تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: تجربه خرید لپ تاپ

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من موندم شما چه جوری میدونید که با هیچ برندی کار نکردیم! همین طوری می فرمایید core i3 خیلی بهتر از corei7
    ASUS کار میده!
    در مورد Hyper-Threading Technology چی می دونید؟
    زمانی که یه بازی از تکنولوژی بالا استفاده نکنه دقیقا اتفاقاتی که میفرمایید پیش میاد یعنی corei3 بهتر عمل میکنه و مهمتر از همه corei7 رو داغون میکنه. چون فقط از 1.6 GHz قدرته cpu استفاده میکنه.
    الان این جواب شما چه ربطی به بحث ما و پست من داره ؟
    بله عزیزم میدونم امکان پردازش چند عملیات به صورت همزمان که اتفاقا اولین بار تو پنیتوم 4 ها تست شده بود اما چون عملا کارایی نداشت به دلیل تک هسته بودن دوباره تو core i7 ها به کار برد ..
    کی گفتم core i3 بهتر از core i7 بهتر عمل میکنه ؟ کی گفتم core i3 از core i7 بیشتر کارایی میده ؟ یعنی من رو انقدر احمق و بی منطق فرض کردید که متوجه این موضوع نباشم که core i7 ها غول هستند ! .. شما وقتی حتی جملات من رو درست نمیخونی پس پاسخ دادن من هیچ فایده ای نداره ...
    من رابطه گرما و بازدهی سیستم و همینطور ایرادات هر برندی رو متذکر شدم و گفتم به ضرر یک لپتاپه و شدیدا عمر رو کاهش میده اگر بیش از حد باشه .. والا بخدا من نگفتم شما با هیچ برندی کار نکردید میگم اول بیایم از هر برندی با یه لپتاپی تجربه شخصی کاری داشته باشیم بعد انقدر با اطمنیان بگیم بهترین برند دنیا یعنی asus ... اینم با اطمینان میگم اکثر دوستانی که asus خریدند کمتر با برندهای دیگه کار کردند و فقط به خاطر بازی یه راست سراغ Asus رفتند ...

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

منم ترجیح میدم دیگه بحث نکنیم!!! بالاخره هر برندی و حتی هر مدلی مزایا و معایب خودش رو داره.حالا یکی مزایاش بیشتره یکی هم معایبش! قصد ما هم این بود که این رو مشخص کنیم...البته بازم میگم ایسوس نسبت به کانفیگ مناسب ترین قیمت رو داره...
    موافقم عزیز ... خوشحال شدم از بحث با دوستان .. شاد باشید

2. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babakwind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

الان این جواب شما چه ربطی به بحث ما و پست من داره ؟
    بله عزیزم میدونم امکان پردازش چند عملیات به صورت همزمان که اتفاقا اولین بار تو پنیتوم 4 ها تست شده بود اما چون عملا کارایی نداشت به دلیل تک هسته بودن دوباره تو core i7 ها به کار برد ..
    کی گفتم core i3 بهتر از core i7 بهتر عمل میکنه ؟ کی گفتم core i3 از core i7 بیشتر کارایی میده ؟ یعنی من رو انقدر احمق و بی منطق فرض کردید که متوجه این موضوع نباشم که core i7 ها غول هستند ! .. شما وقتی حتی جملات من رو درست نمیخونی پس پاسخ دادن من هیچ فایده ای نداره ...
    من رابطه گرما و بازدهی سیستم و همینطور ایرادات هر برندی رو متذکر شدم و گفتم به ضرر یک لپتاپه و شدیدا عمر رو کاهش میده اگر بیش از حد باشه .. والا بخدا من نگفتم شما با هیچ برندی کار نکردید میگم اول بیایم از هر برندی با یه لپتاپی تجربه شخصی کاری داشته باشیم بعد انقدر با اطمنیان بگیم بهترین برند دنیا یعنی asus ... اینم با اطمینان میگم اکثر دوستانی که asus خریدند کمتر با برندهای دیگه کار کردند و فقط به خاطر بازی یه راست سراغ Asus رفتند ...

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

موافقم عزیز ... خوشحال شدم از بحث با دوستان .. شاد باشید
    من الان باید برم

بعدا راجع بهش صحبت می کنین. تا همین جا از بحث باهاتون بسیار خوشحال شدم
    در ضمن وقتی بازی روی سیستم چند هسته ای نوشته نشده باشه i3 بهتر کار میده!

4. این کاربر از babakwind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

منم ترجیح میدم دیگه بحث نکنیم!!! بالاخره هر برندی و حتی هر مدلی مزایا و معایب خودش رو داره.حالا یکی مزایاش بیشتره یکی هم معایبش! قصد ما هم این بود که این رو مشخص کنیم...البته بازم میگم ایسوس نسبت به کانفیگ مناسب ترین قیمت رو داره...
    منم با آتش بس موافقم
    3 صفحه فقط بحث کردیم

6. 2 کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نظر من در مرحله اول اپل هست . در مرحله دوم asus و در مرحله اخر hp کیفیت قطعتات هم بنظرم اپل از همه بهتره اما اسوس رو هم نمیشه دست کم گرفت . hp هم خودشو داره خراب میکنه و هر جا میرم میبینم مشکل گرماییش زده یک چیزی مخصوصا چیپ گرافیک رو سوزونده . کلا برای افرادی کهپول بالا ندارند asus . اگر دنبال کیفیت صفحه نمایش هم هستند که سونی . البته بجز lcd توپی که داره چیز دیگه ای نداره. از نظر بنده داره نون اسمشو میخوره.

داره خودمونی میشه Mr.MRGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهوون!!

پيش فرض

بيچاره ايسر!
    هيشكي تعريف نكرد!
    ولي5741 كه از 5010 بهتره هم بايد تو اين تاپسك قرار ميگرفت!
    Gilopa جان دوباره چشم منو دور ديدي اومدي گفتي 5010 بهترين لپتاپ دنياست!!!!!
    اين كه مدل ايسوز مخصوصا gaming مث ساعت كار ميكنه حرفي توش نيس همينطور كيفيتش!ولي خوب اكثرا به دليل بهره برداري از آخرين گرافيكهاوپردازنده هاو....بايد هم داغ كنه!!
    مهم اينه كه براي لپ تاپ شامل استاندارد كارخونه باشه يانه.... كه من همينجا ميگم كه مدل gaming ايسوز تا دماي 80 درجه سانتيگراد جزو استانداردشه!يعني دوبرابر مدل 5741 و 2.5 برابر 5010 شما!
    مدلهاي alienware جزو اولين و بهترين لپ تاپها براي بازيه!ولي ولش كن حوصله بحث ندارم!اونم با ايسوز داران محترم كه جزو دوآتيشه هاي اين شركتند!!!!
    من با 5741 بهترين بازيها را با بالاترين كيفيت بازي كردم و جواب داد ولي خوب انويديا كلا در خنك كنندگي به دليل پردازش بالا ايراد داره!ولي به پاي 5010 نمي رسه اونم تو داغ كنندگي!!!
    ولي مسئله ي داغ كردن با يه كول پد مناسب درست ميشه پس سر داغ كردن با هم بحث نكنيد!

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

نام CPU 2.5 up to 2.93 GHz Intel Core i5-520M
    حافظه RAM 4GB
    قابلیت ارتقاء RAM 8GB
    ظرفیت HARD 500
    سرعت HARD 5400
    نوع HARD SATA
    درایو نوری DVD/RW Super Multi
    نوع نمایش 15.6
    رزولوشن 1366x768
    کارت گرافیک nvidia geforce GT 320
    حافظه گرافیک 1gb
    وای فای/باتری Atheros AR5B93
    بلوتوث YES
    باندپهن تلفن همراه
    سیستم عامل linpus linux
    انواع پورتها Ethernet, HDMI, هدفون, Kensington Lock, ميکروفون, مودم, VGA
    تعداد پورت USB 4
    پشتیبانی يک سال
    ابعاد 15.1x9.8x1.5
    وزن 2.50

9. این کاربر از Mr.MRGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بيچاره ايسر!
    Gilopa جان دوباره چشم منو دور ديدي اومدي گفتي 5010 بهترين لپتاپ دنياست!!!!!
    بعد دوسال یادتون افتاده اینجا پست بدید !
    خواهشا پستتون رو ویرایش کنید (بزارید به حساب بی جنبگی من )
    من مگه از شما میترسم که میگید چشم منو دور دیدید و این حرفها ...

