تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 52 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بدون گارانتي شركتي گرفتم ولي فروشنده يكماه گارانتي براي تست واطمينان از سلامت جنس ميده!
    به نظر من 600 هزار تومن ارزش گارانتي نيست! با خيلي كمتر از اينها ميشه جنس را بيمه كرد.

شما چند اینچ گرفتی ؟

همونطوری که خودت گفتی پشت تلویزیون شما باز شده بود و ممکن بود شما متوجه نمی شدی و اون یک ماه هم فرصت زیادی نیست.

بهر حال جنس بدون گارانتی ریسک هم داره.

2. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.

برای اینکه خیالتون از بابت سیگنالهای دریافتی راحت بشه پیشنهاد میکنم یه آنتن ساده معمولی و جمع و جور ( آنتنهای برقی با دیجیتال مشکل دارن) تهیه کرده و در فضایی خارج از ساختمان نصب کنید. اینطوری حداقل خیالتون از بابت قدرت و کیفیت سیگنالهای دریافتی راحت میشه چون در داخل ساختمان و با استفاده از آنتنهای رو میزی کیفیت و قدرت سیگنالهای دریافتی هیچموقع به 100 نمیرسه.

در یه مواقعی ممکنه فرستنده مشکل داشته باشه چون اگه تلویزیون شما تنظیم شده باشه و کانالها رو با کیفیت و قدرت خوب بگیره دلیلی برای بهم خوردنش نیست.

در مورد مشکل بعد از روشن شدن اگه بعد از سرچ و تنظیم و سایر موارد درست انجام بشه قاعدتا" نباید این مشکل پیش بیاد.
    ممنون دوست عزیز
    راستش آنتن ما ، آنتن مرکزی هستش ولی کانال های آنالوگ رو برفکی می گیره... نگاه به سیگنال کانال دیجیتال 1-8 که نشون نمیده انداختم کوالیتی رو 0 بودش و استرنگش روی 26...مشکل از آنتن می تونه باشه؟
    ولی همون اول هر دو روی 40 بودن .یه بار دیگه کانال یابی دیجیتال کردم باز هم 1-8 خراب بود.ولی رفتم سراغ تنظیمات کارخانه و ری ست کردم و از نو که سرچ کردم دیجیتال همه کانال ها خوب بود ! باز هم وقتی خاموش کردم و دوباره روشن 1-8 خراب شده بود...یه چیز دیگه رو متوجه شدم که با خاموش و روشن کردن کل تنظیمات می پره...این موضوع خیلی اعصابمو خورد کرده.
    راستی اون منوی تنظیمات اولیه با روشن کردن مجدد نمیاد دیگه، آخر کاری می پرسه می خوای دفعه بعد این منو نمایش داده شه که من قبلا yes می زدم...این بار no زدم دفعه بعد نیومد...این مشکل حل شده...
    تلویزیون از کیفیت فوق العاده ای برخورداره.دیروز باهاش اولین فوتبال رو دیدم که به خاطر 100 هرتز بودنش اصلا توپ سایه نمینداخت...قبلا با مانیتورم که فوتبال می دیدم (الجیه) توپ و ... همش سایه داشت.
    در کل کیفیت خیلی خوبی داره و سونیه !
    از اینکه tv اصله مطمئنم ولی نمی دونم چرا این مشکل رو داره که با خاموش و روشن شدن کل تنظیمات مربوط به تصویر صدا موشن فلو و کانال دی جی تال 1-8 به هم میریزه...
    دوستان منتظر راهنمایی های شما هستم

4. 2 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

مطمئنم که اشکال از همون آنتن مرکزیه چون من خودم آنتن برقی داشتم و همون روز اولی که تی وی رو گرفتم متوجه شدم که باهاش مشکل داره و کانالها خودبخود بهم می ریخت. حالا یه آنتن معمولی کوچک گرفتم و روی تراس نصب شده و از لحاظ موقعیت از فرستنده پشت ساختمان میافته ولی با این حال کیفیت 100 و قذرت سیگنال 90 شده و دیگه هیچ گونه قطعی نداشته.

در مورد بهم خوردن تنظیمات شما وقتی از option میری داخل picture اون خط دوم نوشته picture mode اون رو باید در حالت custom قرار بدی تا تنظیمات دلخواه شما رو قرار بده.

6. 2 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.

مطمئنم که اشکال از همون آنتن مرکزیه چون من خودم آنتن برقی داشتم و همون روز اولی که تی وی رو گرفتم متوجه شدم که باهاش مشکل داره و کانالها خودبخود بهم می ریخت. حالا یه آنتن معمولی کوچک گرفتم و روی تراس نصب شده و از لحاظ موقعیت از فرستنده پشت ساختمان میافته ولی با این حال کیفیت 100 و قذرت سیگنال 90 شده و دیگه هیچ گونه قطعی نداشته.

در مورد بهم خوردن تنظیمات شما وقتی از option میری داخل picture اون خط دوم نوشته picture mode اون رو باید در حالت custom قرار بدی تا تنظیمات دلخواه شما رو قرار بده.

ممنونم درسته اشکال از آنتن بود...فیش هایی که به سیم آنتن وصل شده بود مشکل داشت .
    الان دیگه به هم نمی ریزه و کانال های دیجیتال رو خیلی خوشگل می گیره ! خیالم راحت شد همش نگران بودم که مبادا tv مشکل داره...
    راستی اون مشکل به هم ریختن تنظیمات بر میگرده به داداش شیطونم،کار اون بوده سحر tv رو روشن کردم تنظیمات سر جاش بود.
    تی وی هیچ مشکلی نداره شکر خدا و الان دارم ازش لذت می برم.
    توصیه می کنم که اگر تا 2500 می خواید تی وی بخرید EX700 بردارین.واقعا فوق العاده هستش.من خیلی تحقیق کردم برای تی وی ،شاید یک سال ! برای خرید که رفتم بین این مدل و سامسونگ c7000 مردد بودم که آخر اینو گرفتمتنها دلیلش که منو از خرید این مدل عقب می کشوند ظاهر زشتش توی عکس ها بود.ولی از نزدیک که ببینی یه چیز دیگه هستش و هیچ شباهتی به عکس نداره...یک دست مشکیه و زیرش فلزی که نمای زیبایی بهش داده.ممکنه بعضی از شما دوستان هم تصاویری رو که ازش دیدین پسند نکردین اما اصلا شبیه عکساش نیست.وقتی سینما و میزشو خریدیم(یه خرده سرم شلوغه) حتما براتون عکس می ذارم تا ببینید چی میگم !
    موفق باشید

8. 5 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما چند اینچ گرفتی ؟

همونطوری که خودت گفتی پشت تلویزیون شما باز شده بود و ممکن بود شما متوجه نمی شدی و اون یک ماه هم فرصت زیادی نیست.

بهر حال جنس بدون گارانتی ریسک هم داره.

من 46 اينچ گرفتم. الان هم هيچ مشكلي نداره.

از نظر قيافه هم با احسان موافقم. من هم اول خودم تو هواي خريد سامسونگ c6200 بودم كه با گارانتيش 2.400.000 تومنه ولي وقتي كه زنم ديد گفت قيافه اش خيلي جينگيله! و رفتي سراغ سوني. الانم خيلي راضي ام . اين tv وقتي مياد تو خونه يه چيز ديگه است! در عين سادگي خيلي با كلاس وشيكه .اگرچه از لحاظ تصوير به panasonic v10 خيلي راه داره كه برسه ولي خوب پلاسما هم ايراد هاي خودشو داره. البته تصويرش از تمام lcd هايي كه من ديدم بهتره.
    Last edited by mgolchin13; 14-08-2010 at 18:53.

10. 6 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با عرض معذرت لينك بالا اپديت ورژن امريكاي شمالي هستش براي ورژن اسيايي كه ورژنpkg4.053gal-0106 هست به لينك زير برويد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    با تشکر از اطلاعاتتون
    می خواستم بپرسم این آپدیت چه امکاناتی ارائه کرده به نرم افزار ورژن قدیمی
    موفق باشید

12. این کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 0037's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

mgolchin13 عزیز میشه آدرس فروشنده رو بگید لطفا پ.خ کنید با سپاس
    اگر ممكنه آدرس و تلفن فروشنده رو براي من هم پخ كنيد.

تشكر

14. این کاربر از 0037 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من این تلویزیون سونی EX700 رو خریدم و خیلی ازش راضی هستم 46 اینچ به قیمت دو میلیون و سیصد و هفتاد هزار تومان
    البته بدون گارانتی

سوالی از دوستان با تجربه داشتم
    آیا آپدیت نرم افزار داخلی این تلویزیون رو تابحال انجام دادن و اگه تجربه ای در این مورد دارند ممنون میشم مراحل کار و خطرات احتمالی این کار رو توضیح بدن

همچنین در مورد دانگل یو اس بی و نحوه کار صحیح با این قطعه؟

درضمن گزینه اینترنت ویدئو و کیفیت تصاویر اینترنتی که تجربه کردن چطور بوده ؟ و آیا سایت یوتیوب که فیلتر هست رو هم میشه با این سیستم نگاه کرد یا خیر

موفق باشید

16. 2 کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من این تلویزیون سونی EX700 رو خریدم و خیلی ازش راضی هستم 46 اینچ به قیمت دو میلیون و سیصد و هفتاد هزار تومان
    البته بدون گارانتی

آیا آپدیت نرم افزار داخلی این تلویزیون رو تابحال انجام دادن و اگه تجربه ای در این مورد دارند ممنون میشم مراحل کار و خطرات احتمالی این کار رو توضیح بدن

درضمن گزینه اینترنت ویدئو و کیفیت تصاویر اینترنتی که تجربه کردن چطور بوده ؟ و آیا سایت یوتیوب که فیلتر هست رو هم میشه با این سیستم نگاه کرد یا خیر

موفق باشید
    اگه شما اپدیت رو از سایت خودش دانلود کننین و مراحل طبق توضیحات اون جلو برید مشکلی ایجاد نمیشه من اینکارو کردم .

18. 3 کاربر از monipa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

البته بدون گارانتی

موفق باشید
    شما هم از تهران خريديد؟
    من اپديت كردم و مشكلي پيش نيومد.بعد از دانلود فايلش رو unzip ميكني كه يه فولدر هست.اون فولدر را عينا توي root يك فلش usb كه باfat فرمت شده كپي ميكني.tv رو روشن ميكني ووقتي بالا اومد فلش رو به پورت usb وصل ميكني و اپديت خودش انجام ميگيره وفقط مراحلش رو ok ميكنيد.
    راجع به تغييراتش هم چيزي كه محسوس باشه من نديدم فقط توي سايتش خوندم كارايي اينترت رو بهتر ميكنه.

دانگل usb هم براي اتصال به اينترنت وهم براي شبكه كردن tv با كامپوتره.فقط كافيه كه وصلش كني و بري تو منوي wetwork وشبكه وايرلس رو اسكن كني وكدش رو وارد كني. من مال خودم رو وصل كردم ولي هنوز نتونستم برم اينترنت وهمش پيغام خطا ميده.نميدونم از سرعت يا به خاطر ip ايرانه.
    با لپ تاپم هم شبكه كردم كه خوب جواب نداد. يهني از روي لپتاپ همه چيز رو نشون ميداد ولي مثل ويدئو هاي اينترنتي كه هي بافر ميكنن تصوير هر چن ثانيه فريز ميشد.البته يه برنامه DLNA server هم بايدروي كامپيوتر نصب كنيد.

20. 4 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •