یه سوال اگه تیغ یا ژلت را بر عکس بزنیم آیا عوارضی داره (خلاف رویش مو در صورت)؟
یه سوال اگه تیغ یا ژلت را بر عکس بزنیم آیا عوارضی داره (خلاف رویش مو در صورت)؟
قدیما آره.ولی با ژیلت های جدید و کف ریشهای جدید دیگه این مشکل برطرف شده.(قبلآ ها جوش میزد)حتی خودشون هم تو تبلیغاتشون میگن حالا از هر جهتی که دوست دارید اصلاح کنید.خلاف جهت تیغ زدن،باعث میشه که مو خیلی کوتاه بشه
بنده بعد از اصلاح با تیغ ژیلت فیوژن معمولی از افتر شیو NIVEA Extra Soothing Balm استفاده می کنمراستی یه افتر شیور هم هست اسمش نیوا است کسی میدونه که خوبه یا نه؟منظورم اینه که از فیوژن بهتر هست یا نه؟
برای من که خوب جواب میده (تا بحال از افتر شیو فیوژن استفاده نکردم)
افتر شیو فیوژن خیلی عالیه !
بعد از استفاده براقیت خوبی هم به پوست میده ...
من تا حالا تقریبا از همه افتر شیوها استفاده کردم ! اما فیوژن رو به همه ترجیح میدم !
قیمت هم 7500 تومن هست
من افتر شیو ژیلت مدل power rush خریدم
ولی
کاملا حالت مایع داره وقتی میخوام استفاده کنم مکافاتی دارم
ظاهرا الکل توش داره و وقتی میزنم به صورتم این بو را که تنفس میکنم انگار میخوام بیهوش بشم و بد جوری هم چشمام را میسوزونه
ولی خب بعد از تحمل این این 7 خان رستمپوست را خیلی نرم میکنه و 1 حالت روغنی داره
خلاصه اگه خواستید از این مدل بخرید این مسائل را در نظر بگیرید
من پوستم جوش نمیزنه فقط نگرانیم از اینه که اگه خلاف جهت رویش ریش تیغ بزنم ریش هام زیر پوستی در بیان
نگرانیم بجاست یا بی مورده؟
از ظرف دیگه وقتی در جهت رویش با فیوژن اصلاح میکنم انگار با موزر ریش هام را زدم و اونجور که میخوام به اصطلاح 3تیغ نمیشه
بابک جان این مدل نیوا حالت ژل داره یا مایع هستش؟
اگه موقع اصلاح پوستتون رو نکشید و بر خلاف جهت رویش مو نزنین اصلا همچین موردی پیش نمیادمن پوستم جوش نمیزنه فقط نگرانیم از اینه که اگه خلاف جهت رویش ریش تیغ بزنم ریش هام زیر پوستی در بیان
نگرانیم بجاست یا بی مورده؟
و جای نگرانی نیست
ژیلت فیوژن معمولی هست یا فیوژن پاور؟از ظرف دیگه وقتی در جهت رویش با فیوژن اصلاح میکنم انگار با موزر ریش هام را زدم و اونجور که میخوام به اصطلاح 3تیغ نمیشه![]()
کلا بر خلاف جهت رویش مو،امکان اینکه بعضی موها برن زیر پوست زیاده
نه کاملا ژل هست و نه کاملا مایع (میشه گفت مایع غلیظ)بابک جان این مدل نیوا حالت ژل داره یا مایع هستش؟
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
راستی منم قبلا از این مدل هم استفاده کردممن افتر شیو ژیلت مدل power rush خریدم
ولی
کاملا حالت مایع داره وقتی میخوام استفاده کنم مکافاتی دارم
ظاهرا الکل توش داره و وقتی میزنم به صورتم این بو را که تنفس میکنم انگار میخوام بیهوش بشم و بد جوری هم چشمام را میسوزونه
ولی خب بعد از تحمل این این 7 خان رستمپوست را خیلی نرم میکنه و 1 حالت روغنی داره
خلاصه اگه خواستید از این مدل بخرید این مسائل را در نظر بگیرید![]()
Gillette Arctic ICE
که بیشتر شبیه ادکلن هست تا افترشیو
و خاصیت محافظت کنندگی و تسکین دهندگی زیاد خوبی نداره
ولی الکلش خیلی کمتر از ادکلن هست و برای خوشبو کردن پوست صورت خیلی مناسبه
آقا یه سوال خیلی مبتدیانه!؟ قبل از مصرف زیلت باید چی به صورتمون بمالیم؟
اگه پوست صورتتون خیلی حساس هست،توصیه میشه از لوسیون های قبل اصلاح استفاده کنیدآقا یه سوال خیلی مبتدیانه!؟ قبل از مصرف زیلت باید چی به صورتمون بمالیم؟
در غیر اینصورت پوست صورت رو با آب ولرم و با فرچه حدود 3 دقیقه کاملا خیس و مرطوب کنید (با فرچه ماساژ بدید) و بعدش ژل یا خمیر اصلاح به صورتتون بزنید و اصلاح کنید
مایع هست پوست رو خنک می کنه .. خیلی عالیه.
پوستم را نمیکشم و در جهت رویش هم اصلاح میکنم ولی خب همون طور که گفتم اصلا انگار نه انگار که از فیوژن که 5 تا تیغ داره استفاده کردم
فیوژن پاور هست
اره برای همین نگرانم و خلاف جهت رویش تا حالا اصلاح نکردم ولی خب ظاهرا چاره ای نیست و باید در خلاف جهت را هم امتحان کنم
این افتر شیو های splash که من دفعه ی اول و آخرم بود که خریدم مشکلشون اینه که استفاده کردنشون خیلی سختهوقتی میخوای استفاده کنی باید بریزی تو دست و توی دست هم که میریزی از بین انگشت ها خارج میشن
ممنون بابک جان![]()
Last edited by vroom; 26-07-2010 at 13:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)