تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: راهنمایی از همه برای خرید یک سیستم همه فن حریف تا 1.2

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما میتونید زنگ بزنید رایان صبا تا براتون بفرستند
    من تجربه اش را دارم
    دو حالت داره :
    1-الان ميگن قيمتش مثلا 250 تومنه و شما سفارش ميدي ولي موقع فرستادن ميگن كه قيمتش رفته بالا و بايد مثلا 300 بدين
    2-با اين قيمت اگر بدن مربوط به بار قديم هست كه هنوز در انبار دارند(من بعيد مي دونم در ايران كاسب به اين با انصافي هنوز وجود داشته باشه)

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[QUOTE=mg_mahyar;5190578]ببین من که گفتم پیسی میخوای بخری سیستم خودمو بخر ارزون تر تموم میشه یک کارت گرافیک خوب بزار روش< br ______
    سیستم شما چیه؟ ولی چیزی که خودم میخوام بفروشم علتش اینه میخوام به جاش لپ تاپ بگیرم
    چرا؟ خوب مگه چقدر فرقشونه که میخوای بفروشی لپ تاپ بگیری؟ دوستان خواهشاً بحث قیمت رو بیخیال شید تاپیک از موضوع اصلیش خارج نشه

4. این کاربر از ساحل 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[QUOTE=mg_mahyar;5190578]ببین من که گفتم پیسی میخوای بخری سیستم خودمو بخر ارزون تر تموم میشه یک کارت گرافیک خوب بزار روش
    __________________________________________________ _____________________________________
    سیستم شما چیه؟ ولی چیزی که خودم میخوام بفروشم علتش اینه میخوام به جاش لپ تاپ بگیرم
    r /> _
    چرا؟ مگر چقدر فرقشونه که میخوای بفروشی لپ تاپ بگیری؟ دوستان خواهشا بحث قیمت رو بیخیال شید تاپیک از مسیرش خارج نشه

6. این کاربر از ساحل 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=ساحل 1;5191342]
    ببین من که گفتم پیسی میخوای بخری سیستم خودمو بخر ارزون تر تموم میشه یک کارت گرافیک خوب بزار روش
    __________________________________________________ _____________________________________
    r /> _
    چرا؟ مگر چقدر فرقشونه که میخوای بفروشی لپ تاپ بگیری؟ دوستان خواهشا بحث قیمت رو بیخیال شید تاپیک از مسیرش خارج نشه
    مانیتور:LG 21.5"- W2253TQ = 185
    سیپیو:1055 - X6 =214
    مادربرد:GIGABYTE-MA785GT-UD3H=128
    رم:Kingston 4GB(2x2GB) - Bus1333 = 105
    کیس= 48 مگنوم دو
    دیویدی رام :Samsung سامسونگ = 56
    گرافیک:GIGA-ATI-RADEON HD 4670-1G = 98
    هارد:Samsung - 750GB = 73
    پاور:Memonex - 600W :73
    موس و کیبرد:18 تومن
    البته موسم خیلی مالی نیست
    اسپیکرم قسمت نشد بخرم
    ولی من بازم نظرم روی همون مدل لپ تاپ هاست که گفتم . شاید برای بازی مناسب نباشن خیلی و مانیتور از پی سی کوچکتر بشه ولی قطعا توی کاربرد ما کارمون رو راه میندازه حالا اینکه ویندوز 3 ثانیه دیر تر بالا بیاد خیلی چیز مهمی نیست یشتر وسواسه

8. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا من تا آخر هفته این مانیتورو میخوام اگر بفروشی و نظرت عوض شده ... الان نوش 185ه ، 140یا 145 خوبه بردارم؟؟ چند مدنظرته؟؟
    Last edited by a1i; 20-07-2010 at 15:41.

10. این کاربر از a1i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه بابا میگم که سیستمو میخوام بفروشم در درجه اول کیس چون میانیتورو به لپ تاپ میتونم وصل کنم در درجه دوم مانیتور رو میفروشم بزار تکلیف کیس معلوم بشه بخرن من درخمتنم ولی نه اون قیمت چون باید یه چیزی جایگزین کنم من کلشو 850 رد کنم برام مناسبه قیمت تکی هم ندارم بزار بینیم ایشون چی میخره بعد مغازه دار 800 میخواد ولی با اون قیمت چیزی گیر خودم نمیاد که بتونم کاری کنم 850 از من برداره یا کارت گرافیکو نخواد و ارزون تر مثلا 800 یک کارت گرافیک حرفه ای بخره همون سیتمی که میخواد میشه 100 هم به نفعشه . البته رایتر باید بزاره که اونم نهایت 20-25 تومنه

12. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه بابا میگم که سیستمو میخوام بفروشم در درجه اول کیس چون میانیتورو به لپ تاپ میتونم وصل کنم در درجه دوم مانیتور رو میفروشم بزار تکلیف کیس معلوم بشه بخرن من درخمتنم ولی نه اون قیمت چون باید یه چیزی جایگزین کنم من کلشو 850 رد کنم برام مناسبه قیمت تکی هم ندارم بزار بینیم ایشون چی میخره بعد مغازه دار 800 میخواد ولی با اون قیمت چیزی گیر خودم نمیاد که بتونم کاری کنم 850 از من برداره یا کارت گرافیکو نخواد و ارزون تر مثلا 800 یک کارت گرافیک حرفه ای بخره همون سیتمی که میخواد میشه 100 هم به نفعشه . البته رایتر باید بزاره که اونم نهایت 20-25 تومنه
    قربونت.
    حالا شما ببین چه میکنی ... اگرم یه وقت قصد فروش تکی خواستی من میخرم بیشتر قطعاتتو اما کل سیستم بکارم نمیاد ...
    کلا باسه اینکه کارت راه بیوفته بهم پ.خ بده دو تا پیشهاد برای فروشش بدم بهت. ولی مانیتورت حیفه به مغازه دار بخوای بدی یا باسه خودت نگردار یا قیمت باهم کنار بیایم...

14. این کاربر از a1i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قربونت.
    حالا شما ببین چه میکنی ... اگرم یه وقت قصد فروش تکی خواستی من میخرم بیشتر قطعاتتو اما کل سیستم بکارم نمیاد ...
    کلا باسه اینکه کارت راه بیوفته بهم پ.خ بده دو تا پیشهاد برای فروشش بدم بهت. ولی مانیتورت حیفه به مغازه دار بخوای بدی یا باسه خودت نگردار یا قیمت باهم کنار بیایم...
    حیفی که حیفه چون هنوز پلاستیکاشو نکندم

16. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

من تجربه اش را دارم
    دو حالت داره :
    1-الان ميگن قيمتش مثلا 250 تومنه و شما سفارش ميدي ولي موقع فرستادن ميگن كه قيمتش رفته بالا و بايد مثلا 300 بدين
    2-با اين قيمت اگر بدن مربوط به بار قديم هست كه هنوز در انبار دارند(من بعيد مي دونم در ايران كاسب به اين با انصافي هنوز وجود داشته باشه)
    کاملا بر عکسه مغازه دار که شما میبنی پول آب و برق و... رو میپردازه ولی اینها هیچکدوم از اینها رو ندارند و با یک تلفن جنسشون فروش میره پس باید ارزونتر بفروشند

18. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان پس اگه بین corei5 و 1055 اختلاف قیمت زیادی نباشه ،1055 رو بگیرم برای کار من خوبه؟یا corei5 بهتره؟ این 10 فریمی که میگن corei5 دربازی از 1055 بیشتره چجوریه؟ یعنی خیلی فرقشون محسوسه؟ مادربرد BIOSTAR TA890FXF چطوره؟ گیگا بهتر از این نیست؟ چه فرقی با هم دارن؟ و در اخر درباره تفاوت 5770 و 5850 هم لطفاٌ بگید.

20. این کاربر از ساحل 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •