فعلآ که چه بخوایم چه نخوایم همه تیما زیر اسپانیا هستن !اسپانیا با وجود همچین بازیکنانی در 2012حتمادیدن خواهد داشت.
فعلآ که چه بخوایم چه نخوایم همه تیما زیر اسپانیا هستن !اسپانیا با وجود همچین بازیکنانی در 2012حتمادیدن خواهد داشت.
پویول: تا یورو 2012 در تیم ملی میمانم
سایت گل – کارلس پویول، مدافع بسیار ستایششده بارسلونا و تیم ملی اسپانیا در وبلاگ شخصیاش نوشت که فعلا از تیم ملی کنارهگیری نمیکند و تا پایان یورو 2012 در این تیم خواهد ماند.
او نوشته است: «سلام به همه. راجع به موضوع کنارهگیری از تیم ملی بسیار فکر کردم و تصمیم گرفتم دو سال دیگر در تیم ملی بمانم. من با همتیمیها، مربی، فرناندو ایئرو ( هیرو) و دوستان صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم.»
به این ترتیب پویول در یورو 2012 که در لهستان و اوکراین برگزار میشود به همراه دیگر بازیکنان به دنبال دفاع از قهرمانی خواهد بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ها ایی زیر اسپانیا یعنی چی؟![]()
سن پویول را نگاه کن بعد این مقایسه کن.اون موقع که روبن اصلا نمی دونست فوتبال چیه پویول داشت بازی میکرد
خداییش بازی های پویول وقتی جوان بود را نگاه کن که با چه سرعت وقدرت بازی میکنه.بااین حال بازم تو این سن خیلی خوب وباقدرت بازی کرد.![]()
حرف شما قبول.
اما این یه قانونه که سن بازیکن اگه رفت بالا توانایش کم وکمتر میشه!!!
این یه واقعیته خو...
مقایسه کردی یاد ((فرناندوهیرو))اگه درست کفته باشم .افتادم...بازیکن بزرگی بود...افسوس که زمانش تموم شد.
پویول هم هینطور فرقی نداره.
مطمئن باش الان دلبوسکه سخت دنبال جایگزین پویول میگرده.
تو بازی الان پویول رو با بازی مالدینی وقتی سن و سال الانه پویول رو داشت مقایسه کن تا متوجه بشی که سن و سال یه بحثه کیفیت فوتبال و آمادگی بازیکن یه بحث دیگه اس. اگه همین الان به پویول بگن که 7 سال دیگه به بازی کردن ادامه بده و تازه در سالهای آخر هم دو بار باید بتونی با بارسلونا تا فینال بیای بالا و یه بارش رو هم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بشو.
به نظرت میتونه این کار رو بکنه؟
down with puyol
پویول تا حالاش کارش حرف نداشته...با اینکه طرفدار اسپانیا و بارسام اما این دلیل نمیشه که واقعیت ها رو هم نادیده بگیریم... به نظر من موندنش ریسک بزرگیه و میتونه گرون واسش تموم بشه!
شمام بهتره وقتی حرفی واسه گفتن ندارید در فشانی نفرمایید.لطفا!![]()
پویول بهتره خداحافظی کنه مثل زیدان تو اوج خدافظی کنی همیشه تو اذهان میمونی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)