تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: مهندسی برق (( اهواز - یزد - سهند تبریز - بوعلی همدان- اراک- زنجان- شاهرود )) کدام ؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان مطلب جالب واسه من این بحثهای فاشیستی بود....
    اول اینکه مسئله زیراب زنی و مشتقات دروغ و ... چیز معمولی در کل ایران هست....
    سفرنامه نویسان خارجی هم صدها سال پیش هم که میومدن ایران بارزترین مشخصه منفی ایرانیها همین زیرآب زنی شون بود....

امنیت هم همه جا بده.....مگه تهران امنیت داریم...........

همه جای ایران هم آدم خوب هست هم آدم بد..........توزیع و نسبتشون هم در یه مایه هست (توزیع نرماله همه اش) تفاوتش هم زیاد نیست......

اینکه یکی از دوستان گفته بود مثلا اهواز با شهرهای بزرگ فرق داره و .... حقیقتش من اهواز نرفتم و نمیدونم چه جوری (فقط از پسر خاله ام راجع به محله کوت عبدالله چیزائی شنیده بودم ) ولی خوزستان یه چیز ویژه است که مقام اول رو توی تولید ثروت از نفت و گاز و برق و آب و محصولات کشاورزی داره و به قول صداوسیما..........استان زرخیز خوزستان هست اینو بی تعصب گفتم....جنوبی هم نیستم..........

خلاصه بگم اگر معتقدید که مثلا اهوازیها ذاتا فلان و بهمان هستند....فاشیست هستین چیزی که برخلاف تصور ما توی ایران خیلی خیلی معموله...و از انواع مختلفش پره...

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

ببین
    یه سر پاشو بیا اهواز تا مناطقی رو نشون بدم که اگه عرب نباشی حق ورود نداری
    در ضمن فاشیست به کسی میگن که از یک نژاد خاص طرفداری کنه نه اینکه از وضعیت یک شهر انتقاد کنه!
    من میگم مردم اهواز مردم خوب و خون گرمی هستن
    اما امنیت نداره!!!!!!
    هزار بار هم میگم
    هرکسی هم فکر میکنه چرت میگم،بیاد تا مثال های شهودیش رو نشونش بدم!!!

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

آره جون خودت . بی معرفت تر از اهوازیها پیدا نمیکنی
    یک آدمای زیراب زن و دستمالین که حد نداره
    راست میگه خود اهواز امنیت داره ولی ازشون بپرس کوت عبدا... چه جور جاییه؟جایی که دانشکده اونجاست
    من انتقاد میکنم از وضع شهر انتقاد میکنم....خداییش مردمش خوبن
    بعدشم،کوت عبدالله یه جای متوسطه...بیا بریم زوویه و زرگان تا بفهمی خلاف یعنی کجا!
    تازه،اگه کوت عبدا.. بده؟یعنی مردم اهواز بدن؟گفتم مردم اهواز خیلی هم خوبن اما این شهر از لحاط امنیت،امنیت نداره!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب درست میگین............اما دلیلش؟
    چرا مناطقی وجود داره که غیرعرب نمیتونه بره؟
    چرا بین عرب و لر و هرچیز دیگه.....عوض صحبت جنگ دعواست؟
    چون ما عموما ذهنی فاشیستی داریم....کافیه که کمی سوالا بنیادی شه....
    من خودم دوره لیسانس تبریز بودم...اونجا هم ازین بحثها زیاده...........
    اما آدمها همه جور قابلیتی دارن و همه جور آدمی پیدا میشه....وضعیت یه شهر هم به خاطر هزاران دلیل هست که میشه اسم برد ولی اینجا جاش نیست......

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

ببین اگه یه نفر تو اواز باشه که بخواد بین عرب و غیر عرب صلح برقرار کنه منم!
    من خودم از اینکه این جور چیزا رو میبینم متنفرم،اما خب من یه نفرم...هیچ کاری نمی تونم بکنم
    هر بار خواستم از برادری و برابری دفاع کنم مسخرم کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وای چه نژاد پرستن پس!عین زمان برده داری قرن 19 آمریکاست که اونجا پس!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من خودم از اینکه این جور چیزا رو میبینم متنفرم،اما خب من یه نفرم...هیچ کاری نمی تونم بکنم
    کجای کاری آقا آذری زبان ها که اتفاقا اکثر مسئولین کشور رو تشکیل میدن و به قولی کشور تو دستشونه بسیار بسیار از کردها بدشون میاد ( البته نفرت ناشی از ترس )و آنچنان کاری کردن که کردها می خوان جدا بشن عیهنو باسک و کاتالان

در کل هر شهری قبول شدین سعی کنین به مردمش احترام بزارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دقیقا!
    همه جای ایران سرای من است.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گفتم که:

چرا بین عرب و لر و هرچیز دیگه.....عوض صحبت جنگ دعواست؟
    چون ما عموما ذهنی فاشیستی داریم....کافیه که کمی سوالا بنیادی شه....
    حرف شما در واقع تائیدی به اون بحث بود که ما یه شکل گسترده (هرچند خفیف و پنهان) دچار فاشیزیم هستیم.

وای چه نژاد پرستن پس!عین زمان برده داری قرن 19 آمریکاست که اونجا پس!
    نه دوست عزیز.........فاشیزم شکلهای خفیفتر و جدیدتری پیدا کرده و باید توجه کنید که این فاشیزم از همین تهران یا مشهد یا تبریز یا سنندج و اهواز و ... اینا مثل چشمه بیرون میزنن اینو واسه این گفتم که اینجور از صحبتتون برمیاد که انگاری عربهای اونجا فاشیست اند و غیرعربها خیلی بشردوست هستند
    کجای کاری آقا آذری زبان ها که اتفاقا اکثر مسئولین کشور رو تشکیل میدن و به قولی کشور تو دستشونه بسیار بسیار از کردها بدشون میاد ( البته نفرت ناشی از ترس )و آنچنان کاری کردن که کردها می خوان جدا بشن عیهنو باسک و کاتالان

در کل هر شهری قبول شدین سعی کنین به مردمش احترام بزارین
    ببینین اول اونا وقتی بهشون میگین آذری و نه ترک تقریبا جهت گیری ذهنیتونو میخونن
    بعد هم پان ترک ها بخصوص از نوع کمتر آگاهشون از کی بدشون نمیاد؟ در درجه اول فارس و بعد کرد و ارمنی در واقع هر کی دور ورشون هست رو بیزارند........و ادبیاتشون هم پره....
    اما همه مردم اینجوری نیستند........ازون ور توی تهران در جهت عکس به مردم تبریز نگاه نمیشه؟ در واقع میگم که ما همه درجاتی از فاشیزم، برتری یا پست دیدن یه قوم، نژاد، رنگ، دین یا حتی دیدگاه رو داریم.... در واقع اصل برابری رو اصل نمیگیریم.................همیشه دیگران رو مقصر میدونیم..........بلد هم نیستیم بشینیم دوستانه با هم صحبت کنیم مثلا توی تبریز که بودم 99 درصد مشکلاتشون با فارس ها و کردها و یا حتی ارمنستان با یه گفت و گو دوستانه حل میشد (همین هم در مورد بقیه وجود داره) ولی خوب ما همه چیز رو با هم میخوایم

آخر هم اینکه اکثر مردم خیلی عادی اند و تقریبا همه شهرها نسبت آدمای خوب و با حسن نیت بالاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

گفتم که:

بعد هم پان ترک ها بخصوص از نوع کمتر آگاهشون از کی بدشون نمیاد؟ در درجه اول فارس و بعد کرد و ارمنی در واقع هر کی دور ورشون هست رو بیزارند........و ادبیاتشون هم پره....
    اما همه مردم اینجوری نیستند........ازون ور توی تهران در جهت عکس به مردم تبریز نگاه نمیشه؟ در واقع میگم که ما همه درجاتی از فاشیزم، برتری یا پست دیدن یه قوم، نژاد، رنگ، دین یا حتی دیدگاه رو داریم.... در واقع اصل برابری رو اصل نمیگیریم.................همیشه دیگران رو مقصر میدونیم..........بلد هم نیستیم بشینیم دوستانه با هم صحبت کنیم مثلا توی تبریز که بودم 99 درصد مشکلاتشون با فارس ها و کردها و یا حتی ارمنستان با یه گفت و گو دوستانه حل میشد (همین هم در مورد بقیه وجود داره) ولی خوب ما همه چیز رو با هم میخوایم

آخر هم اینکه اکثر مردم خیلی عادی اند و تقریبا همه شهرها نسبت آدمای خوب و با حسن نیت بالاست.
    نه عزیز من . تو تابستون ما رفتیم شمال غرب کشور به خاطر خنکی هواش که البته زهرمون شد !! این قدر مهمان نانواز بودن که ... ! سر 3 روز کلا جمع کردیم رفتیم سمت شرق ! یه توصیه : اگه آذری نیستین پاتونو اونجاها نذارین که جز پشیمونی هیچی ندار ه !

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی بگیم ترک بیشتر حال می کنن؟؟
    ببین یه مطلب و اون هم به قول شما ترک ها هیشکی رو آدم حساب نمی کنن و فقط خودشونو قبول دارن و کرد هم که بغل گوششونه خیلی بیشتر متنفرن

12. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •