تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 68

نام تاپيک: مشکل قطع و وصل شدن با adsl مخابرات

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوستان که کمکم نکردید
    سلام
    دوست عزيز adsl mode و براي روي g.dmt نه روي g.lite
    مورد بعدي اينكه شما يه اسپليتر پايين ورودي خطت بزار و خورجي تلفنشو بده جعبه تقسيم كه بياد بالا . بالا هم روي اولين پريز دوباره يه اسپليتر ديگه بزار . اگه تلفن چاي ديگس يه دونم پشت تلفنت بزار . به آسياتك هم زنگ بزن بگو آپلودتون كم كنن . مثلا اگه رو 1 مگه بكنن 512 يا اگه روي 512 هست بكنن 256 يا 128 . به احتمال 90 درصد مشكلت حل ميشه .

2. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز adsl mode و براي روي g.dmt نه روي g.lite
    مورد بعدي اينكه شما يه اسپليتر پايين ورودي خطت بزار و خورجي تلفنشو بده جعبه تقسيم كه بياد بالا . بالا هم روي اولين پريز دوباره يه اسپليتر ديگه بزار . اگه تلفن چاي ديگس يه دونم پشت تلفنت بزار . به آسياتك هم زنگ بزن بگو آپلودتون كم كنن . مثلا اگه رو 1 مگه بكنن 512 يا اگه روي 512 هست بكنن 256 يا 128 . به احتمال 90 درصد مشكلت حل ميشه .
    درود بزرگوار
    رو همشون تست کردم حتی g.dmt پس مشکل از این نمیتونه باشه
    دوست من گفتم که دوستان مخابرات یه سیم جداگانه از جعبه تقسیم اصلی اون منطقه که شامل 20 تا خط میشه رو آوردن منم مستقیم وصلش کردم به اسپلیتر ، نکنه منظورت اینه که تو اون جعبه تقسیم اسپیلیتر بزارم ! کسی که اینکارو نمیکنه ! تلفن هم به همین اسپیلتر وصله ، حتی بدون تلفن هم تست کردم ، تلفن دیگه ای هم رو پریزهای دیگه نذاشتم. میمونه همون سرعت آپلود که فعلاً همشون رفتن عید دیدنی

4. این کاربر از hadikhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود بزرگوار
    رو همشون تست کردم حتی g.dmt پس مشکل از این نمیتونه باشه
    دوست من گفتم که دوستان مخابرات یه سیم جداگانه از جعبه تقسیم اصلی اون منطقه که شامل 20 تا خط میشه رو آوردن منم مستقیم وصلش کردم به اسپلیتر ، نکنه منظورت اینه که تو اون جعبه تقسیم اسپیلیتر بزارم ! کسی که اینکارو نمیکنه ! تلفن هم به همین اسپیلتر وصله ، حتی بدون تلفن هم تست کردم ، تلفن دیگه ای هم رو پریزهای دیگه نذاشتم. میمونه همون سرعت آپلود که فعلاً همشون رفتن عید دیدنی
    سلام
    سرعت آپلود رو بگو بيارن پاين بعد تعطيلات خيلي تاثير داره مطمئن باش .
    تلفن يا هر وسيله ديگه اي كه دو شاخه ضد برق داره رو هم از پريزاي خونه در بيار امتحان كن (اين دو شاخه هايي كه حالت اداپتور هستن و روشون چراغ led‌داره و روشنه) تلفن بيسيمي هم اگه داري كلا از برق درار قطعش كن امتحان كن .
    Last edited by attaghi; 24-03-2013 at 00:16.

6. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    سرعت آپلود رو بگو بيارن پاين بعد تعطيلات خيلي تاثير داره مطمئن باش .
    تلفن يا هر وسيله ديگه اي كه دو شاخه ضد برق داره رو هم از پريزاي خونه در بيار امتحان كن (اين دو شاخه هايي كه حالت اداپتور هستن و روشون چراغ led‌داره و روشنه) تلفن بيسيمي هم اگه داري كلا از برق درار قطعش كن امتحان كن .
    ممنون
    یه چیز دیگه ای هم هست روزها حداقل کانکت میشه مثلاً بعضی وقتا حدود 20 دقیقه اینا ولی شبها اصلاً یا خیلی کم پیش میاد کانکت شه در این صورت مشکل میتونه از کجا باشه
    ا

8. این کاربر از hadikhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون
    یه چیز دیگه ای هم هست روزها حداقل کانکت میشه مثلاً بعضی وقتا حدود 20 دقیقه اینا ولی شبها اصلاً یا خیلی کم پیش میاد کانکت شه در این صورت مشکل میتونه از کجا باشه
    ا
    سلام
    سيم تلفن از كنار سيم برق رد نشده ؟

10. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    سيم تلفن از كنار سيم برق رد نشده ؟
    نه عزیز
    ....

12. این کاربر از hadikhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما فردا صبح زنگ بزن بگو آپلودتو كم كنن ايشالله كه درست ميشه .

14. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما فردا صبح زنگ بزن بگو آپلودتو كم كنن ايشالله كه درست ميشه .
    همون دیشبی بهشون گفتم ، گفتند مشکل از آپلودت نیست ولی اگه بخوای کم میکنیم ، مثل اینکه روی 2 گیگ بود کردنش 1 ولی باز قطع میشه ؛ یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که وقتی ADSL Mode رو روی G.lite و ADSL Typ رو روی ANNEX A/I/J/L/M میذارم ثبات بیشتری داره تا بقیه حالات از جمله Auto و G.DMT

16. این کاربر از hadikhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

همون دیشبی بهشون گفتم ، گفتند مشکل از آپلودت نیست ولی اگه بخوای کم میکنیم ، مثل اینکه روی 2 گیگ بود کردنش 1 ولی باز قطع میشه ؛ یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که وقتی ADSL Mode رو روی G.lite و ADSL Typ رو روی ANNEX A/I/J/L/M میذارم ثبات بیشتری داره تا بقیه حالات از جمله Auto و G.DMT
    دوست عزيز اگه منظورت از 2گيگ همون 2مگ بوده كه خيلي زياده حتي 1مگ هم زياده بگو بزارنش روي 512 . اون حالت ها هم بهترينش همون g.dmt هست به مقادير ديگه فكر نكنك آنچنان ربطي داشته باشه .

18. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزيز اگه منظورت از 2گيگ همون 2مگ بوده كه خيلي زياده حتي 1مگ هم زياده بگو بزارنش روي 512 . اون حالت ها هم بهترينش همون g.dmt هست به مقادير ديگه فكر نكنك آنچنان ربطي داشته باشه .
    میگه کمتر از 1 مگ امکانش نیست بعد رو g.dmt فوری قطع میشه رو G.lite حدود 15 دقیقه کانکت میمونه
    Last edited by hadikhaf; 25-03-2013 at 16:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •