امان از رفیق ناباب؛12جلدشو تو 1ماه خوندم...
یادش بخیر با بچه ها میشستیم تو حیات مدرسه اشباح میخوندیم،یکی رد میشد فکر میکرد ک*خلیم
فیلمشو دیدین؟؟؟خیلی بد ساختن؛مرلاو یکی از شخصیتای مورد علاقهی من بود ولی توفیلم...
امان از رفیق ناباب؛12جلدشو تو 1ماه خوندم...
یادش بخیر با بچه ها میشستیم تو حیات مدرسه اشباح میخوندیم،یکی رد میشد فکر میکرد ک*خلیم
فیلمشو دیدین؟؟؟خیلی بد ساختن؛مرلاو یکی از شخصیتای مورد علاقهی من بود ولی توفیلم...
فیلمش که The Vampire's Assistant هست . فکر کنم در مورد کتاب 1 باشه فقط .فیلمشو دیدین؟؟؟خیلی بد ساختن؛مرلاو یکی از شخصیتای مورد علاقهی من بود ولی توفیلم...
فقط 1 نیست واسه 1 تا3 هستش
آخه کجای کتاب یک تا سه استیو میاد مامان بابای دارنو گروگان میگیره؟در کل خیلی با کتاب فرق میکرد که به جای بهتر کردنش،بدترش کرده.
آخه كجاي كل كتاب ( جلد 1 تا 12 سرزمين اشباه ) استيو مامان و باباي دارن رو گروگان ميگيره ؟!آخه کجای کتاب یک تا سه استیو میاد مامان بابای دارنو گروگان میگیره؟در کل خیلی با کتاب فرق میکرد که به جای بهتر کردنش،بدترش کرده.
اصلا مامان و باباي دارن نقش مهمي ندارن، فقط توي كتاب يك ( سيرك عجايب ) هستند
دوستان حالا که بحث فیلم اومد میگم که فیلمی که ساختن(دستیار یک شبح) دیگه ادامه نداره؟یعنی بازم میخوان بسازن؟
فعلا که خبری نیست،ولی به نظر من با این گندی که زدن نسازن بهتره!!!
به نظر من اینو بیخیال شن شیاطین رو بدن به یه کارگردان درست حسابی،از توش میشه یه اسلشر قشنگ درآورد
به نظرم فیلم کتاب آزمونهای مرگ باید جالب بشه(البته اگر مثل فیلم اولی گند نزنن)
دموناتا رو ميگي ؟به نظر من اینو بیخیال شن شیاطین رو بدن به یه کارگردان درست حسابی،از توش میشه یه اسلشر قشنگ درآورد
اون رو كه اصلا نميشه ساخت ! خيلي خيلي تخيلي هست !
مثلا بخان لرد لاس یا سایه رو بسازناون رو كه اصلا نميشه ساخت ! خيلي خيلي تخيلي هست !
البته از نظر شدنی که میشه ولی خوب نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)