تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 4 از 23 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مهندس جان.من يکي از اونام که بد رو زدم.و نظر خودمو گفتم.شما گفتين سوال نپرسيدن.در صورتي که پرسيدن.
    به نظرم فقط اينجا بچه ها رو از درس دور ميکنه.يکي از عواملي که من امسال رتبم خوب نشد همين پي سي بود.

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

البته قصد توهين نباشه .دوباره ميگم نظر شخصي خودمه.
    شما اگه حس ميکنيد اينجا اومدن از درس دورتون ميکنه و خودتون هم همه چيزو بلد هستيد خب نياييد و بشينيد درس بخونيد .. هرکس بنا به صلاحديدش عمل ميکنه و در آخر هم هر کس مسئول کارهاي خودشه .. من اينجا هستم تا به کساني که به کمک نياز دارن کمک کنم ..
    سلام شما گقتيد تسلط روي تست هاي سال قبل داشته باشيد کفايت مي کنه

نظرتون راجب مباحث حفظي چيه ؟؟
    مثلا حفظيات شيمي که هي آدم يادش مي ره و خيلي خيلي هم زيادن
    يعني بايد خط به خط کتاب حفظ باشيم

براي اينا بايد تست تاليفي کار کنيم
    يا هي کتاب بخونيم هي کتاب بخونيم

من کنکورم تموم شده کمي هم تجربه دارم ولي مي خوام نظر شما را بدونم

ممنون
    ببينيد شما بايد طوري درس بخونيد که واسه کنکور در آماده ترين حالتتون باشيد .. يعني چي؟ يعني اينطور نباشه که مثلا تو عيد رو مبحثي مسلط باشيد اما تا کنکور فراموش کنيد .. واسه شيمي من يه پيشنهاد دارم.. شما کتاب رو مسلط بشيد .. چجوري؟؟؟ بار اول کتاب رو بخونيد اما علامت گذاري نکنيد همه چيزو دقيق بخونيد .. بار دوم بخونيد و با مداد جاهايي که متوجه نشديد رو علامت گذاري کنيد و از دبير يا دوستانتون بپرسيد .. براي بار سوم تمام مطالبي که حس ميکنيد مهم هست رو با ماژيک علامت گذاري کنيد براي مرور .. سپس براي مباحثي که مسئله دار هست مثل مباحث شيمي فيزيک .. واسه اونا يه سري به انتشارات رزمندگان بزن .. يه سري کتاب هست واسه شيمي که فصل به فصل هست .. فقط همين فصل هاي مسئله دار رو تهيه کنيد و سوالاتشو حل کنيد..
    واسه تست زدن شيمي هم از بعد از دور دوم که بالا توضيح دادم شروع به تست زني بکنيد .. فقط تست هاي کنکور سراسري رو بزنيد .. روي هر تست که اشکال داشتيد به طور عمقي اشکالتون رو برطرف کنيد .. تست ها رو چندين و چند بار بزنيد و از تست هاي تاليفي به شدت پرهيز کنيد .. من تنها تست تاليفي که بهتون پيشنهاد ميکنم (اگر من طراح بودم) هست .. البته دارم در مورد شيمي حرف ميزنم که البته اين کتاب مخصوص بعد از عيد هست .. يعني به نظر من واسه کنکور همين ها که گفتم کفايت ميکنه و شما قادر به پاسخ دادن بيش از 80% سوالات خواهيد بود.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

افتضاح .. ده استاد رو اصلا توصیه نمیکنم ...
    انتظار داشتم بگین چرا. چون خیلیا ازش تعریف کردن و منم ازش خوشم اومده. حالا اگه مشکلی داره بگین تا شاید یه کتاب دیگه بگیرم و با هم بخونم.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام استاد.
    من زبانم رو 80 زدم تو کنکور امسال بدون خوندن اگه بخونمش 100 میشه سال دیگه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

انتظار داشتم بگین چرا. چون خیلیا ازش تعریف کردن و منم ازش خوشم اومده. حالا اگه مشکلی داره بگین تا شاید یه کتاب دیگه بگیرم و با هم بخونم.
    به نظر من مفهومی بحث نکرده و از نظر علمی هم خوب نیست .. با کنکور هم همخونی نداره .. جای شما بودم تست های سراسری سال گذشته رو کار میکردم و اگه خیلی هم وقت اضافه داشتم تست های مجید رضوی و ماشالله رضوی و بسطامی و سید موسوی و حلی رو تو اولویت کارم میذاشتم .. اگه سطح ریاضیت خیلیی بالاست تست های محمود نصیری هم میتونه خوب باشه
    سلام استاد.
    من زبانم رو 80 زدم تو کنکور امسال بدون خوندن اگه بخونمش 100 میشه سال دیگه؟
    والا من علم غیب ندارم .. ولی شاید بخونی و کمتر بزنی شایدم بیشتر بزنی.. شما خودتو مشغول این حرف ها نکن و سعی کن فقط ساعت مفید مطالعتو بالا ببری

5. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض نکته امروز

تا الان فکر کردید که سر کنکور یا آزمون ها قادر به استفاده از فرمول های عجیب و غریب نیستید؟؟؟ فراموش میکنید و مجبورید بشینید سوال رو معمولی حل کنید و چون قبلا تجربه حل نداشتید به جواب صحیح نمیرسید؟؟؟
    اگه اینطوره بیایید از الان روش خوندنتون رو تغییر بدهید.. از روشی که من پیشنهاد میدم استفاده کنید:
    برای کتاب تست اولویت رو به کتاب های تست سازمان سنجش بدهید که بدون نکته سوالات رو حل میکنند و در درجه بعد از کتاب هایی استفاده کنید که سوال رو حل میکنند نه اینکه با یک فرمول خیلی خلاصه به جواب آخر برسن
    اینطور نباشه که برای سریع حل کردن 10% شوالات کنکور از فراگیری روش حل سوالات معمولی غافل بشید
    حدود نیمی از سوالات کنکور سوالات نرمال هست ولی نتیجه بچه ها طوریه که اغلب درصد های زیر 50% میزنن تو اختصاصی!! دلیلش چیه؟؟
    من فکر میکنم دلیلش اینه که داوطلبین گرامی لقمه رو دور میچرخونن
    شاید کنکور اونقدراها هم سخت نباشه!! شاید ما سخت ترش میکنیم!! نظر شما چیه؟؟ اگه هم عقیده هستید با من از امروز تصمیم بگیرید که خودتونو درگیر بمباران تبلیغات افراد سودجو نکنید.
    با شما خواهم بود تا کنکور 90

7. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تا الان فکر کردید که سر کنکور یا آزمون ها قادر به استفاده از فرمول های عجیب و غریب نیستید؟؟؟ فراموش میکنید و مجبورید بشینید سوال رو معمولی حل کنید و چون قبلا تجربه حل نداشتید به جواب صحیح نمیرسید؟؟؟
    اگه اینطوره بیایید از الان روش خوندنتون رو تغییر بدهید.. از روشی که من پیشنهاد میدم استفاده کنید:
    برای کتاب تست اولویت رو به کتاب های تست سازمان سنجش بدهید که بدون نکته سوالات رو حل میکنند و در درجه بعد از کتاب هایی استفاده کنید که سوال رو حل میکنند نه اینکه با یک فرمول خیلی خلاصه به جواب آخر برسن
    اینطور نباشه که برای سریع حل کردن 10% شوالات کنکور از فراگیری روش حل سوالات معمولی غافل بشید
    حدود نیمی از سوالات کنکور سوالات نرمال هست ولی نتیجه بچه ها طوریه که اغلب درصد های زیر 50% میزنن تو اختصاصی!! دلیلش چیه؟؟
    من فکر میکنم دلیلش اینه که داوطلبین گرامی لقمه رو دور میچرخونن
    شاید کنکور اونقدراها هم سخت نباشه!! شاید ما سخت ترش میکنیم!! نظر شما چیه؟؟ اگه هم عقیده هستید با من از امروز تصمیم بگیرید که خودتونو درگیر بمباران تبلیغات افراد سودجو نکنید.
    با شما خواهم بود تا کنکور 90
    سئوالات کنکور رو خیلی سخت میدن ، توشون یدونه سئوال اسون هم نیست . چرا نامردا سئوال هارو در سطح کتاب درسی نمیدن . وقتی تست حل میکنی میبینی یه عالمه نکته دارن دارن که اصلا تو کتاب درسی هیچ چیزی دربارشون نگفتن . به نظر شما نامردی نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من مفهومی بحث نکرده و از نظر علمی هم خوب نیست .. با کنکور هم همخونی نداره .. جای شما بودم تست های سراسری سال گذشته رو کار میکردم و اگه خیلی هم وقت اضافه داشتم تست های مجید رضوی و ماشالله رضوی و بسطامی و سید موسوی و حلی رو تو اولویت کارم میذاشتم .. اگه سطح ریاضیت خیلیی بالاست تست های محمود نصیری هم میتونه خوب باشه
    رمزینه چطور؟؟ برای پایه اون خوب نیست؟؟؟وکلا برای دیفرانسیل؟؟چون تعریف ازش زیاد میشه؟

یه سوال دیگه؟:اینکه شما میگید تست کنکور رو بزنید اگر ما این تست ها رو یه دور بزنیم و باز هم بزنیم اون وقت جوری میشه که ما تست را حفظ میشیم و عملا قدرت خلاقیت و فکری ما پایین میاد ! و مثلا در درسی مثل گسسته و فصلی مثل گراف که تنوع سوالات توش بالاست و خیلی از این نمونه ها توی کنکور نیومده و هر سال حداکثر2 سوال از گراف میدن و اونوقت سر جلسه اگر نتونیم حل کنیم اعصابمون بهم میریزه؟؟؟

میشه خودتون یه لیست برای کمک درسیها برای همه دروس پیشنهاد کنید؟؟؟؟
    Last edited by The master; 08-08-2010 at 14:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سئوالات کنکور رو خیلی سخت میدن ، توشون یدونه سئوال اسون هم نیست . چرا نامردا سئوال هارو در سطح کتاب درسی نمیدن . وقتی تست حل میکنی میبینی یه عالمه نکته دارن دارن که اصلا تو کتاب درسی هیچ چیزی دربارشون نگفتن . به نظر شما نامردی نیست؟
    اگه در سطح کتب میدادن نامردی بود چون همه 100 میزدن... راجع به درس فیزیک و زبان که خودم تدریس میکنم که نکته های پیچیده ای نداره .. فیزیک که مفهمومی تر شده و زبان هم که با یک مجموعه لغت و یک سری مطالعه روی دستور زبان میتونید درصد بالایی بزنید .. فیزیک هم که مفهومی شده و شما فقط باید به طور مفهومی وفیزیک رو یاد بگیرید و درک شهودی هم میتونه کمکتون کنه
    رمزینه چطور؟؟ برای پایه اون خوب نیست؟؟؟وکلا برای دیفرانسیل؟؟چون تعریف ازش زیاد میشه؟
    والا رمزینه اگه تالیف مهندس مهربان هست که همین آقای مهربان حدود 8 سال پیش تراکت و پوسترشو پخش میکردن جلوی موسسات ولی حالا با کنار رفتن خیلی از دبیران با سابقه این اقا و خیلی های دیگه معروف شدن و دارن پول پارو میکنن
    برای پایه اول که لزومی نداره کتاب بخرید چون مطلب خاصی نمیاد ازش و همه رو میتونید تو تست ها یاد بگیرید و واسه دیفرانسیل هم که من تو همین چند پست بالاتر گفتم که چه کار کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

والا رمزینه اگه تالیف مهندس مهربان هست که همین آقای مهربان حدود 8 سال پیش تراکت و پوسترشو پخش میکردن جلوی موسسات ولی حالا با کنار رفتن خیلی از دبیران با سابقه این اقا و خیلی های دیگه معروف شدن و دارن پول پارو میکنن
    برای پایه اول که لزومی نداره کتاب بخرید چون مطلب خاصی نمیاد ازش و همه رو میتونید تو تست ها یاد بگیرید و واسه دیفرانسیل هم که من تو همین چند پست بالاتر گفتم که چه کار کنید
    من به گذشته مهندس مهربان چی کار دارم من گفتم کتاب سه جلدی تست های خوبی داره یانه؟؟؟من آموزش دیف1 رو دارم خیلی خوب گفته!
    من کی گفتم اول؟؟؟گفتم پایه یعنی حسابان و 2؟؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خوبید دوستان
    میگم روزی شما چند ساعت مطالعه میکنین؟یعنی چند ساعتش مفیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •