یه پیغام دارم از طرف یوسف :
((یه روزی من و بردیا رو توی همچین تاپیکی کوبیدین حالا نوبت مدیر شده؟بعدی قراره کی باشه؟خجالت هم چیز خوبیه والا))
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
یه پیغام دارم از طرف یوسف :
((یه روزی من و بردیا رو توی همچین تاپیکی کوبیدین حالا نوبت مدیر شده؟بعدی قراره کی باشه؟خجالت هم چیز خوبیه والا))
به نظرم چون تنها بود کلا کار سختی بود....شاید اگه 2 نفر مدیر بودن هم راحت تر میشد هم یه چیزی از فوتبال میفهمیدن چون فکر نکنم تونسته باشن با خیال راحت بازی ها رو ببینن.
جای بسی تشکر داره امین جان ... کار آسونی نیست ... فقط ایکاش بعد بازی ها زودتر نتایج مسابقه در تاپیک ها قرار میگرفت . البته از مشکلات خبر دارم و حق میدم بهت .
مدیریت عالی بود .
مدیر خوبیه فقط طرفدارای آلمان رو بیشتر از بقیه بن می کنه!!
تو اون تاپیکی که بن شده ها رو می نویسه اگر نگاه کنی شاید نصفشون هوادارای آلمان بودن
منتها این آمار نشون میده که تحریک کننده کاربران دیگه بودن که آلمانیها رو تحریک کردن و باعث بن شدن اونا شدن
رفتار تبعيض آميز با بعضي از كاربرا و تاپيكها كاملا مشخص بودتاپيكهاي تكراري همكاراي محترمشون رو نبستندر مقابل يه تاپيك كه در مورد عملكرد ايشون زدم رو بلافاصله حذف كردنهمه اينا كاملا مستند هستكلا مديري كه برخلاف قوانيني كه خودش گذاشته عمل كنه تكليفش روشنهحالا دوستا بدون دليل هي بگن عالي بود عالي بودحقيقت غير قابل تغييرهبهتره مديران ديگر انجمنها هم اينقدر راي عالي ندن
یاالا..ه.نامحرم نباشد...
===
ازشوخی بگذریم...
حدس می زنم که خیلی ازدوستان قدیمی با "اختلاف سلیقه"ی بین "من "و"امین"آشنا باشند...(حالااون یک مسئله ی شخصی بود...فکرمی کنم بحثش تموم شدورفت..کشش ندیدلطفا)
ولی درمورد "مدیریت" این انجمن(همین جام جهانی و...)
من مدیریتش رودراین مدت تائیدمیکنم...
بنابه چنددلیل:
1-دست تنها بود
2-همزمان مدیریک انجمن دیگه هم بود(فیلم)
3-سلیقه هامتفاوت بود
4-خودتونوتوی یک استادیوم فرض کنید...(مثل "تاپیک"های تیم ها)...یک "مدیر"و...هوارتا !سلیقه و"پست"جورواجور
بایدچکارکنید؟
5-مثل یک "داور"توی زمین بازی با"سلیقه ...لحن...و"اشخاص "مختلف برخورد"مناسب"می کرد...وکنترل اوضاع رو دردست می داشت...
اون هم بارعایت "بی طرفی"....
خصوصاکه تازه گی انجمن هم دچاره بیماری مسری"فیلترینگ" شده بود...پس کارش سخت تر می شد
خب طبیعتا کارمشکلیه...
حالاکارهای شخصی وعلائق وکلا روزروشروع کردن با کلی کارشخصی+p30به کنار...دنیای ایشون که تنهابه p30محدودنمی شه...
شایداین میون بعضی ها احساس کنندکه بهشون اجحاف شد...یابه ناحق "بن"شدن...
دراینموردمن توضیحی ندارم ...به اندازه ی کافی توضیح داده شده....
===
من به عملکردش نمره ی مثبت می دم ....وازش تشکرمی کنم(دراین نظرسنجی "مسائل شخصی"رودخالت ندادم)
منم خوب دادم
تاپیکو تو این مدت چک می کردم ولی کم پست می دادم(1 یا 2 تا)
بعضی از دوستان واقعا جنبه ی این تاپیکو نداشتن و کار مدیریتو دشوار میکردن
من انگار اشتباه زدم دکمه رو نمیشه عوضش کرد؟
روت رو برم. یک بار این پستت رو که آدرسش رو میدم گذاشتم پاکش کردن حالا خودت برو بخون ببین کی تحریک می کنه. تاپیک آلمان ص 95 پست 943
مدیر هم به قول خودش با کلی ارفاق با بعضی از طرفدارای آلمان برخورد کرده.
راستی خودتم که به خاطر تاپیک جنجالی بن شدی!!
کاملا موافقم
ضعیف
SUCKS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)