تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: کارت گرافیکو چیکار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خوب اگر به سایت آمازون سر زده باشید دیده میشه که ATI برای اینکه از قافله عقب نمونه به عنوان مثال اومده تو برندهایی مثل XFX قیمت 5850 شده 260 دلار با این حساب بنظر شما این کاهش قیمت کی به ایران میرسه که اون وقت شاهد یک رقابت خوب تو کاهش قیمت و امتخاب بین 5850 و 460 باشیم ؟

2. این کاربر از toorajjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

خوب اگر به سایت آمازون سر زده باشید دیده میشه که ATI برای اینکه از قافله عقب نمونه به عنوان مثال اومده تو برندهایی مثل XFX قیمت 5850 شده 260 دلار با این حساب بنظر شما این کاهش قیمت کی به ایران میرسه که اون وقت شاهد یک رقابت خوب تو کاهش قیمت و امتخاب بین 5850 و 460 باشیم ؟
    تو کشور ما که هیچی معلوم نیست و بازار سخت افزار (و البته همه چیزش) مستقل از بازار جهانی هست!!!
    ولی بعد تعطیلات تابستون میشه به کاهش قیمت ها امیدوار بود...

4. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

اگر منتظر اين هستي كه تو ايران 5850 اونقدر قيمتش بياد پايين كه به 460 برسه (تقريبا) بايد بگم كه تا ظهور امام مهدي بايد صبر كني !!!!!

البته خدا رو چه ديدي اومديم ظهور كرد و قيمت هم اومد پايين.
    از شوخي گذشته فكر نكنم تو تابستون قيمت قطعه اي اينقدر پايين بياد.

موفق باشيد.

6. این کاربر از sh.k_5800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگر منتظر اين هستي كه تو ايران 5850 اونقدر قيمتش بياد پايين كه به 460 برسه (تقريبا) بايد بگم كه تا ظهور امام مهدي بايد صبر كني !!!!!

البته خدا رو چه ديدي اومديم ظهور كرد و قيمت هم اومد پايين.
    از شوخي گذشته فكر نكنم تو تابستون قيمت قطعه اي اينقدر پايين بياد.

موفق باشيد.
    نه بابا میدونم قیمت این دو تا مثل هم نمیشه چون اصلا تو یک سطح نیستند ولی امیدوارم به خاطر 460 و فروشش ATI مجبور بشه قیمتو برگردونه به سابق ( 270 دلار ) حداقل . خوب به قول یکی از دوستان مگه سری 4000 یادتون نیست قیمتا اومد پایین . بعد از شوخی گذشته من یکی والا حیرون این بازار سخت افزار ایران موندم یک روز میان سافایر 310 دلارو 300 تومن میدن . فرداش که جهانی قیمت ارزون میشه اینجا سافایر میشه 330 . تو برندهای دیگه هم همین طور . انویدیا که دیگه بازم جالبتر ک 460 که قیمتش 200-220 دلاره اینجا فروشنده ها به فکرشن چه جوری 330 به ملت قالب کنند . والا به خدا ما خریدارها هم بی تقصیر نیسیتیم چون هر قیمتی یخان ما زیر بارش میریم . خداوند همه ما را به راه راست هدایت فرماید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

کسی تونست 460 GTX پیدا کنه تو تهران ؟

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

ولی امیدوارم به خاطر 460 و فروشش ATI مجبور بشه قیمتو برگردونه به سابق ( 270 دلار ) حداقل .
    بعيد نيست. فعلا كه دارن از GTX460 حسابي تعريف مي كنن. ولي من كه اگر 460 رو همون قيمت 290 هم بدن مي گيرمش !! چون هم ميشه از اين درايورهاي 3D نصب كرد و هم phycx داره. و اينكه يه خاطره بد هم از ati دارم كه مربوط ميشه بي نظر شخصيم (كارتم نيم سوز شد.)

بعد از شوخی گذشته من یکی والا حیرون این بازار سخت افزار ایران موندم یک روز میان سافایر 310 دلارو 300 تومن میدن . فرداش که جهانی قیمت ارزون میشه اینجا سافایر میشه 330 . تو برندهای دیگه هم همین طور . انویدیا که دیگه بازم جالبتر ک 460 که قیمتش 200-220 دلاره اینجا فروشنده ها به فکرشن چه جوری 330 به ملت قالب کنند . والا به خدا ما خریدارها هم بی تقصیر نیسیتیم چون هر قیمتی یخان ما زیر بارش میریم . خداوند همه ما را به راه راست هدایت فرماید .
    تعجبي نداره چون ايران هميشه از همه عقب بوده. هم تكنولوژي و هم قيمت !!

کسی تونست 460 GTX پیدا کنه تو تهران ؟
    گشتم نبود ! نگرد نيست !! نه پاساژ ايران و نه رضا فعلا هيچكدوم ندارن.(پنجشنبه اونجا بودم.)
    فقط يكيشون گفت چند تايي داشته كه اونم آشناها بردن. ولي گفت تا آخراي همين هفته يا نهايتا اول هفته ي ديگه مياد.
    منتظر باشيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بعيد نيست. فعلا كه دارن از GTX460 حسابي تعريف مي كنن. ولي من كه اگر 460 رو همون قيمت 290 هم بدن مي گيرمش !!
    خوب دوست عزیز این شد همون چیزی که من ازش می ترسیدم . چرا این حرفو میزنید ؟ با چه منطقی کارتی که قیمتش 200-220 تومنو را میخواهید 290 بگیرید . خوب این کارا را میکنید فروشنده ها پ... میشوند . البته خیلی ببخشید ها . عزیز من 460 زمانی ارزش خرید داره که قیمتش 220 باشه . اگه برسه به 300 تومن که دیگه ارزش خرید در برابر 5850 نداره . هر جنسی یک قیمت داره اگه گران تر از اون شد دیگه ارزش خرید خودشو از دست میده و یک جنس دیگه جاشو میگیره مثلا 5830 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

GTX 460 که از 5830 قوی تره ! در ضمن اگر اورکلاکش کنی در 50 درصد موارد از 5850 هم قوی تر میشه (البته مدل 1 گیگشو)
    من دوتا فروشگاه پیدا کردم که گغتن امروز فردا میارن
    1- فروشگاه آریانا تو پاساژ کامپیوتر ولی عصر
    2-آوا سیستم تو بازار رضا
    البته همونطوری که دوستمون گفتن هر دوتاشون قبلا یه بار اوردن ولی چندتا دونه که اونم سریع فروخته شده و ایندفعه قرار امروز - فردا یه بار درست حسابی بیارن چون حسابی بازار داره
    خودم میخواستم اول 5770 بگیرم یا 5830 حتی از مغازه هم قیمت گرفته بودم برم بگیرم ولی با خوندن این Review پایین و البته چند Review دیگه نظرم به کلی عوض شد (در حالت SLI از GTX 480 حدود 10 FPS بالاتره)
    فقط خدا کنه فروشنده ها یکمی انصاف داشته باشن دیگه از 250 تومن گرونتر ندن (768 MB )
    اینم لینک Review
    Solo :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    SLI :
    کد:

12. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

GTX 460 که از 5830 قوی تره ! در ضمن اگر اورکلاکش کنی در 50 درصد موارد از 5850 هم قوی تر میشه (البته مدل 1 گیگشو)
    من دوتا فروشگاه پیدا کردم که گغتن امروز فردا میارن
    1- فروشگاه آریانا تو پاساژ کامپیوتر ولی عصر
    2-آوا سیستم تو بازار رضا
    البته همونطوری که دوستمون گفتن هر دوتاشون قبلا یه بار اوردن ولی چندتا دونه که اونم سریع فروخته شده و ایندفعه قرار امروز - فردا یه بار درست حسابی بیارن چون حسابی بازار داره
    خودم میخواستم اول 5770 بگیرم یا 5830 حتی از مغازه هم قیمت گرفته بودم برم بگیرم ولی با خوندن این Review پایین و البته چند Review دیگه نظرم به کلی عوض شد (در حالت SLI از GTX 480 حدود 10 FPS بالاتره)
    فقط خدا کنه فروشنده ها یکمی انصاف داشته باشن دیگه از 250 تومن گرونتر ندن (768 MB )
    اینم لینک Review
    Solo :
    کد:
    SLI :
    کد:
    دوست من اگه 5850 هم اورکلاک کنی از gtx 480 هم قویتر میشه!
    در حالت کراس هم از 480 قویتر میشه این که دلیل نمیشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست من اگه 5850 هم اورکلاک کنی از gtx 480 هم قویتر میشه!
    در حالت کراس هم از 480 قویتر میشه این که دلیل نمیشه!
    اتفاقا من هم اینجا سوال دارم . چرا نمیشه ریوویی از اورکلاک 5850 پیدا کرد ؟ چرا کسی 5850 را اورکلاک نمکینه بتونیم با 460 اوورکلاک شده مقایسه کنیم . اگه شما لینکی دارید لطفا بگزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •