اون 90 روی زمین هست
با distort کار میکردی تا 90 رو روی زمین می خوابوندی
با تشکر
نور پردازي شماره 3 بهتره ولي به قول دوستمون 90 رو بايد ميخوابوندي رو زمين تا طبيعي تر بشه...
بابا خیلی کارت عالیه من اون کاری که برا نود کردی رو تو برنامه دیدم وکلی حال کردم ولی نمیدونستم کار توئه خیلی حال کردم باریکلا ای ول داری خدایش خیلی با کارات حال کردم موفق باشی انشاالله.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)