تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 106

نام تاپيک: خرید کیس تا سقف 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه neshat4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برندي كه بصورت پيش فرض در فركانس 1600 تايمينگ CL6 به شما بده نداريم ولي ميشه مدلهايي مثل CORSAIR DOMINATOR را با افزايش ولتا‍ژ با اين تايمينگ اجرا كرد
    افزایش ولتاژ باعث ضرر رسوندن به رم نمیشه؟ یا عمر رم رو کم نمی کنه؟
    می شه اسم کامل این برند رو بگید
    cl7 با فرکانس 1600 هم نیست؟

اين دو كارايي خيلي نزديكي به هم دارند ولي بدليل اينكه 922 وارداتي هست با قيمت بيشتري نسبت به قيمت جهاني در ايران فروش ميره
    پس بهتر که green ببگیرم درسته؟ یا اگه برند های خوب دیگه ای هم هست می شه بگید

تفاوت اينها بيشتر در اوركلاك هست.اگر احساس مي كنيد كه از اين مفاهيم سر در نمياريد اصلا توصيه نمي كنم كه بابت مادربرد هزينه اي را انجام بدين كه 80% امكاناتش براي شما كاربردي نباشه
    من یه مین برد می خوام که نتنها باعث محدودیت برای قطعاتی که می گیرم نشه بلکه باعث افزایش کاراییشون بشه همچنین تا حدی که بتونم مثلا رم 1333 رو به 1800 یا cpu رو از 2.8 به 3.3 برسونم ، حالا کدوم از این مدل ها بهتره ؟ یا مدل بهتری هم هست؟

از نظر من اول ببينيد كه كدوم مدل در ايران گير مياد و بعدش هم مدلي كه با حجم مشابه قيمت كمتري داشته باشه چون تمامي مدلها داراي گارانتي LIFE TIME ( مادام العمر) هستند
    یعنی تو سرعت هیچ تاثیری نداره ؟

اگه دو تا 32 گیگ بگیرم می تونم raid0 کنم؟

یه سوال دیگه : کدوم شرکت که گرافیک AMD 5970 رو می فروشه بهتره؟ saphire or Asus or HIS or PowerColor or .... کدومشون رو می شه تو ایران تهیه کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برندي كه بصورت پيش فرض در فركانس 1600 تايمينگ CL6 به شما بده نداريم ولي ميشه مدلهايي مثل CORSAIR DOMINATOR را با افزايش ولتا‍ژ با اين تايمينگ اجرا كرد
    این برند رو پیدا کردم cl6 و فرکانس 1600

G.SKILL F3-12800CL6T-6GBPI Pi Series 6GB 3X2GB DDR3-1600 CL6-8-6-20 240PIN Triple Channel Memory Kit

درسته؟

تو ایران پیدا می شه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

افزایش ولتاژ باعث ضرر رسوندن به رم نمیشه؟ یا عمر رم رو کم نمی کنه؟
    اگر در رنجي باشه كه سازنده تعريف كرده خير مشكلي پيش نمياد

می شه اسم کامل این برند رو بگید
    CORSAIR DOMINATOR GT DDR3

cl7 با فرکانس 1600 هم نیست؟
    بعيد مي دونم باشه (من كه نديدم)

پس بهتر که green ببگیرم درسته؟ یا اگه برند های خوب دیگه ای هم هست می شه بگید
    به نظر من هم گرين فيوژن با توجه به امكانات جالب و قيمت مناسبش ارزش خريد ويژه اي داره هر چند كه ممكن هست شما يك كيس 400 تومني هم گير بياريد كه بهتر باشه ولي در يك رده قيمتي نيستند

من یه مین برد می خوام که نتنها باعث محدودیت برای قطعاتی که می گیرم نشه بلکه باعث افزایش کاراییشون بشه همچنین تا حدی که بتونم مثلا رم 1333 رو به 1800 یا cpu رو از 2.8 به 3.3 برسونم ، حالا کدوم از این مدل ها بهتره ؟ یا مدل بهتری هم هست؟
    شما تمام اين كارها را با GIGABYTE X58A-UD3R هم مي تونيد انجام بدين ولي اگر مدل UD4 را هم پيدا كنيد (GIGABYTE X58A-UD4) اين هم گزينه خوبي هست.
    براي شما بيشتر از اين خرج كردن را توصيه نمي كنم چون با هر دوي اين مادربردها مي تونيد i7 920 و 930 را با خنك كننده خوب تا 4 گيگاهرتز اور كنيد

یعنی تو سرعت هیچ تاثیری نداره ؟
    چرا تفاوت دارند (در سرعت) ولي اختلاف سرعت اين برندها براي شما محسوس نخواهد بود

اگه دو تا 32 گیگ بگیرم می تونم raid0 کنم؟
    اگر بصورت RAID0 استفاده كنيد و فقط هم براي ردايو سيستم عامل باشه واقعا سرعت بالايي از سيستم خواهيد گرفت

یه سوال دیگه : کدوم شرکت که گرافیک AMD 5970 رو می فروشه بهتره؟ saphire or Asus or HIS or PowerColor or .... کدومشون رو می شه تو ایران تهیه کرد
    AMD مستقيما كارت هاشو نميفروشه بلكه شركاي تجاريش اين كار را براش انجام ميدن
    همه برندهايي كه شما نام بردين معتبر هستند ولي در حال حاضر SAPHIRE با توجه به امكانات و كيفيت و قيمتش در ايران(و البته در جهان) حرف اول را ميزنه

این برند رو پیدا کردم cl6 و فرکانس 1600

G.SKILL F3-12800CL6T-6GBPI Pi Series 6GB 3X2GB DDR3-1600 CL6-8-6-20 240PIN Triple Channel Memory Kit

درسته؟

تو ایران پیدا می شه؟
    GSKILL در ايران گير مياد ولي بعيد مي دونم بدون افزايش ولتاژ در اين تايمينگ اجرا بشه

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

می شه یه LCD پیشنهاد بدید که چشم رو خیلی خیلی کم اذیت کنه یا اصلا اذیت نکنه () چون در روز 12 ساعت رو پشت سیستم هستم ، با کیفیت باشه هرتز شم بالا باشه تا 300 تومن
    یه dvd writer که حرفه ای باشه زودم خراب نشه آخه خیلی cd dvd رایت می کنم هم پیشنهاد بدید
    thermalright ultra 120 extreme , TONIQ TOWER 120EX کدوم بهتره؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

می شه یه LCD پیشنهاد بدید که چشم رو خیلی خیلی کم اذیت کنه یا اصلا اذیت نکنه () چون در روز 12 ساعت رو پشت سیستم هستم ، با کیفیت باشه هرتز شم بالا باشه تا 300 تومن
    سامسونگ XL2370 كه هنوز نيومده
    البته ايسوس 238H با قيمت 350 هست كه گزينه خوبي هست
    بعدش LG W2250T هست كه اين هم حدود 300 قيمت داره و گزينه خوبي هست

اين سه مدل بالا همه WLED هستن

اما مدلهاي زير LCD هستند
    SAMSUNG P23700 285000
    SAMSUNG P23500 260000
    SAMSUNG P22700 245000
    SAMSUNG P22500 225000
    LG W2262TQ 215000

یه dvd writer که حرفه ای باشه زودم خراب نشه آخه خیلی cd dvd رایت می کنم هم پیشنهاد بدید
    اين قطعه بسرعت مستهلك ميشه و عوامل زيادي هم در استهلاكش ربط دارند ولي پيشنهاد من :‌ HP 1270i هست با قيمت 28500

thermalright ultra 120 extreme , TONIQ TOWER 120EX کدوم بهتره؟
    قطعا THERMALRIGHT U120 EX قويتر هست

