بستگی به صاحب گوشی داره. آدم هست با گوشیش ماهی یک عکس هم نمیندازه. یکی هم هست عاشق عکاسیه و از هر چیزی حتی کفش عکس می گیره
بستگی به صاحب گوشی داره. آدم هست با گوشیش ماهی یک عکس هم نمیندازه. یکی هم هست عاشق عکاسیه و از هر چیزی حتی کفش عکس می گیره
من هم که گفتم شخصیه ولی اگه کسی واقعا به عکاسی علاقه داره یه دوربین بگیره خیلی بهتره چون امروزه همه یه دوربین میگیرن و لحظات قشنگشون رو با دوربین خوب به ثبت برسونن . .بابت همین موضوعه که میگم پول واسه عکاسی گوشی ندین..بستگی به صاحب گوشی داره. آدم هست با گوشیش ماهی یک عکس هم نمیندازه. یکی هم هست عاشق عکاسیه و از هر چیزی حتی کفش عکس می گیره
مثلا من با n82 که خدای دوربین بود یه دوره ای کلی ذوق میکردم بعدش که دوربین گرفتم دیدم این کجا و اون کجا......!!!!!
و n82 به خاطر عکسهای با کیفیت گرون شده بود و البته بقیه مواردی که داره..
من دیگه مزاحم بحثتون نمیشم فقط تجربه شخصیم بود دوست داشتم بگم..
موفق باشید.![]()
دوربین عکاسی کجا موبایل کجا
درسته که گوشی های گرون قیمت که دوربین مناسبی دارند هم کیفیتشان به پای دوربین عکاسی نمی رسند اما مسئله اینه که شما موبایل رو همه جا باخودت می بری اما دوربین رو فقط برای جاهای خاص نه همیشه
منم میخواستم همینو بگم. دوربین دیجیتالو که نمیشه همه جا برد. اما موبایل همیشه باهاته. میبینی یه جایی هستی یه سوزه گیرت میاد مثلاً یه شی نورانی تو آسمون. دوبین دم دستت نیست (همه مردم هم که دوربین دیجیتال ندارن) اما موبایلت دوربین داره باهاش عکستو میگیری. حتی اگه کیفیتش vga و افتضاح باشه خیلی به درد میخوره
اصلا هم یه دوربین دیجیتال خوب لازمه هم یه گوشی با دوربینه قابل قبول هر دوش به کار ادم میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)