حالا اگه كسي عكس خود خود 22500 !! رو داره بذاره. بي زحمت اگه مي شه بذاريد بغل 2262 كه با هم مقايسه كنيم. چون من هم 22500 رو زياد نمي شناسم و مي خوام يكدوم رو انتخاب كنم.
ممنون![]()
حالا اگه كسي عكس خود خود 22500 !! رو داره بذاره. بي زحمت اگه مي شه بذاريد بغل 2262 كه با هم مقايسه كنيم. چون من هم 22500 رو زياد نمي شناسم و مي خوام يكدوم رو انتخاب كنم.
ممنون![]()
آره گفتم که شهر کوچیک این مشکلات رو هم داره!سیستم خوبی گرفتی فقط یکم گرون گرفتی (زیاد دلگیر نشو دیدم ناراحتی خواستم اذیت کنم)
حالا اگه مسئله پولش نباشه واقعا فرقی نمیکنه و سلیقه ای میشه ؟؟برای مانیتور هم اگه مساله پولش نیست سلیقه ای
مانیتور حتما سامسونگ بگیر
خیلی بهتره 23500
بله ببخشید ویرایش کردم و با مشخصات فنی هم مقایسه کردم
همونطور هم که می بینید 2262TQ زاویه دید و کنتراست بالاتری هم نسبت به 22500 داره و قیمت کمتری داره
دوستان هم که میگن سامسونگ بگیر بهتره لطفا دلیل قابل قبول بیارن
من خودم بعد از تحقیق زیاد به این نتیجه رسیدم که تکنولوژس سامسونگ بهتره ، عمر زیاد + تصویر بهتر
البته من نتونستم دلیل خوب و قابل قبولی رو بگم چون الان حضور ذهن ندارم ولی من بعد از دو سه ماه تحقیق به این نتیجه رسیده بودم و حدود 3 ماه پیش گرفته بودم
الان هم راضی هستم
برای فیلم واید بگیری خیلی لذت میبری
ممنون
ولی زلویه دیدش اصلا جالب نیستمن خودم بعد از تحقیق زیاد به این نتیجه رسیدم که تکنولوژس سامسونگ بهتره ، عمر زیاد + تصویر بهتر
هم سامسونگ و هم LG قشنگ هستن.ولی زلویه دیدش اصلا جالب نیست
راستي اين زاويه ديد كه مي گين به چه دردي مي خوره؟! يعني چيه؟
ببخشيد سوالم يكم مبتديانه هست!
lcd را حتما دیدید که بهترین حالت نگاه کردن بهش مستقیم هست.هرچی خط دید شما نسبت به مانیتور زاویه پیدا کنه تصویر ماتتر میشه.مانیتور ها همشون به یک اندازه کیفیت تصویرشونو با زاویه گرفتن از دست نمیدن.بعضی بهترن بعضی بدتر
یعنی از بالا به پایین و همچنین از پایین به بالا و از چپ و راست که به مانیتور نگاه میکنی رنگش عوض نشه که در مانیتورهای سامسونگراستي اين زاويه ديد كه مي گين به چه دردي مي خوره؟! يعني چيه؟
زاویه دید خیلی کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)