نمیدونم کجای این تاپیک گفتم 5010 بهترین لپتاپ دنیاست که شما انقدر راحت اون جمله مسخره رو در پستتون آوردید .. درضمن در تاپیک 5010 خود من به یکی از دوستان گفتم 5741 رو با توجه کانفیگ انتخابیشون بخرند .. جالبه که میگید 5741 خیلی بهتر از 5010 هستش ... کاملا مشخصه دارید بر اساس سلیقه خودتون حرف میزنید و نه یک حرف علمی در مورد بقیه صحبتهاتون نظری ندارم چون تمایلی به ادامه بحث قدیمی ندارم

پروفشنال ya abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زیر چتر محبت خدا

پيش فرض

سلام
    ببخشید وسط بحث داغ شما وارد شدم

یک سوال:
    تا سقف 850 هزار تومن دل بهتره یا ایسوس؟
    در ضمن برای بازی نمی خوامش!

با تشکر

پروفشنال ya abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زیر چتر محبت خدا

پيش فرض

آقا جواب منو یکی بده
    کارم عجله ایه!

داره خودمونی میشه Mr.MRGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهوون!!

6

سلام
    ببخشید وسط بحث داغ شما وارد شدم

یک سوال:
    تا سقف 850 هزار تومن دل بهتره یا ایسوس؟
    در ضمن برای بازی نمی خوامش!

با تشکر
    اگه براي ازي مي خواي ايسوس اگر هم براي بازي نمي خواي بازم ايسوس!!!!
    خوب معلومه عزيزم ايسوس از دل بهتره !
    هم قطعات!!
    هم كيفيت!!
    هم قيمت!!(البته بغير از مدل گرونها و بعضي از زير 100000 تومني ها)
    اصلا كلا سر تره!
    اگه هم كسي غير از اين گفت دو مدل را بده به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببين كدوم رو بيشتر امتياز داده و يا بررسي تخصصي جفتش را بخون!
    خلاصه اين كه اگه ميخواي لپتاپ برات بمونه همون ايسوس عاليه!
    تشكر هم فراموش نشه كه ازم بشه!
    اينهمه پول اينترنت و .. ولي دريغ از يه تشكر!!؟
    ممنون!

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

بعد دوسال یادتون افتاده اینجا پست بدید !
    خواهشا پستتون رو ویرایش کنید (بزارید به حساب بی جنبگی من )
    من مگه از شما میترسم که میگید چشم منو دور دیدید و این حرفها ...

نمیدونم کجای این تاپیک گفتم 5010 بهترین لپتاپ دنیاست که شما انقدر راحت اون جمله مسخره رو در پستتون آوردید .. درضمن در تاپیک 5010 خود من به یکی از دوستان گفتم 5741 رو با توجه کانفیگ انتخابیشون بخرند .. جالبه که میگید 5741 خیلی بهتر از 5010 هستش ... کاملا مشخصه دارید بر اساس سلیقه خودتون حرف میزنید و نه یک حرف علمی در مورد بقیه صحبتهاتون نظری ندارم چون تمایلی به ادامه بحث قدیمی ندارم
    سلام بابا چته حالا دوباره بحثو من كشيدم وسط!!!!؟
    معذرت ولي خوب جوابي كه دادي را ويرايش كن بعد بگو بذار به بي جنبگي من!!!
    جواب دادي در حد بولدوزر دهنو آسفالت كردي!!!
    باشه آتش بس ولي اينم بگم برو تو
    کد:
    كه سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟
    كدوم مدل بهتره؟
    كدوم سي پي يو بهتره؟
    كدوم باتري بهتره؟؟؟؟
    اصلا جفت مدلا را بزن ببين امتياز كلي كدوم بهتره اگه مال تو بهتر بود من ديگه نمي گم اين ايسره 5741 بهتره!
    اصلا اگه غير اين بود دل اونم 5010 شاه لپ تاپ دنيا!
    يعني چي من دارم سليقه اي ميگم؟؟
    يه بار گفتم بازم مي گم كارم با لپ تاپ هاست حال يكي 5010 بر داره يا 5741 برا من فرقي نداره كه!!
    ولي اين مدل را داشتم 5010 را ميگم و جزو آشغالترين خريد هام تو زندگيم محسوب مي كنم!
    شما هم برو تو قسمت 5010 دارها هرچي ميخواي تعريف كن كه به اصطلاح لپتاپ جناب عالي خوبه!

