تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: صنایع یا it?

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از بین این 2 رشته کدوم از نظر بازار کار بهتره؟ کدوم قبول شدن ارشدش راحت تره؟ کلا به نظرتون کدوم بهتره؟

علاقه رو فاکتور بگیرین
    خب من نمیخوام در مورد خوبی و بدی رشته ها بحث کنم و بازار کارش. (خودم فارغ التحصیل IT هستم)
    شما تجربه کاری داشته باشی و یک رزومه نسبتا قوی هر رشته ای باشی بازار کار هست.
    اما بدست آوردن این تجربه و رزومه هست که زحمت زیادی میبره و شما باید در دوران دانشجویی اون رو بسازید و بعد فارغ التحصیلی هم تقویتش کنید.

اما در مورد قبول شدن ارشد:

قبولی در ارشد IT یکی از سخت ترین هاست.
    تعداد شرکت کننده ها حدود 11 یا 12 هزار نفر هست و مجموع قبولی همه گرایش ها روزانه و شبانه با هم 160 نفر
    علت اینکه تعداد شرکت کننده ارشد با وجود جدید بودن رشته زیاده هم این هست که علاوه بر فارغ التحصیلان آی تی، کامپیوتری ها و یه سری رشته های دیگه هم شرکت میکنند.

خودم رو نمیگم(چون آدم خوشحالی هستم و برای کنکور هم نخونده سر جلسه رفتم چه برسه ارشد : دی)
    اما خیلیا رو میشناسم که دو ساله به شدت درس میخونند و نتونستن ارشد رو قبول بشن.
    یکی از همدوره ای های من که بی استعداد هم نبود. امسال از اول مهر از 8 صبح تا 8 شب کتابخونه برای درس خوندن میرفت. نهایتا رتبه اش شد 300.
    رتبه خوبیه ولی متاسفانه شبانه هم قبول نمیشه.

آی تی بیشتر درساش تو چه مایه هاییه؟

توی ارشد چه گرایشایی داره؟
    گرایش های
    تجارت الکترونیک 43
    مهندسی فناوری اطلاعات 63
    مدیریت سیستم های اطلاعاتی 12
    شبکه های کامپیوتری 24
    امنیت اطلاعات 20
    جلوی هرکدوم هم مجموع قبولی های روزانه و شبانه با هم رو نوشتم. مجموعا 161 نفر برای ارشد امسال که نتایج نهاییش به زودی میاد.

بعد میشه بفرمایید که شما قراره چی کار کنید که بچه های کامپیوتر نمی تونن انجام بدن. جدی فکر کردین که چون چند واحد مدیریت پاس کردین ، مدیریت پروژه های نرم افزاری یا مدیریت بخش فناوری اطلاعات سازمانها رو به همین راحتی به شما میدن.؟
    خب مسلما به یک فارغ التحصیل تازه کار مدیریت رو نمیدن
    اما در دوران دانشگاه زمینه و راهنمایی رو براش فراهم کردن که اگر تمایل داشت بحث مدیریت پروژه رو دنبال کنه به جای مسائل پیاده سازی نهایی.
    فرد هم با تمرین و مطالعه کتاب ها و طی دوره ها و کسب تجربه بعد از چندسال میتونه به اونجا برسه که مدیریت پروژه برعهده بگیره.
    ولی درست میگید یک مهندس کامپیوتر هم اگر خودش مطالعه داشته باشه میتونه به اونجا برسه.
    کمااینکه تابحال که فارغ التحصیل آی تی نبوده اگر هم مدیریتی میشده بر عهده همون مهندسین کامپیوتر بوده.

البته بماند که مدیریت پروژه چندان در ایران جا نیفتاده و چندان موقعیت کاری براش فراهم نیست و پروژه های ملی هم که وارد شدن بهش کار هر کسی نیست و صرف تخصص کفایت نمیکنه چیزای دیگه ای هم لازمه!
    و تابحال هم بسیاری پروژه های کامپیوتری ملی به دلیل عدم مدیریت مناسب شکست خوردن.

php
    به من بگین اگه الان شما بانک دار بودین و می خواستین یه شبکه ی درون سازمانی برای بانک تأسیس کنین از یه مهندس IT که در دانشگاه دولتی درس خونده استفاده می کنین یا یه بچه پولداری که یه میلیون پول داده و رفته یه مدرک MSCE گرفته؟
    اتفاقا اون فردی که مدرک MSCE یا CCNA داره رو ترجیح میدن. شما یه مقدار آگهی های استخدامی رو بررسی کنید متوجه میشید.
    صرف داشتن مدرک مهندسی بهشون ثابت نمیکنه شما کار عملی بلدید. چون در دانشگاه هم واقعا چیزی یاد نمیدن به عنوان مثال در مورد شبکه. خودتون یکی دو ماه دیگه واردش میشید میبینید.
    بنابراین شما یا باید به صورت خود آموز کار عملی یاد بگیرید یا پول بدید و دوره بگذرونید.
    شما اگر کار رو بلد باشید مدرک MSCE هم نداشته باشید چندان مهم نیست.
    اما به صرف داشتن مهندسی کسی شما رو استخدام نمیکنه.

