چرا همونم .اما نيدونم كدوم سرويسو گرفته واسم . حالا كه اصلا نميتونم وصل شم وگرنه يه عكسي چيزي ميزاشتم .
چرا همونم .اما نيدونم كدوم سرويسو گرفته واسم . حالا كه اصلا نميتونم وصل شم وگرنه يه عكسي چيزي ميزاشتم .
خوب چرا به همون برادرت نمیگی درست کنه یا اگر خودش تو بخش فنی نیست بالاخره همکارش. مگه پشتیبانی نداره. نکنه مثل ایرانسل باشه که پشتیبانی هیچی نمیدونه و یکی بود 1 هفته سر ریست کردن مودم اینترنت نداشت تا یکی براش عکس صفحه کانفیگ رو گذاشت و توانست وصل بشه. کلا ایرانسل پشتیبانی نداره حالا مبین نت هم به زودی مشخص میشه .
بهش گفتم ميگم برو به پشتيبانيتون بگو مودمم اينجوري شده من بايد چيكار كنم . نميگه كه . 2 روزه ميخواد بگه . :دي
خودمم زنگ ميزنم ميگه منتظر بمانيد تا به اپراتور وصل شيد . بعدش ميگه همه خطها اشغاله .
مودمو ريست كردم اين بلا سرم اومد ديگه . الان نميدونم تنظيماتش چي بود
نتیجه می گیریم که مبین نت هم مثل ایرانسله !![]()
منم که همین رو می گم .با توجه به این که بیشتر کاربرایی که تو این انجمن تردد دارن هم همین آدمای معمولی هستن و اکثرا هیچ شرکتی ندارن!خوب معلومه که بحث ها هم در مورد مشکلات و طرز تفکرر همین قشر هست و اولین نکته ای که همه بهش توجه دارن همین قیمته البته با امکانات هر چه بیشتر
![]()
چی شد ؟ درست شد ؟ در ضمن از برادرت بپرس کدوم سرویس رو دادن با 170 ثابته .
تاحالا بيخود تر از اين پشتيباني نديده بودم ... چرا اينجوريه ؟؟ زنگ ميزنم تلفن گويا بعد ميگه صبر كنيد به اپراتور وصل شيد . بعدش ميگه همه خطها مشغوله . الان 2 روزه همينو ميگه . خسته شدم ...
اين صبا نت هم كه گند زده با اين ADSL ش . خستم كرده ميخوام سريع مبين رو رديف كنم . كسي تنظيمات رو نميدونه؟؟
دوست عزیز به برادرت بگو به صورت حضوری بره قسمت پشتیبانی و مشکل رو حل کنه .
خوب من خودم یه مقایسه برای قیمتهای مبین نت و ایرانسل کردم. جالبه که بدونین ایرانسل سرویس 2مگ داره، ولی مبین نت نداره و فقط تا 1مگ داره، ولی از این طرف، مبین نت برای سرویس 1مگ هم برای اشتراک 6ماهه و 1ساله ، تخفیف داره، ولی ایرانسل فقط تا 512 رو تخفیف داره!
حالا مقایسه قیمت ها برای اشتراک 1ساله.
اگه بخواین از شرکت مبین نت سرویس 128 1ساله بگیرین( با توجه به این مطلب که خود سایت مبین نت نوشته ، شما برای این اشتراک فقط 9ماه رو پرداخت میکنید و 3ماه بعدی رو هیدیه می گیرین) ==>
( امتیاز پیش پرداخت چند ماهه برای شرکت مبین نت:
- در صورت پیش پرداخت پنج ماه، ماه ششم را بصورت رایگان و در صورت پیش پرداخت نه ماه، سه ماه دیگر را بصورت رایگان از مبین نت هدیه دریافت نمایید. ) با احتساب قیمت مودم وایرلس (110هزار تومان) برای سرویس 128 میشه 460هزار تومان و برای سرویس 512 میشه 650هزار تومان و برای سرویس 1مگ (1024) میشه 830هزار تومان که به کلیه این مبالغ 3% مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشه.
برای سرویس ایرانسل:
128 یکساله میشه 495،900تومان، 512 میشه 687،540تومان و 1مگ(1024) میشه 1،047،900تومان که با احتساب مودم 99،900تومان شرکت ایرانسل می باشد. که لازم ب ذکر است که طرح 6 ماه اشتراک بگیرین مودم معمولی ،یعنی مودم 69،900تومانی رایگان بگیرین رو ایرانسل برداشته!و به کلیه قیمتهای این شرکت هم 3% مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشه.( یعنی هر قیمت رو به 3 ضرب کنید و به 100 تقسیم و جواب بدست آمده را با قیمت اولیه جمع کنید.)
لازم به ذکر است که کلیه قیمت ها برای سرویسهای نامحدود می باشند.
آره منم برام سوال که کدوم سرویس 170کیلو بایت در ثانیه دانلود داره!
یه محاسبه برای بدست آوردن سرعت دانلود با توجه به نوع سرویس:
برای مثال اگه سرویس 512 رو دارین، این سرعت یعنی 512 کیلو بیت در ثانیهنه کیلو بایت!
برای تبدیلش به کیلو بایت باید به 8 تقسیمش کنین!
من براتون اینجا برای همه سرعت هارو قرار میدم:
64 کیلو بیت بر ثانیه میشه 8 کیلو بایت بر ثانیه
128 کیلو بیت بر ثانیه میشه 16 کیلو بایت بر ثانیه
256 کیلو بیت بر ثانیه میشه 32 کیلو بایت بر ثانیه
512 کیلو بیت بر ثانیه میشه 64 کیلو بایت بر ثانیه
1مگ یا همون 1024 کیلو بیت بر ثانیه میشه 128 کیلو بایت بر ثانیه
و بالاخره 2مگ یا همون 2048 کیلو بیت بر ثانیه میشه 256 کیلو بایت بر ثانیه و با توجه به این که شرکت مبین نت فقط تا 1مگ رو داره و 2مگ رو نداره اصلا ، چطوری 170 کیلو بایت بر ثانیه دانلود داری!!! ؟؟؟
این رو هم بگم که باید وایسی تا سرعت دانلودت ثابت بشه( حدودا ثابت) بعد بگی عدد رو .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)