14. 2 کاربر از Mr.MRGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام بابا چته حالا دوباره بحثو من كشيدم وسط!!!!؟
    معذرت ولي خوب جوابي كه دادي را ويرايش كن بعد بگو بذار به بي جنبگي من!!!
    جواب دادي در حد بولدوزر دهنو آسفالت كردي!!!
    باشه آتش بس ولي اينم بگم برو تو
    کد:
    كه سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟
    كدوم مدل بهتره؟
    كدوم سي پي يو بهتره؟
    كدوم باتري بهتره؟؟؟؟
    اصلا جفت مدلا را بزن ببين امتياز كلي كدوم بهتره اگه مال تو بهتر بود من ديگه نمي گم اين ايسره 5741 بهتره!
    اصلا اگه غير اين بود دل اونم 5010 شاه لپ تاپ دنيا!
    يعني چي من دارم سليقه اي ميگم؟؟
    يه بار گفتم بازم مي گم كارم با لپ تاپ هاست حال يكي 5010 بر داره يا 5741 برا من فرقي نداره كه!!
    ولي اين مدل را داشتم 5010 را ميگم و جزو آشغالترين خريد هام تو زندگيم محسوب مي كنم!
    شما هم برو تو قسمت 5010 دارها هرچي ميخواي تعريف كن كه به اصطلاح لپتاپ جناب عالي خوبه!
    فکر کردم فقط تو پروفایلم پاسخ دادید ولی انگار !!!!!
    در مورد کارت گرافیک حداقل میتونم ادعا کنم چون یه عمره تو کار تست کارت گرافیک و بررسی تخصصیش هستم حالا شما دوست داری به بنچ مارکتها توجه کنی به خودت مربوطه ...دلیل اینکه میگم در مورد کارت گرافیک به اندازه مورد نیازم سر در میارم این تاپیکه :

کد:

کد:
    تو پروفایل هم گفتم پاسخ صحیح بدید تا آدم عصبی نشه .... شما تهمت میزنی و جوری حرف میزنی که انگار فقط خودت میفهمی( از نوع استفاده از شکلکها و نوشتنتون کاملا مشخصه )... سعی کنید پاسخها رو در رابطه با موضوع بدید نه چیزی بیشتر نه چیری کمتر وقتی من چنین حرفی نزده بودم وظیفه دارم از خودم دفاع کنم ..
    شما نمیدونم کدوم کانفیگ 5010 رو مقابسه کردید با 5741 که میگید سی پیو بهتره و این حرفها ... پیشنهاد میکنم یه دور مشخصات سخت افزاری هر دو رو تست کنید بعد بیاید انقدر با اعتماد به نفس پست بزنید
    بهرحال من همیشه 5741 رو تایید کردم با توجه به رضایت کاربراش و عقیدم بر اینه خریدش به صرفست ... n5010 هم تایید میکنم و این هم مطمئن هستم دارید بلوف میزنید و اصلا با این مدل کار نکردید که بیمنطق فقط میگید بده ... در حالی که رضایت این مدل دل توسط اکثر کاربراش تایید شدست ...

5470 تمام بازیها رو رو high اجرا کرده بنده نمیدونم دیگه از کارت گرافیک چی میخواید !!!!!!!!!!!!!!!
    .................................................. ........................................
    Last edited by Gilopa; 02-09-2010 at 04:24.

16. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •