تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: خداحافظي استقلال با ليگ قهرمانان آسيا! (3 سهميه ايران قطعي شد)

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من کلا برای نظرات همه احترام قائل هستم اما در این مورد همه صحبتهای شما برمیگرده به گذشته دوست من باید و باید گذشته رو فراموش کنید!کلمنته هم تا اومد ایران اینو فهمید داشتم داشتم ملاک نیست دارم دارم ملاکه بله ما قهرمان اسیا شدیم به کره جنوبی 6 گل زدیم استکبار جهانی رو تو جام جهانی شکست دادیم سپاهانم به قول شما حال عربها رو گرفت و ...ولی همه اینها تموم شد رفت!!الان ایران به سختی در رده ملی 5 یا 4 آسیا هست قضیه فقط بی کفایتی مسئولین ورزش نیست فقط امکانات سخت افزاری نیست دیگه بازیکنها هم از رده متوسط به ضعیف رفتن همه دنبال پول مربی ها همچنین کجای دنیا مربی های لیگ چرخشی کار می کنن؟؟اتفاقا بدونید که دولت نهم خیلی بودجه گذاشت برای ورزش به نا حق هم بخش عمده رسید به فوتبال اما چی شد؟تو چه مواردی پیش رفت کردیم؟رفت تو جیب دلال و مربی و بازیکن بی کیفیت دوست من اگه بخوای با کشورهای حاشیه خلیج مقایسه کنی که دیگه هیچی!کسی کره شمالی رو نمیبینه تو اون وضعیت؟ارمنستانو چی؟همین عربستان و بیا بالاتر کره جنوبی و استرالیا و ژاپن ...

ولش کنید حالا هنوز که خبری نیست انشا ....دو سهمیه هم اضافه کنن که غیرت و تعصب و ... هم داشته باشیم !
    من منظورم گذشته پرستی نیست! از حرفام اشتباه برداشت کردی... من میگم درسته آسیا ملاک هایی رو برای کیفیت لیگ ها و سهمیشون تعیین کرده ولی تیم های فوتبال ما (چه ملی و چه باشگاهی) اینقدر تو آسیا افتخار آوردند که فوتبال ایران تو آسیا اعتبار داشته باشه... حرف من اینه که به واسطه این اعتبار، خیلی مسخره هستش که بیان از فوتبال ما سهمیه کم کنن و فوتبالی کشوری مثل چین که شاید متوسط ترین فوتبال رو تو آسیا ارائه میده، متوقعانه 4 تا سهمیش رو سفت بچسبه... اگه قراره عدالت باشه، پس بهتره عدالت واسه همه باشه...
    واقعا شخصا نمیفهم چرا ما هر سال باید دقدقه سهمیه داشته باشیم، چهار سال باید دقدقه حضور در جام جهانی رو داشته باشیم... چرا هر چهار سال تو جام ملت ها باید دقدقه صعود از گروهمون رو داشته باشیم... یعنی اینقدر فوتبالمون بی لیاقت و فاجعه شده، یا باور کردیم که فوتبالمون تحت هر شرایطی بی لیاقت و فجیعه؟؟
    یاعلی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من تاپیک رو خوندم..از اولش تابه اینجا...
    هیچی توش نبود!!!
    ما بودیم..
    اونها مقصرند..
    مابودیم..
    اونها مقصرند..
    مابودیم..
    اونها مقصرند..
    مابودیم..
    اونها مقصرند..
    مابودیم..
    و
    اونها مقصرند..
    همچنان مابودیم..وهمچنان اونها مقصرند!؟!؟
    ول کنید بابا جون...
    اگه این طوریه که باید تیم هایی مثل بارسلونا-رئال-منچستر-میلان-یوونتوس-اینتر-و......سهمیه ثابت چمپیونز لیگ باشن!
    تیم هایی مثل برزیل-آلمان-ایتالیا و....سهمیه ثابت جام جهانی باشن!
    و.....
    نه دوستان عزیزم زمان ((بردن های شانسی..الابختکی...بزن بهادری....تعصب بازی..وغیره تمام شده))
    امروزه باید تلاش کنی هم ((توی زمین-هم روی نیمکت مربیگری-هم پشت میز ریاست- هم روی صندلی تماشاگری))درغیر اینصورت جایی بین تیم های بین المللی نخواهی داشت.
    زمانی که کاروان فوتبال کل کشور دست کسی باشه که نتونه یه قرارداد ساده بین المللی رو تنظیم وثبت کنه انتظار چی رودارید؟
    انتظار دارید که به کجا برسیم؟
    انتظار دارید چه افتخاری روکسب کنیم؟
    چه کسی؟
    واقعا چه کسی جواب معمای فوتبال ایران را میداند؟
    آیا مدیریت کلان فوتبال مشکل دارد؟
    آیا مدیریت جزءفوتبال مشکل دارد؟
    آیا بازیکن ها مشکل دارند؟
    آیا مربیان مقصر هستند؟
    آیا تماشاگران فوتبالی مشکل دارند؟
    آیا ما که طرفدار فوتبالیم مقصریم؟
    وهزاران آیای دیگر...
    اما باین رقص زیبای فوتبال ایران!!!
    زمانی خواهد رسید که یک سهمیه رو هم با التماس به فوتبال ایران خواهند داد.
    پس بیخودی تاریخ گذشته دیروز روبه جنگ فرمول های ریاضی امروز نفرستید.!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من کلا برای نظرات همه احترام قائل هستم اما در این مورد همه صحبتهای شما برمیگرده به گذشته دوست من باید و باید گذشته رو فراموش کنید!کلمنته هم تا اومد ایران اینو فهمید داشتم داشتم ملاک نیست دارم دارم ملاکه بله ما قهرمان اسیا شدیم به کره جنوبی 6 گل زدیم استکبار جهانی رو تو جام جهانی شکست دادیم سپاهانم به قول شما حال عربها رو گرفت و ...ولی همه اینها تموم شد رفت!!الان ایران به سختی در رده ملی 5 یا 4 آسیا هست قضیه فقط بی کفایتی مسئولین ورزش نیست فقط امکانات سخت افزاری نیست دیگه بازیکنها هم از رده متوسط به ضعیف رفتن همه دنبال پول مربی ها همچنین کجای دنیا مربی های لیگ چرخشی کار می کنن؟؟اتفاقا بدونید که دولت نهم خیلی بودجه گذاشت برای ورزش به نا حق هم بخش عمده رسید به فوتبال اما چی شد؟تو چه مواردی پیش رفت کردیم؟رفت تو جیب دلال و مربی و بازیکن بی کیفیت دوست من اگه بخوای با کشورهای حاشیه خلیج مقایسه کنی که دیگه هیچی!کسی کره شمالی رو نمیبینه تو اون وضعیت؟ارمنستانو چی؟همین عربستان و بیا بالاتر کره جنوبی و استرالیا و ژاپن ...

ولش کنید حالا هنوز که خبری نیست انشا ....دو سهمیه هم اضافه کنن که غیرت و تعصب و ... هم داشته باشیم !
    کلمنته!! خوب ایشون که یه مربی تموم شده خارجی بود که میخواست آخر عمری یه کشور جهان سومی رو تیغ بزنه البته اونهم بشکل پروازی و صدالبته با پرداخت حق دلالیه جناب شفق!

کشورهای حاشیه خلیج فارس منظورتونه دیگه؟!! خوب خیلی از این کشورها اینقدر لیگشون فجیعه که حتی یه نماینده هم ندارن...کشوری مثل امارات هم اگه 4 نماینده داره فقط بلطف ورزشگاههای زیبا(و همیشه خالی) و بلطف نفوذ اعراب در کنفدراسیون آسیاست, نتایج تیماشون مشخصه...

نمیگم لیگ ایران وضعیتش گل وبلبله...اما بعضیا زیادی بدبینن.

من منظورم گذشته پرستی نیست! از حرفام اشتباه برداشت کردی... من میگم درسته آسیا ملاک هایی رو برای کیفیت لیگ ها و سهمیشون تعیین کرده ولی تیم های فوتبال ما (چه ملی و چه باشگاهی) اینقدر تو آسیا افتخار آوردند که فوتبال ایران تو آسیا اعتبار داشته باشه... حرف من اینه که به واسطه این اعتبار، خیلی مسخره هستش که بیان از فوتبال ما سهمیه کم کنن و فوتبالی کشوری مثل چین که شاید متوسط ترین فوتبال رو تو آسیا ارائه میده، متوقعانه 4 تا سهمیش رو سفت بچسبه... اگه قراره عدالت باشه، پس بهتره عدالت واسه همه باشه...
    واقعا شخصا نمیفهم چرا ما هر سال باید دقدقه سهمیه داشته باشیم، چهار سال باید دقدقه حضور در جام جهانی رو داشته باشیم... چرا هر چهار سال تو جام ملت ها باید دقدقه صعود از گروهمون رو داشته باشیم... یعنی اینقدر فوتبالمون بی لیاقت و فاجعه شده، یا باور کردیم که فوتبالمون تحت هر شرایطی بی لیاقت و فجیعه؟؟
    یاعلی
    درسته....همونطور که شما گفتی اگه با چین یا حتی کشوری مثل امارات مقایسه کنیم حق ما بیشتره...

جواب سوال آخرتون هم بی لیاقتی و ضعف مسئولین فدراسیون هست و لاغیر!

در مورد پستهای بعضی دوستان متاسفانه ما خوب بلدیم خودمون رو کوچک کنیم (یه نوع ژست روشنفکریه!)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کلمنته!! خوب ایشون که یه مربی تموم شده خارجی بود که میخواست آخر عمری یه کشور جهان سومی رو تیغ بزنه البته اونهم بشکل پروازی و صدالبته با پرداخت حق دلالیه جناب شفق!

کشورهای حاشیه خلیج فارس منظورتونه دیگه؟!! خوب خیلی از این کشورها اینقدر لیگشون فجیعه که حتی یه نماینده هم ندارن...کشوری مثل امارات هم اگه 4 نماینده داره فقط بلطف ورزشگاههای زیبا(و همیشه خالی) و بلطف نفوذ اعراب در کنفدراسیون آسیاست, نتایج تیماشون مشخصه...

نمیگم لیگ ایران وضعیتش گل وبلبله...اما بعضیا زیادی بدبینن.
    مهم نیست کی این حرف رو زده مهم اینه که چی گفته!

فوتبال ایران در بدترین شرایط تاریخش قرار داره و تنها افراد سودجو و نون خور در این سفره -که روز به روز بیشتر داره سرمایه کشور و بخش اعظم بودجه ورزش رو می بلعه -چشمشون رو به حقیقت بستن کسی فوتبال ایران رو کوچیک نمی کنه حقیقت همینه بله مسئولین بی لیاقت هستند که امثال علی دایی و افشین قطبی و به جای کلمنته ایران رو تیغ میزنن دوست خوبم می دونی مبلغ قرار داد این آقای دایی و قطبی از چه مربی های جهانی بالاتر بوده؟می دونی بازیکنن درجه c کشورمون تو لیگ کاملا آماتور برتر دارن از بازیکنان چه لیگهایی بیشتر حقوق میگیرن؟اتفاقا لیگ ایران وضعش خیلی خرابه...

(دوست خوبم خلیج پارس هست Persian Gulf منتها اعرابی که به تاریخ و زبان ما تجاوز کردن فارسی رو جایگزین پارسی کردن...)

در آخر AFC با توجه به معیارهاش و البته رای ایران به بن حمام و بهانه تماشاگر بالا تصمیم گیری می کنه !! اما وضعیت واقعی فوتبال ما چیزی هست که میبینیم ...
    صحبت دیگه ای ندارم بهتره چشمها رو ببندیم و بگیم به به چقدر همه چیز خوبه ...

دوست خوبم صحبت شما درسته اما به واسطه اعتبار گذشته نمیشه در مورد حال نظر داد!همین چین رو که فراموش نکردید 2007 به سختی 2-2 متوقف کردیم الان چیزی که مهم نیست تعداد سهمیه ایران در آسیاست!ما ساختار ورزشمون مشکل داره فدراسیون فوتبالمون که باید واقعا NGO (Non-governmental organization) 1 بشه مشکل داره باشگاه ها که باید خصوصی باشن و با امکانات کامل مشکل داره بازیکنها و مربی هامون مشکل دارن مطبوعاتمون به شدت مشکل دارن و اینطور اداره کردن فقط ضرره پول مردم به دولت دولت به فدراسیونها فدراسیون به باشگاه باشگاه به مربی و بازیکن و دلال تا کی؟بفرمایند 5 سهمیه بدن به ایران اینها حل میشه؟فقط یه سری سودجو میان وسط عوام فریبی می کنن که بله AFC چهار سهمیه به ایران داد و تمام ضعفهای موجود رو پوشش میدن باهاش کسی نمیگه دو تیم استقلال و پیروزی که کمکهای میلیاری از دولت میگیرن -پولی که باید هزینه ورزش همگانی در استانهای محروم بشه -وقتی با این سهمیه در مسابقات شرکت کردند نتیجه چی شد...
    فوتبال ما در حال حاضر نه درآمد زا هست نه افتخار آفرین
    ولش کنید حرف زیاده خواهش می کنم از دوستان از پستم نقل قول نگیرید ...
    موفق باشید

پ.ن:قهرمانی تیم ملی والیبال ایران رو در مسابقات کاپ آسیا تبریک میگم...
    Last edited by Kianoosh; 07-08-2010 at 21:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهم نیست کی این حرف رو زده مهم اینه که چی گفته!

فوتبال ایران در بدترین شرایط تاریخش قرار داره و تنها افراد سودجو و نون خور در این سفره -که روز به روز بیشتر داره سرمایه کشور و بخش اعظم بودجه ورزش رو می بلعه -چشمشون رو به حقیقت بستن کسی فوتبال ایران رو کوچیک نمی کنه حقیقت همینه بله مسئولین بی لیاقت هستند که امثال علی دایی و افشین قطبی و به جای کلمنته ایران رو تیغ میزنن دوست خوبم می دونی مبلغ قرار داد این آقای دایی و قطبی از چه مربی های جهانی بالاتر بوده؟می دونی بازیکنن درجه c کشورمون تو لیگ کاملا آماتور برتر دارن از بازیکنان چه لیگهایی بیشتر حقوق میگیرن؟اتفاقا لیگ ایران وضعش خیلی خرابه...

(دوست خوبم خلیج پارس هست Persian Gulf منتها اعرابی که به تاریخ و زبان ما تجاوز کردن فارسی رو جایگزین پارسی کردن...)

در آخر AFC با توجه به معیارهاش و البته رای ایران به بن حمام و بهانه تماشاگر بالا تصمیم گیری می کنه !! اما وضعیت واقعی فوتبال ما چیزی هست که میبینیم ...
    صحبت دیگه ای ندارم بهتره چشمها رو ببندیم و بگیم به به چقدر همه چیز خوبه ...

دوست خوبم صحبت شما درسته اما به واسطه اعتبار گذشته نمیشه در مورد حال نظر داد!همین چین رو که فراموش نکردید 2007 به سختی 2-2 متوقف کردیم الان چیزی که مهم نیست تعداد سهمیه ایران در آسیاست!ما ساختار ورزشمون مشکل داره فدراسیون فوتبالمون که باید واقعا NGO (Non-governmental organization) 1 بشه مشکل داره باشگاه ها که باید خصوصی باشن و با امکانات کامل مشکل داره بازیکنها و مربی هامون مشکل دارن مطبوعاتمون به شدت مشکل دارن و اینطور اداره کردن فقط ضرره پول مردم به دولت دولت به فدراسیونها فدراسیون به باشگاه باشگاه به مربی و بازیکن و دلال تا کی؟بفرمایند 5 سهمیه بدن به ایران اینها حل میشه؟فقط یه سری سودجو میان وسط عوام فریبی می کنن که بله AFC چهار سهمیه به ایران داد و تمام ضعفهای موجود رو پوشش میدن باهاش کسی نمیگه دو تیم استقلال و پیروزی که کمکهای میلیاری از دولت میگیرن -پولی که باید هزینه ورزش همگانی در استانهای محروم بشه -وقتی با این سهمیه در مسابقات شرکت کردند نتیجه چی شد...
    فوتبال ما در حال حاضر نه درآمد زا هست نه افتخار آفرین
    ولش کنید حرف زیاده خواهش می کنم از دوستان از پستم نقل قول نگیرید ...
    موفق باشید

پ.ن:قهرمانی تیم ملی والیبال ایران رو در مسابقات کاپ آسیا تبریک میگم...

با سلام
    این چهار تا صفحه را دنبال میکردم و نظرات دوستان را مطالعه میکردم.
    واقعا حرف حساب را arbabe.sayeha جان زد. کاملا با نظر ایشون موافقم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

این حرف رو موقع فینال جام حذفی یکی از کارشناسا زد!:د
    من تو نود از واعظ شنیدم ولی حرف حقو از بچه هم باید قبول کرد

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

كنفدراسيون فوتبال آسيا از باشگاه استقلال برنامه خواست

با وجود تعيين تعداد سهميه‌هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا در ششم آذر كنفدراسيون فوتبال آسيا از باشگاه استقلال خواستار معرفي مديران خود براي ليگ قهرمانان آسيا در فصل جديد شد.
    هنوز تعداد سهميه هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا براي فصل جديد مشخص نيست و خبرهايي مبني بر كاهش يا حفظ چهار سهميه ايران در اين رقابت ها مطرح مي شود اما نمابر AFC به باشگاه استقلال مبني بر معرفي نمايندگان اين باشگاه براي شركت در كارگاه آموزشي ليگ قهرمانان نشان از اين دارد كه چهار سهميه ايران در ليگ قهرمانان حفظ مي شود.

به گزارش فارس، بر اين اساس كنفدراسيون فوتبال آسيا از چهار باشگاه ايراني در اين رقابت ها يعني سپاهان، پرسپوليس، ذوب‌آهن و استقلال خواسته است مديران خود را معرفي كنند.
    در همين راستا باشگاه استقلال نفرات زير را فردا به AFC معرفي خواهد كرد.
    مدير تيم: منصور پورحيدري، مدير بازرگاني: علي نظري جويباري، مدير مسابقات: علي اميري، مدير رسانه‌اي: محمد حيراني

روز ششم آذر جلسه كنفدراسيون فوتبال آسيا براي تعيين سهميه فدراسيون هاي مختلف در ليگ قهرمانان آسيا است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به عنوان يه پرسپوليسي
    واقعا اميدوارم 4 سهميه حفظ بشه حالا تفاوتي نداره كه تيم چهارم استقلال باشه يا يه تيم ديگه
    مهم اين سهميه چهارمه كه ممكنه سال ديگه پرسپوليس بهش احتياج پيدا كنه
    علاوه بر اين كم شدن يه سهميه
    يعني ليگ ما حداقل 6 بازي بين المللي رو از دست ميده
    و اين يعني برخورد كمتر با فوتبال روز اين قاره

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •