بی کیفیت ترین ماشین ایران 141است به نظر من 111بهتره.
بی کیفیت ترین ماشین ایران 141است به نظر من 111بهتره.
شما در مورد شکل و قیافه اش دارین صحبت می کنن ولی 141 کلا از موتور ، گیربکس و همچنین پایداری و چند قسمت دیگه یه مشکلاتی داره.
این حرف کاملاً بی معنیه
وقتی موتور و جعبه دنده و تعلیق و سیستم انتقال نیروی همه ی پرایدها یکیه
یه بخواد این بخشها رو با هم مقایسه کنه و بر اساسش بگه فلان مدل بهتر از اونه خیلی مسخرس
من خودم تجربه ی مدلهای مختلف پراید رو دارم و این حرفای رو هوا رو رد میکنم
بحث یه دو نمره منفی بیشتر کمتر به مسائل دیگه ای ربط داره که قبلاً گفته شده و پشیزی اهمیت نداره
من اول از همه گفتم که از لحاظ فنی این دوتا هیچ فرقی با هم نمی کننشما در مورد شکل و قیافه اش دارین صحبت می کنن ولی 141 کلا از موتور ، گیربکس و همچنین پایداری و چند قسمت دیگه یه مشکلاتی داره.
نکنه روی پراید صبا موتور زانتیا یا گریبگس هیوندای نصبه که روی 141 نصب نیست؟
شما دارید در مورد خودروهای ایرانی بحث می کنید هردو پراید هستند همین و فقط شکلش عوض شده
اونوقت کسی که 141 نداشته نمی تونه در موردش چیزی بگه مثل اینه که من الان بیام ازلامبرگینی ایراد بگیرم میشه؟
شما باید امتحانش کنی و پشتش بشینی تا بفهمی چه فرقی می کنه 141 با صبا مخصوصا بیرون شهر
این نظر شخصی شماست نه نظر فنیبی کیفیت ترین ماشین ایران 141است به نظر من 111بهتره.
کلا این تشبیهت قشنگ بود ! آخه مرد مومن موتور زانتیا و گیربکس هیوندای چیه دیگه مثال میزنی ؟؟ موتور زانتیا هم یه چیز تو همون مایه ها موتور پرایده ( افتضاحه) که قویتره ( البته تو ایران ملت این حرفارو قبول ندارن )!
-----------------------------------------------------------------------------------------
عیب 141 بدنشه در بقیه موارد مثل همون صبا میمونه ( با تغییراتی که وجود خارجی نداره ) و شما بری پشت دو تا پراید صبای مختلف هم بشینی زمین تا آسمون بین موتور و گیربکسش تفاوت حس میکنی که برمیگرده به دو مورد ، اول سال ساخت که هرچی جدیدتر باشه بدتره دوم نحوه استفاده ازش
ببین اصل پراید هاچبک فورد فستیوا بوده.اینو همه میدونیم
پس پراید صندوق دار یه دست بردن تو بدنه هستش بخاطر همینه وقتی از عقب تصادف کنه سریع جمع میشه چون فقط یه قوطی به عقب هاچبک چسبوندن شده صندوق دار
در عین حال, هم هاچبک و هم صبا و هم 141 همگی مشکلدار و نمره منفی بالا دارن.پس اینکه بگیم بدنه ی فلان مدل ایراد داره هم درست نیستش.البته شخصاً 141 رو بخاطر یسری امکانات و تزیینات بیشتر و ظاهر خیلی جذابتر بیشتر از بقیه می پسندم.این خبر رو هم ببینید هرچند از اینجور حرفا هر سال زده میشه و عمل نمیشه>>>
توقف توليد 8 مدل خودرو از شهريورماه
با مصوبه روز گذشته شوراي سياستگذاري خودرو در خصوص ممنوعيت توليد خودروهاي فاقد استانداردهاي55 گانه از ابتداي شهريورماه، ادامه توليد خودروهايي همچون سايپا 141، پرايد صبا، وانت مزداي تك كابين، موسو چهار سيلندر، سمند سورن، پژو روآ، پژو 405، پيكاپ تك و دو كابين در محاق قرار گرفتند.
* * سايپا دومين توليدكننده غيراستاندارد
رئيس موسسه استاندارد، سايپا 141 و پرايد صبا از گروه خودروسازي سايپا را نيز فاقد استنداردهاي55 گانه اعلام كرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Penryn; 30-07-2010 at 15:51.
کلا این تشبیهت قشنگ بود ! آخه مرد مومن موتور زانتیا و گیربکس هیوندای چیه دیگه مثال میزنی ؟؟ موتور زانتیا هم یه چیز تو همون مایه ها موتور پرایده ( افتضاحه) که قویتره ( البته تو ایران ملت این حرفارو قبول ندارن )!
همینطوری خواستم یه مثالی بزنم تا عمق فاجعه رو برسونه
و
خوب من نفهمیدم حالا آخر منظورتو !!! حالا نمیشه از یه بدنه ی معیوب وردارن یه معیوب تر بسازن !؟ من اینو گفتم
این خبرم که عمرا اگه اتفاق بیوفته !!!
میگم ایراداتی که میگیری را بنویس تا ببینیم از ایرادات صبا سرتره یا کمتره
نمیشه که هی بگیم و تکرار کنیم که بدنه ی فلان مدل ایراد داره خیلی مایه بذاریم بگیم چون فلان منبع گفته یا فلان سایت نوشته
باید با مدرک باشه
منکه ایراد خاصی در طراحی بدنه ی این ندیدم
در واقع تنها کاری که سایپا در 141 کرده اینه که ارتفاع صندوق عقب صبا را آورده بالا در نتیجه صندوق بار و پنجره شیب ملایمتری با هم پیدا کرده و یکپارچه شده و فرم ناچ بک ایجاد شده و کمک شایانی در آیرودینامیک شدن پراید هم کرده.بعبارتی به فرم قطره ی آب که نهایت آیرودینامیک را داره نزدیک شده
حالا این تغییر مختصر در طراحی عقب رو هی نباید به کل بدنه تعمیم بدیم و هی ازش ایراد بتراشیم که!!!
یه عده چون از شکل چراغهای چند رنگ عقب خوششون نمیاد یا چون قاب متحرک پشت سر سرنشینان عقب گاهی تو دست اندازها صدا میکنه ربطش دادن به ایراد طراحی بدنه!!!!!!!!
حلل الخالق!
Last edited by Penryn; 31-07-2010 at 04:51.
خوب شما می گی هیچ فرقی با هم نمی کنن ولی وقتی یه اتوموبیل رو با قطعات بی کیفیت و فاقد استاندارد موناژ می کنن کیفیت میاد پایان.
شما نظر شخصیتی رو می دی الکی که نمیان بگین یه خودرو بی کیفیتی مشکلاتی داره که میان اشکال می گیرن وقتی کارشناس کنترل می کنن و نظر کلی میدن ، شما هم نظر شخصیتی رو می دی و کیفیتی که از ماشین دیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)