22500 رو به شخصه دیدم که به دیوار متصل میشه و پایه ی دیواری داره ولی 2262 رو نمیدونم!!راستي براي من هم سوال شد كه آيا ميشه اين ها رو به ديوار نصب كرد ؟![]()
22500 رو به شخصه دیدم که به دیوار متصل میشه و پایه ی دیواری داره ولی 2262 رو نمیدونم!!راستي براي من هم سوال شد كه آيا ميشه اين ها رو به ديوار نصب كرد ؟![]()
در مورد پنل های سامسونگ ،اونهایی به دیوار وصل میشن که زیرشون یک تیکه فلزی داره و 4تا پیچ به اون متصل میشه، پنل های دیگه پلاستیک عادی هست.
در مورد ال جی ، ظاهرا مدلهای قابل وصل به دیوار در کنارشون فقط لیبلی دارن که نوشته 2way display یا چیزی توی همین مایه ها.
موردی که من دارم این هست که اگر به دیوار وصل بشه، مانیتور درست در وسط دید قرار میگیره و اصولا از نظر دید باید مثل حالت قرار گرفته روی میز باشه دیگه؟
و این هم سوال قبلیم بود:
منم خودم بین مدلهای P23500، LG W2262, W2261 موندم!!
از طرفی اندازه و طراحی ظاهری سامسونگ سرتر هست، از طرفی LG ها کوچیکتر هستند ولی زاویه دید کمی بهتر دارند و اینطور که دوستان گفتن سری P سامسونگ هم مسائب و مشکلات زیاد داشته.
22500-23500 روبه شخصه دیدم به دیوار چسبوندن ولی احالا ال جی کلاًندیدم توبازار بزنن به دیوار همش روی پایه بوده.
اصلا حالا كه بحث به اينجا كشيده شد. نظرتون چيه يدونه نظر سنجي ايجاد كنيم ؟!
كه ببينيم بين 2262 2261 22500 23500 كدوم بيشتر راي مياره ؟ ونظر ديگران چيه ؟؟
البته يچيزي كه هست اينه كه 23500 23 اينچ هست و تقريبا قابل قياس با اينها نيست!؟ نظزتون چيه ؟
نظرسنجی هم خوبه ولی فکر میکنم اگر بحث باشه بهتره.
و شاید نظرسنجی بیشتر بر اساس سلیقه باشه تا نکات فنی.
مثلا من خودم با LG میونه خوبی ندارم و ممکنه به سامسونگ رای بدم ولی! در مورد این مسائلی که در مورد سری P سامسونگ خوندم خوب شاید ظاهر سامسونگ رو بپسندم ولی نکات فنی هم مهم هست !!
23500 هم فقط مسئله 23 اینچ بودنش مطرح نیست. من اگر ایرادی که دوستان مطرح کردن در مورد این سریها وجود نداشت قطعا انتخاب اولم 23500 بود ولی خوب هنوز دست نگه داشتم ببینم نتیجه چی میشه
قيمت 23500 چنده؟ و اينكه حالا دليلتون براي انتخاب 23500 به جز اندازه تصويرش ديگه چي هست؟
سوالتون از من هست؟
دلیل یکی همین سایز بزرگتر 23500 و دیگری طراحی ظاهری سامسونگ که بهتر هست. ولی همونطور که گفتم چیزی که باعث میشه تردید کنم مشکلات سری P هست که دوستان گفتن در موردش.
240 تا 250 تومن هست ظاهرا
خوب من تا حالا 23500 رو از نزديك نديدم. ولي 22500 رو ديدم. ولي 2262 رو بيشتر پسنديدم.
البته وقتي 2262 رو ديدم داشت دموهاي PES 2010 رو نشون مي داد و خيلي چشم گير بود. ولي 22500 خاموش بود !!
حالا چيكار كنيم !!!! نظر بقيه چي هست ؟؟!!؟؟؟!
دلیل دلیل اینکه 2262 رو پسندیدین؟ چشمگیر از چه لحاظ؟ این 2 رو کنار هم روشن ندیدین پس نمیشه نظر قطعی داد.
و نکته دیگه ای هم هست: 23 اینچ برای فیلم و بازی شاید مناسبتر باشه ولی شاید برای کار گرافیک یکم بزرگ باشه که بخوایم طولانی مدت جلوش این سایز باشیم، ...؟
دوست عزیز دوست گرامی عزیزبنده اینجور نظرسنجی ها رهشون به ترکستونهههههههه!اصلا حالا كه بحث به اينجا كشيده شد. نظرتون چيه يدونه نظر سنجي ايجاد كنيم ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)