تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: 5850 ا gtx285

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

البته میپزیرم به درایور کلی انویدیا نیاز نیست/و فقط درایور فیزیک نیازه/

و همچنین میدونی که درایور فیزیک در درایور اصلی کارت های انویدیا وجود داره

حالا شما مثلا درایور یک انویدیا رو با یک برنامه win rar یا 7zip از حالت فشرده خارج کن///

بعد اگر حجم کل درایور 100 مگ باشه درایور مخصوص فیزیک هم که تو درایور دانلود شده هست حدود 30 مگ هست

و اون درایور physx که میخواهی که برای فیزیک با کارت ati استفاده کنی باید مربوط به قبل درایور اصلی 185 انویدیا باشد
    شك نكن كه انويديا مجبور ميشه كه كوتاه بياد!!
    اوضاعش اصلا خوب نيست و هر روز هم AMD داره بيشتر به اون فشار مياره
    از طرفي هم كارتهاي سري 400 حتي در خارج از ايران هم قيمت معقولي ندارند ضمن اينكه كارايي مناسبي هم ندارند
    نمي تونه همي جوري ادامه بده مجبور هست يك جاهايي كوتاه بياد

2. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

من مشورت آخرم بکنم
    نظرتون در مورد gtx 460 1gb چیه ؟
    قیمت جهانیش 210 20 تومن ... یه آشنایی دارم که نمایندگی zotak ه و ارزون میده یعنی شاید بتونم 250 تومن ارزش بگیرم
    حالا با توجه به اینکه حتا از gtx465 هم قویتره و در عین حال ارزونتره و کم مصرفتر و خنکتر و از 5850 هم که کمترین قیمتش 330 هست 80 تومن ارزونتره نظرتون چیه ؟
    اگه پول داشتم همون 5850 رو میگرفتم ولی حالا که کم دارم اگه راضی هستین 460 رو میگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بنجمارک هایی که گزاشتی همه در رزولیشن1680*1050 انجام شده که نشان دهنده قدرت واقعی کارت نیست//
    و در صورت بالا بردن جزئیات و رزولیشن نتایج تغییر میکرد/

اول این ها:

و حالا این ها:

5850 رقیب gtx470 هست نه رقیب کارتهایی مثل gtx465/gtx460///

5. این کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

اتفاقاً خودمم اول 1920x1200 رو نگاه کردم
    ولی خب من چون مانیتورم 15 اینچه اصلاً بالاتر از 1024x768 یا فوقش 1280x1024 نمیتونم بازی کنم و تو این رزولوشن 460 حتا بهتر از 5850 جواب میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ولی خب من چون مانیتورم 15 اینچه اصلاً بالاتر از 1024x768 یا فوقش 1280x1024 نمیتونم بازی کنم و تو این رزولوشن 460 حتا بهتر از 5850 جواب میده
    با مانیتور 15 اینچ حتی 5770 هم براحتی پاسخگوست/
    و به نظر من نیاز به هزینه اضافی نیست/
    بهتره یه مانیتور full hd+کارت 5770 رو بگیری اینطور لذت بیشتری از بازی میبری
    aoc2236 full hd/5ms+club5770=176+200=376

8. این کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

البته یه تلوزیون led سامسونگ 32 اینچ فول hd هم داریم که بعضی وقتا رو اون بازی میکنم
    بعدشم میخام گرافیک تا مدت زیادی جواب بده وگرنه همون 9800gtx plus هم شاید فقط تو 2 3 تا بازی یکم کم می اورد
    به نظر خودم اگه 460 تا 250 تومن باشه ارزش داره اگه بیشتر بود همون 5850 رو میگیرم

