افزایش ولتاژ باعث ضرر رسوندن به رم نمیشه؟ یا عمر رم رو کم نمی کنه؟برندي كه بصورت پيش فرض در فركانس 1600 تايمينگ CL6 به شما بده نداريم ولي ميشه مدلهايي مثل CORSAIR DOMINATOR را با افزايش ولتاژ با اين تايمينگ اجرا كرد
می شه اسم کامل این برند رو بگید
cl7 با فرکانس 1600 هم نیست؟
پس بهتر که green ببگیرم درسته؟ یا اگه برند های خوب دیگه ای هم هست می شه بگیداين دو كارايي خيلي نزديكي به هم دارند ولي بدليل اينكه 922 وارداتي هست با قيمت بيشتري نسبت به قيمت جهاني در ايران فروش ميره
من یه مین برد می خوام که نتنها باعث محدودیت برای قطعاتی که می گیرم نشه بلکه باعث افزایش کاراییشون بشهتفاوت اينها بيشتر در اوركلاك هست.اگر احساس مي كنيد كه از اين مفاهيم سر در نمياريد اصلا توصيه نمي كنم كه بابت مادربرد هزينه اي را انجام بدين كه 80% امكاناتش براي شما كاربردي نباشههمچنین تا حدی که بتونم مثلا رم 1333 رو به 1800 یا cpu رو از 2.8 به 3.3 برسونم ، حالا کدوم از این مدل ها بهتره ؟ یا مدل بهتری هم هست؟
یعنی تو سرعت هیچ تاثیری نداره ؟از نظر من اول ببينيد كه كدوم مدل در ايران گير مياد و بعدش هم مدلي كه با حجم مشابه قيمت كمتري داشته باشه چون تمامي مدلها داراي گارانتي LIFE TIME ( مادام العمر) هستند
اگه دو تا 32 گیگ بگیرم می تونم raid0 کنم؟
یه سوال دیگه : کدوم شرکت که گرافیک AMD 5970 رو می فروشه بهتره؟ saphire or Asus or HIS or PowerColor or .... کدومشون رو می شه تو ایران تهیه کرد
![]()