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

گارانتی و خدمات پس از فروش ضعیف این برند تو کشورمون هست که واقعا در حد و اندازه های شرکت معتبر و بزرگی مثل ایسوس نیست
    کاملا گفتن این جمله بی انصافی هست معلومه که شما از گارانتی های معروف این برد آگاهی ندارید . ASUS گرانتی خیلی عالی مثل دیجیتال - ویستا پخش (الماس) سازگار که از معروفترین گارانتی ها هست رو داراست
    Last edited by sasan816; 15-07-2010 at 12:32.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سامسونگ XL2370 كه هنوز نيومده
    اومده که خیلی ها هم گرفتن ، می گن چشم رو خیلی اذیت می کنه راسته؟

البته ايسوس 238H با قيمت 350 هست كه گزينه خوبي هست
    بعدش LG W2250T هست كه اين هم حدود 300 قيمت داره و گزينه خوبي هست
    اگه XL2370 نشد شما کدوم رو پیشنهاد می دید ؟ ( چشم رو کمتر اذیت کنه )

اين قطعه بسرعت مستهلك ميشه و عوامل زيادي هم در استهلاكش ربط دارند ولي پيشنهاد من :‌ HP 1270i هست با قيمت 28500
    اگه بخوام دو تا بگیرم هر دو تا شو ‌ HP 1270i بگیرم یا یدونه combo و یدونه ‌ HP 1270i بگیرم؟ یا چیزه بهتری هم می شه گرفت؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاملا گفتن این جمله بی انصافی هست معلومه که شما از گارانتی های معروف این برد آگاهی ندارید . ASUS گرانتی خیلی عالی مثل دیجیتال - ویستا پخش (الماس) سازگار که از معروفترین گارانتی ها هست رو داراست
    متأسفانه معروف بودن نشان دهنده ی معتبر بودن و قابل اتکا بودن نیست!! ویستا پخش از اون شرکت هایی هست که بی مسئولیتیشون رو به چشم دیدم!! شرکتی که تو یک ماه نتونه بایوس یک مادربرد رو تعمیر کنه باید درشو گل گرفت!!
    متأسفانه این شرکت ها فقط نمایندگی فروشی هستند که پول 5 سال گارانتی محصول رو از مشتری ها می گیریند و به جز تبلیغات هیچ کار دیگری نمی کنند . (البته با گارانتی سازگار ارتباطی نداشتم ، ممکنه اون ها وظیفه شناس تر باشن!!)

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

اومده که خیلی ها هم گرفتن ، می گن چشم رو خیلی اذیت می کنه راسته؟

اگه XL2370 نشد شما کدوم رو پیشنهاد می دید ؟ ( چشم رو کمتر اذیت کنه )

اگه بخوام دو تا بگیرم هر دو تا شو ‌ HP 1270i بگیرم یا یدونه combo و یدونه ‌ HP 1270i بگیرم؟ یا چیزه بهتری هم می شه گرفت؟
    سلام. تمام این مانیتور ها از پنل TN استفاده می کنند و از نظر کیفیت پخش و همچنین اذیت کردن چشم تفاوتی با هم ندارند . در کل مانیتور های lcd اون قدر ها چشم ر اذیت نمی کنند که نگرانش باشین!
    Last edited by alborz_k; 15-07-2010 at 12:54.

11. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

متأسفانه معروف بودن نشان دهنده ی معتبر بودن و قابل اتکا بودن نیست!! ویستا پخش از اون شرکت هایی هست که بی مسئولیتیشون رو به چشم دیدم!! شرکتی که تو یک ماه نتونه بایوس یک مادربرد رو تعمیر کنه باید درشو گل گرفت!!
    متأسفانه این شرکت ها فقط نمایندگی فروشی هستند که پول 5 سال گارانتی محصول رو از مشتری ها می گیریند و به جز تبلیغات هیچ کار دیگری نمی کنند . (البته با گارانتی سازگار ارتباطی نداشتم ، ممکنه اون ها وظیفه شناس تر باشن!!)
    خوب اینکه شما یک مرتبه برای تعمیر اقدام کردی مدتی طول کشیده دلیل نمیشه که هر کس رفت نتیجش مثل شما بشه در مورد بایاس هم تاجایی که من شنیدم برای تعمیرش باید بفرستند به شرکت مرجع

داره خودمونی میشه gochi30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بهترین دیویدی رایتر فعلا اچ پی هت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •