من کل دفترچه رو خوندم
100% مال 89 هست .
من کل دفترچه رو خوندم
100% مال 89 هست .
خب اينكه بله هميشه بعد دفترچه يه سري اصلاحيه هم مياد ! و امسالم ممكنه كه همين اتفاق بيفته !!!
ولي تو اينكه اين دفترچه ماله سال 89 ئه شكي نيست !
سلام نمی دونم دوستمون dehtoday چرا از همون اولش نمیگه که این دفترچه ها رو از نرم افزار سامان 89 که خریده دراورده و دوست داره کاربران رو به شک بندازه ضمن اینکه اخرش اشاره میکنه سئوالم اینه که دوست عزیز حال کردی؟
دیدی خودتون رو به جایی بردین که ازتون پرسیدن دفترچه ی انتخاب رشته ی کاردانی به کارشناسی رو دارین!
ولی با این وجود تشکر.
دوست عزیز نگو این حرف رو
مگه کسی بیکاره پاشه بیاد دفترچه قلابی درست کنه
کی حوصله این کارا رو داره.
spam:
این دترچه هم داستان داره ها!
offtopic:
میگم حالا آخرش نتایج اولیه 1شنبه میاد یا 5شنبه؟
پ.ن: کلا من چرا اینجا پست دادم؟؟؟؟!!
همه چیز بستگی به نوع نگاهتون داره !
آخرش تو همین هفته میاد.
راستی کسایی که با اون نرم افزار سامان رشته کار کردن نظرشون چیه.
دفترچه رو چجوری دیدین .
یا اینکه اصلا برای امتحانم که شده نخوندینش![]()
البته من لحنم بیشتر شوخی بود تا جدی ( کسایی که منو از قدیم میشناختن میدونن از شوخیا زیاد کردم توازتون پرسیدن دفترچه ی انتخاب رشته ی کاردانی به کارشناسی رو دارینp30 )
نه بابا تقلبی کجا بوده....این نامردای.....زدن ظرفیت تمام رشته ها رو کم کردن...رشته ای که پارسال 20 نفر میگرفت امسال 8 نفر میگیره...خیلیاین دفترچه تقلبیه . بعضی رشته ها توش درست شدن اما ویرایش شده ی دفترچه 88 هست . مالک اشتر رو نیگا کنید ظرفیتا زده 25 نفر اما امسال 35 نفر هست .اند)
بعدش به جاش ظرفیت رشته های پیام نور و غیر انتفاعی رو دو برابر کردن![]()
Last edited by masud-000000; 30-07-2010 at 23:25.
اولا من نرم افزار سامان رشته رو نخريدم ! ايني هم كه ديدي واسه دانلود گذاشتم از يكي از بچه ها گرفتم ! دوما من هيچ وقت نخواستم شما رو به شك بندازم ! اصلا اومديم و شما رو به شك انداختم نفع من اين وسط چيه ؟!! سوما حقيقتش حال كردم ديگه كه اومدم و اين دفترچه رو گذاشتم تا بچه ها استفاده كنن !چهارمندش منم اگه توجه كرده باشين به شوخي جواب اون دوستمون رو دادم كه همين دفترچه كارداني به كارشناسي رو پرسيدن !
كلا ما اين وسط يه چيزيم بدهكار شديما ؟!!![]()
از کجا میتونم این سامان رشته رو تهیه کنم؟!؟!دانلودش چند سال طول میکشه!!!
كلا ما اين وسط يه چيزيم بدهكار شديما ؟!!
پ .ن:کلاً اینجا به هرکی کمک کنی بدهکار میشی!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)