آقا از نحوه صحبتتون احساس میکنم کمی جبهه گرفتید و تعصبی جواب میدید من اطلاعات زیادی ندارم ولی مطمئنم که it از هر جهتی بهتر از صنایع نیست مثلا تو ارشد بچه های صنایع میتونن بیان it ولی it ها نمیتونن بیان صنایع!
    لطف کنید این 2 رشته رو قیاس کنید خیلی ممنون
    با داشتن هر لیسانسی برای کارشناسی ارشد رشته ای دیگه میشه اقدام کرد.
    مثلا برق به آی تی، یا مکانیک به برق، آی تی به عمران
    تنها بعد قبولی باید تعدادی واحد پیش نیاز بگذرونید. هرچه رشته لیسانستون بیشتر به رشته ای که ارشدشو قبول شدید مرتبط تر باشه تعداد واحد کمتر میشه مثلا برای رفتن از کامپیوتر به آی تی معمولا بین 6 تا 12 است.
    Last edited by Gita; 09-08-2010 at 13:07.

2. 7 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بر خلاف نظرات خیلی از دوستان به نظرم شک نکن برای رفتن به صنایع.
    خودم صنایع میخونم پارسال قبول شدم.
    بازار کارش شنیدم فوق العادس.
    اون زمان تموم شد که کامپیوتر و .. سر بودند.
    آی تی هم خیلی فرقی نمیکنه با نرم افزار.

4. این کاربر از manutd22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دقیقا من هم هدفم همین بود که این طرز تفکری که متاسفانه خیلی ها دارن و اون اینه که به صرف قبول شدن تو یه رشته دانشگاهی دیگه همه چی حله و به صرف داشتن مدرک دانشگاهی ، کار براشون هست رو اصلاح کنم و بگم که تو بازار کار رقابت خیلی شدیده و اصلا کاری نیست ( تو زمینه مرتبط با کامپیوتر) که برایه رشته خاصی رزرو شده باشه و هر کسه با هرمدرکی مرتبط با کامپیوتر ، به صرف داشتن توان و تجربه و مهارت می تونه وارد اون زمینه بشه.

متاسفانه من فکر می کنم که الان IT تبدیل شده به همون شاهزاده شیک پوش سوار بر اسب سفید تو قصه ها که خیلی ها آرزوشون بود به خواستگاریشون بیاد و ازش یه اکسیری ساختن که حلال همه مشکلاته. برایه همین هم خیلیا قصر آرزوشونو بر مبنایه اون می سازن و تا یکی می خواد بگه که خیلی هم خبری نیست ، همه موضع می گیرن.

البته ادبیات نوشتاری شما هم خیلی از من بهتر بود.

پ ن : تعداد واحدهای پیش نیاز هم بستگی یه گرایش داره. مثلا برایه بچه های کامپیوتر تو گرایشهایی مثل تجارت الکترونیک و مدیریت و فناوری اطلاعات که بیشتر مدیریتی هستن پیش نیاز ها زیاده ولی برایه گرایشهایی مثل شبکه و امنیت ( که گل سر سبد گرایشها هستن) پیش نیاز ها خیلی کمه شاید 3 واحد. برعکس برایه صنایعی ها گرایشهای مدیریتی بهتره و پیش نیاز کمتری لازم داره.

شبکه هم امسال حدود 60 تا می گرفت و امنیت 6 تا
    تجارت با وجود دوره های مجازی تا 140 تا هم می گیره.
    Last edited by bida; 09-08-2010 at 12:42.

6. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان از همتون ممنونم نشون میده از روی اطلاعات پاسخ دادید ولی میشه لطف کنید راجع به صنایع به خصوص صنایع سجاد مشهد ( غیر انتفائی ) بیشتر توضیح بدین دیگه همش راجع به it حرف زدیم!
    چون دیگه امشب میخوام انتخاب رشته کنم من بیشتر الان رو صنایع فکرم هست
    بازم راهنمایی کنید خیلی ممنون
    Last edited by ali_saeedi; 09-08-2010 at 13:57.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

صنایع ظرفیت ارشدش چه قدره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام از یک نفر شنیدم صنایع خیلی توش شیمی داره! من رابطه خوبی با شیمی زیاد ندارم حالا واقعا شیمی توش زیاده؟؟؟

داره خودمونی میشه abbot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ali_saeedi جان
    شیمی فقط 5 واحد داره (شیمی عومی و علم مواد) ...
    اگه بازم سوالی داری بگو ..

11. این کاربر از abbot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا من تو خونه استرس دارم یکی بیاد منو راهنمایی کنه

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

خدا خیرت بده یه کمی راجع به رشته ش برا من توضیح بیشتر میدی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اگه کسی هست که راجع به این 2 رشته بیشتر بلده اگه میتونه شماره تلفنشو به من بده من باهاش 1 کمی بیشتر صحبت کنم برام شمارشو پیغام بزاره دوست دارم همچنین با یکی از بچه های صنایع صحبت کنم!

داره خودمونی میشه abbot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببین رشته صنایع یه رشته ای است که تا پایان دورهات درسا واست تکراری نمیشه و خیلی درسای متنوه ای داره مثه کارگاه و مدیریت و حسابداری و کامیوتر و ...
    در کل تو این مدتی که دارم این رشته را میخونم خوب بوده و بدی ازش ندیدم در ضمن بازار کار خوبی هم داره ..

15. این کاربر از abbot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •