افسردگی چیه؟! من که با دیدن عکسا کلی هوس کردم برم خوابگاه...
![]()
بله - راضي هستم در خوابگاه اقامت كنم
نخير - حاضر نيستم در خوابگاه اقامت كنم
برايم فرقي نميكند
افسردگی چیه؟! من که با دیدن عکسا کلی هوس کردم برم خوابگاه...
![]()
خوابگاه خیلی حال میده حتما برو هفته اول فقط سخته باور کن پسرم
به نظر من كه بهترين سال هاي زندگي ادم دانشگاه و مهمتر از اون تو خوابگاه
من پارسال سنندج قبول شدم و يه سال تو خوابگاه الان گذروندم خلاصه اينكه كلي حال ميده
( البته هم اتاق خوب هم شرطه ) كه خوشبختانه من با سه تا ادم اهل حال هم اتاق شدم و تازه اينكه كلي چيز جديد هم تو خوابگاه ياد ميگيري
خلاصه خيلي باحاله حتما برو
چند تا خوبیه دیگه خوابگاه
توش مغازه داره راحت میتونی هر وقت بخوای با هر لباسی بری خرید(البته باید مراقب باشی کسی تعقیبت نکنه
)
اگه اهل ورزش باشی همیشه پایه فوتبال و والیبال هستفوتبال های تلوزیون هم جمعی دیدنش خیلی بیشتر حال میده
هر وقت حوصلت سر رفت میتونی بری اتاق دوستات... (به اصطلاح دانشجویی چتر بشی)
اگه تعداد لپتاپ ها زیاد باشه میتونین با دوستاتون بشینین شبکه ای بازی کنین
اگه مث من نتونی بدون نت زندگی کنی همیشه تو اتاق وایرلس داری
خوابگاهه ما خشکشویی هم داره که خیلی بدرد میخوره![]()
خوابگاه یه خوبی هایی داره خونه یه خوبی هایی
من خودم 1 سال گذشته رو خوابگاه بودم و نمیشه گفت خیلی خوش گذشت!
اول اینکه امکانات خوابگاه هم مهمه . یه اتاق 6 متری دادن به من و هم اتاقیم که نه تخت داشت نه پرده نه موکت خلاصه هیچی نداشت جز یه یخچال داغون که کاش اونم نداشت. وایرلس هم 1 سال قرار بود راه بیفته که نیفتاد.
دوم هم اتاقیه که خیلی خیلی مهمه . ما چون دو نفر بودیم مشکلی نداشتیم و حرف همو خوب میفهمیدیم ولی بعضی بجه ها مشکل داشتن با هم اتاقیشون
آزادی عمل تو خوابگاه خیلی کمه. نمیتونی اگه یه موقع حال کردی یه موزیک گوش کنی یا بشینی با دو نفر حرف بزنی چون ممکنه حراست پایین پنجره باشه!
به نظر من هم خوابگاه برای یکی دو ترم بد نیست که ببینی میتونی سر کنی یا نه. بعدش میتونی با کسی که احساس راحتی بیشتری میکنی خونه بگیری. همون کاری که من ترم دیگه میکنم
بستگی به ویژگی شخصیتی فرد هم داره...
ولی خوب اوایلش یه مقدار میتونه سخت باشه...
ولی در کل هیچ جا خونه نمیشه![]()
می شه بگین کدوم دانشگاه هستین؟
دانشگاه رازی کرمانشاهمی شه بگین کدوم دانشگاه هستین؟
به بچه هایی که اونجا قبول میشن توصیه میکنم سمت خوابگاه ها نرید!
من فامیل هامون اونجان از لحاظ خوابگاه مشکل ندارم!
نظرتون راجع به سطح علمی دانشگاه چیه؟ شما خودتون با چه رتبه ای و چه رشته ای قبول شدین؟![]()
منم کل فامیل کرمانشاهن. ولی خب نمیشه همیشه اونجا بود. یه جای مستقل حتما لازم داریمن فامیل هامون اونجان از لحاظ خوابگاه مشکل ندارم!
10000 منطقه 1 - مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - روزانه
سطح علمی دانشگاه خوبه . بخصوص تو بخش شیمی که یکی از قطب های کشوره
تازگی که نتایج ارشد اومد قبولیهای خوبی داشت . تو یه رتبه بندی هم که تازگی انجام شد رتبه خوبی تو دانشگاهای ایران آورده بود
اما
استاداش پوست میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)