تا اونجا که من میدونم اکثرا نصب میشه
تا اونجا که من میدونم اکثرا نصب میشه
برنامه های 32bit روی 64bit نصب میشوند اما با سرعت بسیار بسیار کمی کار می کنند(همون بهتر بگیم نصب نمیشوند )
اما برنامه های 64bit روی 32bit نصب نمی شوند
پیشنهاد می کنم روی ویندوز 64 حتما برنامه های 64bit رو نصب کنید
Last edited by sasan816; 05-08-2010 at 10:13.
بیخیال.روی اشتباهات اینقدر پافشاری نکن.![]()
به شخص خودم بر میگرده در ضمنا از خودتون جمله اضافه نکنید
به نقل قول من چرا چیز اضافه میکنی؟!!من چیزی اضافه نکردم.نقل قول خودت بود که پاکش کردی و چیز دیگه ای نوشتی
سرعتشون کمتر هست ولی خیلی به چشم نمیاد.خیلی ها نصب کردن و استفاده میکنن و مشکل هم ندارن
عینا کار خودتون رو انجام دادمبه نقل قول من چرا چیز اضافه میکنی؟!!من چیزی اضافه نکردم.نقل قول خودت بود که پاکش کردی و چیز دیگه ای نوشتی
فقط نظر شخصی شماستسرعتشون کمتر هست ولی خیلی به چشم نمیاد.خیلی ها نصب کردن و استفاده میکنن و مشکل هم ندارن
پ .آ
دیگه ادامه نمیدم چون احساس میکنم کار داره به کل کل میکشه
اره من بودم نوشتم
بعد نوشتمهرگز و به هیچ عنوان
بعد یه نوشته جدیدو که توی یه سایت با عجله خوندم به اینجا منتقل کردم و به جای حذف شود نوشتم.خوبه زیر پستت نوشته ویرایش شدهحذف شود..
اره بحث نشه بهتره.![]()
شما خیالت راحت باشه پردازنده دارای 2 مد 32 بیت و 64 بیت هست که برای اجرای برنامه ی 32 بیتی روی مد 32 بیت قرار می گیره و برنامه رو اجرا می کنه البته switch بین 32 بیت و 64 بیت اگر اشتباه نکرده باشم با یه بیت آگاه کننده ی این موضوع انجام میشه
یعنی 1 بیت رو مخصوص شناسایی اینکه این برنامه 64 بیت هست یا 32 بیت قرار می دن
ضمن اینکه بعضی برنامه ها که به قول رئیس مایکروسافت کمتر از 5% هستن با کرنل ویندوز 64 بیت مشکل دارن و نمی تونن اجرا بشن که برای این حالت xp mode رو مایکروسافت ارائه داد که این مشکل هم برطرف بشه
Last edited by nikaan; 05-08-2010 at 10:51.
خیلی ممنون نیکان جان مثل همیشه صریح و دقیق پاسخ دادی بازم ممنونشما خیالت راحت باشه پردازنده دارای 2 مد 32 بیت و 64 بیت هست که برای اجرای برنامه ی 32 بیتی روی مد 32 بیت قرار می گیره و برنامه رو اجرا می کنه البته switch بین 32 بیت و 64 بیت اگر اشتباه نکرده باشم با یه بیت آگاه کننده ی این موضوع انجام میشه
یعنی 1 بیت رو مخصوص شناسایی اینکه این برنامه 64 بیت هست یا 32 بیت قرار می دن
ضمن اینکه بعضی برنامه ها که به قول رئیس مایکروسافت کمتر از 5% هستن با کرنل ویندوز 64 بیت مشکل دارن و نمی تونن اجرا بشن که برای این حالت xp mode رو مایکروسافت ارائه داد که این مشکل هم برطرف بشه![]()
سلام من از برنامه HWMonitor عکس گرفتم/میشه بگید کدوم دمای cpu هست و کدوم vga و کدوم hard خیلی ممنون
اینم عکس:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)