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

10

البته یه تلوزیون led سامسونگ 32 اینچ فول hd هم داریم که بعضی وقتا رو اون بازی میکنم
    بعدشم میخام گرافیک تا مدت زیادی جواب بده وگرنه همون 9800gtx plus هم شاید فقط تو 2 3 تا بازی یکم کم می اورد
    به نظر خودم اگه 460 تا 250 تومن باشه ارزش داره اگه بیشتر بود همون 5850 رو میگیرم
    حیف 250 تومن نیست که می خوای 460 بگیری حالا که داری اینقدر هزینه می کنی یه 5850 بگیری خیلی بهتره
    برای فیزیک هم تمام بازیها اونو ساپورت نمی کنن بیشتر شامل بازیهای COPCOM هست که ساپورت میکنه
    مثلا بازی استراتژیک Starcraft 2 که از موتور فیزیک ATI استفاده میکنه اسمش HAVOC هست
    این هم سایت HAVOC
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی لینک GAMES لیست بازیهای ساپورت شده قبل و بعد نوشته شده
    نمونه :
    Far Cry 2
    Fallout3
    Guitar Hero 5
    Harry Potter and the Goblet of Fire
    Left 4 Dead
    Left 4 Dead 2
    Medal of Honor: Pacific Assault

من دیگه زیاد توضیح نمی دم فقط گول تبلیغات و لوگوها و عکسهای خوشگل رو نخور
    حتما به سایت HAVOC سر بزن

11. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

من بلاخره یه 5850 گرفتم ولی یه مشکلی داره
    اولش که گزاشتمش اومد بالا بعد درایورشو نصب کردم وقتی نصبش تموم شد مانیتور خاموش شد و همینطوری موند
    بعد ریست کردم سیستم بالا نیومد
    چند بار ریست کردم بالا نیومد
    بعد دکمه پشت پاور و خاموش کردم و بعد از چند دقیقه دوباره روشن کردم ... تا لودینگ ویندوز اومد و دوباره مانیتور خاموش شد و بالا نیومد
    بعد ریست کردم رفتم تو بایوس بعد از چند ثانیه خود به خود دوباره مانیتور خاموش شد!
    دوباره دکمه پشت پاور و خاموش کردم یه مدت زیادی صبر کردم و دوباره روشن کردم ... اومد تو ویندوز ... رفتم تو یه بازی و دوباره همون جوری شد

فک کردم شاید پاور ضعیف باشه واسه همین 3 تا رم و دی وی دی درایو و رایتر و مودم و کارت ----- و حتا فن سی پی یو و فن کیس و دو تا هاردو در اوردم ولی بازم فرقی نکرد

یعنی کارت گرافیک مشکل داره و ببرم گارانتی یا مهلط تست داره و همون موقع عوض میکنه ؟

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما میتونه از درایور کاتالیستتون باشه چون ممکنه باگ داشته باشه....بهتره که درایور جدید گرافیکتون رو متناسب با سیستم عاملتون از سایت ATI دانلود کنید.....احتمال دیگه هم اینکه درایور کارتتون با سیستم عامل ویندوز سازگاری نداشته باشه و راهش هم گفتم....مثلا خودم 5870 رو با کاتالیست خودش که در سی دی بوده فقط تونستم در 7 32 و 64 نصب کنم و در سرویس پک و کلا XP بعد از نصب درایو سیستم ریست میشد و رفتم و کاتالیست جدید و مخصوص 5870 رو با ساپورت XP گرفتم و درست شد.

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

گاهی اوقات هم مشکل از خود سیستم عامل هست که باگ داره و با تعویض ویندوز و ریختن یک نوع ویندوز دیگه مشکل حل میشه.

14. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما میتونه از درایور کاتالیستتون باشه چون ممکنه باگ داشته باشه....بهتره که درایور جدید گرافیکتون رو متناسب با سیستم عاملتون از سایت ATI دانلود کنید.....احتمال دیگه هم اینکه درایور کارتتون با سیستم عامل ویندوز سازگاری نداشته باشه و راهش هم گفتم....مثلا خودم 5870 رو با کاتالیست خودش که در سی دی بوده فقط تونستم در 7 32 و 64 نصب کنم و در سرویس پک و کلا XP بعد از نصب درایو سیستم ریست میشد و رفتم و کاتالیست جدید و مخصوص 5870 رو با ساپورت XP گرفتم و درست شد.
    آخه مثلاً تو بایوس که دیگه ربطی به ویندوز نداره
    تو بایوس بودم یه دفه مانیتور خاموش شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •