حدود 340-350دوست عزیز شما جایی سراغ داری که این مادربورد الان موجود داشته باشن؟ هرجا می پرسم Permium دارن E ندارن!338000 با گارانتی سازگار
حدود 340-350دوست عزیز شما جایی سراغ داری که این مادربورد الان موجود داشته باشن؟ هرجا می پرسم Permium دارن E ندارن!338000 با گارانتی سازگار
این حرفو قبول داری که اطلاعات به طور 50-50 داخل هاردها قرارمیگیرن وبه اندازه ی سایز ریدمون. یعنی اگه سایز ریدمون 512 باشه واندازه فایلمون 1 مگ باشه اونو قت 512 تا در هارد اول و512 تا در هارد دوم قرار میگیره مگر اینکه اندازه فایلمون 512 باشه که دراین صورت 512 تا در هارد اول ودر هارد دوم 512 فضای خالی ایجاد میشه. اگه اینا رو قبول داری فرض کن یک هاردمون خراب بشه اون وقت با نصف اطلاعاتی که در هارد دوم هست میخوای چیکار کنی به نظرت به درد میخوره
نه برادرم نصف داریوها میشه برای 1 هارد و نصف دیگه برای هارد دیگهاین حرفو قبول داری که اطلاعات به طور 50-50 داخل هاردها قرارمیگیرن وبه اندازه ی سایز ریدمون. یعنی اگه سایز ریدمون 512 باشه واندازه فایلمون 1 مگ باشه اونو قت 512 تا در هارد اول و512 تا در هارد دوم قرار میگیره مگر اینکه اندازه فایلمون 512 باشه که دراین صورت 512 تا در هارد اول ودر هارد دوم 512 فضای خالی ایجاد میشه. اگه اینا رو قبول داری فرض کن یک هاردمون خراب بشه اون وقت با نصف اطلاعاتی که در هارد دوم هست میخوای چیکار کنی به نظرت به درد میخوره
مثال :شما فرض کن 1 هارد 1 ترا داری با 4 درایو اگر یکی از درایوها پاک بشه ایا همه ی اطلاعات هاردت پاک شده ؟
در رید موضوع فرق میکنه اگه قرار بود که همه ی یک فایل روی یک هارد کپی بشه که اسمش رید نبود . فکر کردین به خاطر چی سرعت بالا میره بخاطر اینکه اطلاعات بین دوهارد تقسیم میشن![]()
ساسان جان شما من میگم شاید شما حواست نیست که ما داریم در مورد Raid0 حرف می زنیم!!!!!
اینی که شما میگین مال موقعیه که 2تا هارد رو فقط همینجوری(بدون raid) کنار هم بزاریم.
اوه راست میگه ساسان جان بحث سر رید بود![]()
دوستان خواهش می کنم من از خیر Raid گذشتم!هر چی فکر می کنم می بینم به احتمال زیاد Recovery فایلهای پاک شده هم مشکلتر باشه نسبت به حالت معمولی.
بیخیال RAID شید لطفا
لطفا در مورد مادربورد کمکم کنین! از کجا بخرم من این p6x58d-e رو؟ کلافه شدم![]()
نترس مشکلی نیست . مادربرد رو هم اگه پیدانکردی میتونی از فروشگاههای اینترنتی بخری یا مدل ga-x58a-ud3r از گیگابایت رو بگیری که هم سطح همونه یا اگه usb3 , sata3 نمیخوای میتونی p6t از ایسوس رو بگیری که مادربرد خیلی عالییه
عزیزم به Recovery نیازی نیست چون 2تا هارد 500 خیلی سریعتر از 1هارد 1تراس
اگه تو فکر کنی یه هارد داری همه چیز حله چون با یه هارد هم ممکنه هاردت fail بشه، پس هیچ فرقی از این نظر ندارن.
این مادربرد هم تو نت پیدا کن و بخر
مادربرد رو هم اگه پیدانکردی میتونی از فروشگاههای اینترنتی بخریممنون، شما آدرس سایت خاصی می دونین که این مادربورد رو آنلاین بفروشه؟ ممنون میشم اگه آدرسشو واسم پیغام خصوصی کنیناین مادربرد هم تو نت پیدا کن و بخر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)