گیم اسپات و خیلیای دیگه الکی سخت میگیرن
مهم گیمر های آگاه و فهمیده هستند که ارزش بازی رو که حقشه بیشتر از نمره های این سایتا میدونند
گیم اسپات و خیلیای دیگه الکی سخت میگیرن
مهم گیمر های آگاه و فهمیده هستند که ارزش بازی رو که حقشه بیشتر از نمره های این سایتا میدونند
Last edited by The Rover; 29-10-2010 at 11:21.
خب همون طور که انتظار داشتم این بازی مثل نسخه قبلش هم با شکست مواجه شده و
سایتای عزیز از خجالتش در اومدن....
GameSpot: 5.5/10
IGN: 6.5
گیم اسپات از نکات خوب بازی به میان پرده ها ، طراحی هنری زیبا و قدرت های سرگرم کننده در بخش مبارزات اشاره کرده.
از نکات بد هم به نبود تنوع در دشمنان و محیط اطراف ، مبارزه با غولآخر ها بیش از حد آسان و بیش از حد طولانی و یکسری چیزهای دیگه...
کلا نمیدونم چرا این شرکتا میرن دنبال این جور سبک سختی که بز گردن کلفت میخواهد و مرد کراتینی...![]()
Last edited by Turok-71; 29-10-2010 at 21:13.
بچه ها من همون مرحله اول گیر کردم .
یه ده بیست دقیقه که از بازی میگذره .
بعد از اونجا که اون غول یخ پاش را میکشیم یه جا میرسیم که باید بپریم روی سکو و روبرومون هم چند تا دشمن سوار یه چیزایی هستند که نور هم داره . تو نسخه 360 میگه کلید Y را بزنید ولی من که نفهمیدم چی کار باید کرد .
کسی میدونه ؟
باید با Y دشمنایی که پرواز میکنن رو بزنی . اینقدر باید بگیری Y رو تا بیوفتن . دقیق نمیدونم کجایی . یه عکس بزار تا دقیق تر راهنماییت کنم .
این بازی برای من که خیلی مهمه
من کلا با جدای ها حال میکنم واین تنها بازیه که میشه یه جدای رو کنترل کرد و همین برام خیلی ارزش داره
توی این مورد اصلا برام نمره و این چیزا مهم نیست!
اگه طرفدار جنگ های ستاره ای و جدای هستید اصلا درنگ نکنید
من دشمن ها رو میکشم ولی نمیدونم چه طوری بپرم روی سکوی مقابل .
فاصله خیلی زیاده و اصلا نمیرسه اونور .
با سلام
دوستان به داستان و گرافیک بازی چه نمره ای میدید؟ تو نسخه یک گرافیک زیاد جالب نبود، موتور گرافیکی خیلی قوی هم نداشت.میخوام بدونم ارزش بازی کردن رو داره یا بعد از نیم ساعت بازی ازش خسته میشی ؟ یه چیزی تو مایه های darksiders هست یا نه ؟(البته فکر نمیکنم سبک هردو یکی باشه)
اقا ما هم بازی رو گرفتیم ولی موقع instal زبان بازی یه چی دیگست
وقتی هم که میرم تو بازی زبانش انگلیسی نیست فکر کنم روسی باشه پچی کرکی که بشه زبانش رو درست کرد نداره ما هم حالش رو ببریم
خیلی ممنون میشم
داداش نه پچ مي خواد نه كرك .
اين كارو بكن انگليسي ميشه مثل بنز:
برای اجرای بازی با زبان انگلیسی:
AFTER APPLYING THE CRACK DO THIS
1.Go to RUN and type REGEDIT and press enter
2.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Lucas Arts\Star Wars the Force Unleashed 2\Language=ru Change to en
3.PLAY IN ENGLISH
سلام
دوستانی که بازی کردن میتونن دیدگاه خودشونو درباره بازی بگن. اصلا هم کاری به نمره های سایت ها نداشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)