مقایسه برند با برند زیاد درست نیست و بهتره مدل با مدل مقایسه بشهبله اینها رو قبول دارم ولی:
ولی به طور کلی کیفیت ساخت بایوستار رو نسبت به اسروک بیشتر میپسندم/
هر دو برند مدل های خوب زیادی دارند،و نمیشه گفت یکی به اونیکی برتری مطلق داره
مقایسه برند با برند زیاد درست نیست و بهتره مدل با مدل مقایسه بشهبله اینها رو قبول دارم ولی:
ولی به طور کلی کیفیت ساخت بایوستار رو نسبت به اسروک بیشتر میپسندم/
هر دو برند مدل های خوب زیادی دارند،و نمیشه گفت یکی به اونیکی برتری مطلق داره
در این لینک ببین 1333 هست و در حالت اورکلاک 1600:Asrock فرکانس رم تا 1600Mhz ساپورت میکنه
که مین بایوستار هم همین حالت رو داره/1333 و در حالت اورکلاک 1600/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو ازمایش ها و تست ها ثابت میکنه و نه به صورت حرف//در کل مین حرفه ای تری نسبت به A770E3 هست
حداکثر فرکانسی که A770E3 برای رم ساپورت میکنه 1333 هستکه مین بایوستار هم همین حالت رو داره/1333 و در حالت اورکلاک 1600/
طبق لینک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو شکل هم تعداد اسلات ها و فازها و تعداد خازنهای جامد کاملا مشخصه
و البته Asrock توانایی پشتیبانی از پردازنده های 140 وات رو داره ولی Biostar تا 125 وات رو ساپورت میکنه
کارت صدای آنبرد Biostar شش کاناله هست
در صورتی که Asrock تا 7.1 کانال رو پشتیبانی میکنه
اینم مقایسه خروجی ها:
دلایل من برای حرفه ای تر بودن Asrock ایناست
در سایت بایوستار نوشته 1333//حداکثر فرکانسی که A770E3 برای رم ساپورت میکنه 1333 هست
ولی مانند مین اسروک تا 1600 به صورت اورکلاک پشتیبانی میکند/
در همین لینکی که دادی برو به تب مموری ببین تا چه فرکانسی ساپورت میکنه{به صورت اورکلاک}
حتی 2000MHZ هم تو لیست مموری های قابل ساپورت هست/
تو تب مموری رم 1600 هست ولی هیچ تظمینی نیست که تو فرکانس 1333 کار نکنه!در همین لینکی که دادی برو به تب مموری ببین تا چه فرکانسی ساپورت میکنه{به صورت اورکلاک}
تو تب مموری رم 1600 هست ولی هیچ تظمینی نیست که تو فرکانس 1333 کار نکنه!تب مموری رو دقیق ببین{خط نهم}کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک مدل رم CORSAIR هست که فرکانسش 2000MHZ هست
و برای مین اسروک هم هیچ تضمینی نیست!!!تو تب مموری رم 1600 هست ولی هیچ تظمینی نیست که تو فرکانس 1333 کار نکنه!
چرا بنده بشخصه تضمین می کنم چون تو Setup Bios گزینه XMP هست!و برای مین اسروک هم هیچ تضمینی نیست!!!
ولی آیا برای Biostar هم هست؟!
اگه هم از رمهای با فرکانس بالاتر از 1333 پشتیبانی میکرد دلیلی نداشت که Biostar تو مشخصات کلی این مادربرد قرار نده!(چون تو بقیه محصولاتش قرار داده!)
پ.ن:
Extreme Memory Profle یا XMP گزینه ای هست که با فعال کردنش بصورت اتوماتیک رم رو تو تایمینگ و فرکانس اورکلاک شده (بالاتر از 1333) قرار میده!
Last edited by Ultra_Black; 08-08-2010 at 18:25.
در لیست مموری های قابل پشتیبانی قرار داده:اگه هم از رمهای با فرکانس بالاتر از 1333 پشتیبانی میکرد دلیلی نداشت که Biostar تو مشخصات کلی این مادربرد قرار نده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بنده هم برای بایوستار تضمین میکنمبنده بشخصه تضمین می کنم
{والسلام}
Last edited by HardWare Professor; 08-08-2010 at 18:30.
یعنی تضمین می کنید تا باس 2000Mhz رو ساپورت میکنه؟!و بنده هم برای بایوستار تضمین میکنم
فرکانسی که اکثر بردهای حرفه ای َAM3 هم از ساپورتش عاجزند...؟!
ولی بنده برای Asrock تا فرکانس 1600Mhzرو تضمین می کنم و حاضرم CPU ID Valid هم ازش بزارم!
و البته بحث ما فقط تو ساپورت مموری نبود و سر امکانات و حرفه ای تر بودنشونم بود
قضاوت رو میزاریم به عهده دوستان که کدوم برد ارزش خرید بالاتری داره....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)