تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: پراید 141

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

بی کیفیت ترین ماشین ایران 141است به نظر من 111بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

1

سلام
    بعضی از دوستان که میگن پراید 141 اخرین ماشین ایران انتخاب شده بگم
    اولش باید ببینیم که کی این درجه بندی رو انتخاب کرده
    دوم که کسی جوابیه سایپا رو در مورد این خونده یا نه اگه نخوندید حتما برید بخونید تو گوگل سرچ کنید پیدا کنید
    حالا من مزایا و معایب سایپا 141 رو براتون میگم

اولش از لحاظ قطعات هیچ فرقی با بقیه پرایدها نمی کنه و اون کسانی که میگن قطعاتش گرونتره با عرض معذرت اشتباه می کنند
    از لحاظ شتاب و قدرت هیچ فرقی با هم نمی کنن چون از صنعت خودروسازی ما نباید همچنین انتظاری داشت چون فقط ایران در تعویض چراغ خودرو خود کفا شده

حالا معایب :
    اولش صدای تق تق است که اونم با یه راه ساده حل میشه
    دومین مشکل که خیلی برای اونایی که وسواس دارن بسیار اساسی هست اونم اینه رو صندوق عقب دوتا گوشه هست که وقتی بارون میاد اونجا اب جمع میشه اینش بده
    سومین مشکلش اینه که چون سپرهاش هم رنگ ماشین هست با یه ضربه کوچیک روی سپرها رنگش خراشیده میشه و یه جلوه بدی به ماشین میده

حالا مزایا ماشین
    اولش که از لحاظ زیبایی از پراید صبا خیلی زیبا تره حداقل از جلو
    2. لاستیکهای 175 و مثلا رینگهای اسپورت
    3.جلو داشبورد بسیار زیبا تر از پراید صبا هست
    4.کنار دری ها زیباتر از کنار دری های باستانی پراید شده
    مزیت بسیار عالیش اینه که تاقچه عقب راحت جدا میشه و صندلی عقبها می خوابند و شما می تونید به اندازه ی یه وانت توش بار بریزید تازه اگه صندلی عقب رو نخابونید می تو نید سه نفر دیگر رو برعکس سوار کنید و که نشتن اینطوری خیلی حال میده
    من خودم سه نفر جلو سوار کردم چهار نفر صندلی عقب و سه نفر دیگه هم بر عکس سوار کردم در واقع با خودم 10 نفر رو سوار ماشین کردم
    5. شیشه های رنگی
    6. چراغهای جلو که خیلی زیبا تر از صبا هست
    7به نظر خودم خیلی خوش رکاب تر از پراید معمولیه البته این نظر شخصی منه
    8. تو سرعتهای بالای 100 کمتر لرزش داره نسبت به پرایدهای معمولی
    شما در مورد شکل و قیافه اش دارین صحبت می کنن ولی 141 کلا از موتور ، گیربکس و همچنین پایداری و چند قسمت دیگه یه مشکلاتی داره.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما در مورد شکل و قیافه اش دارین صحبت می کنن ولی 141 کلا از موتور ، گیربکس و همچنین پایداری و چند قسمت دیگه یه مشکلاتی داره.
    این حرف کاملاً بی معنیه
    وقتی موتور و جعبه دنده و تعلیق و سیستم انتقال نیروی همه ی پرایدها یکیه
    یه بخواد این بخشها رو با هم مقایسه کنه و بر اساسش بگه فلان مدل بهتر از اونه خیلی مسخرس
    من خودم تجربه ی مدلهای مختلف پراید رو دارم و این حرفای رو هوا رو رد میکنم
    بحث یه دو نمره منفی بیشتر کمتر به مسائل دیگه ای ربط داره که قبلاً گفته شده و پشیزی اهمیت نداره

4. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

من اول از همه گفتم که از لحاظ فنی این دوتا هیچ فرقی با هم نمی کنن
    نکنه روی پراید صبا موتور زانتیا یا گریبگس هیوندای نصبه که روی 141 نصب نیست؟
    شما دارید در مورد خودروهای ایرانی بحث می کنید هردو پراید هستند همین و فقط شکلش عوض شده
    اونوقت کسی که 141 نداشته نمی تونه در موردش چیزی بگه مثل اینه که من الان بیام ازلامبرگینی ایراد بگیرم میشه؟

شما باید امتحانش کنی و پشتش بشینی تا بفهمی چه فرقی می کنه 141 با صبا مخصوصا بیرون شهر

بی کیفیت ترین ماشین ایران 141است به نظر من 111بهتره.
    این نظر شخصی شماست نه نظر فنی

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نکنه روی پراید صبا موتور زانتیا یا گریبگس هیوندای نصبه که روی 141 نصب نیست؟
    کلا این تشبیهت قشنگ بود ! آخه مرد مومن موتور زانتیا و گیربکس هیوندای چیه دیگه مثال میزنی ؟؟ موتور زانتیا هم یه چیز تو همون مایه ها موتور پرایده ( افتضاحه) که قویتره ( البته تو ایران ملت این حرفارو قبول ندارن )!
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    عیب 141 بدنشه در بقیه موارد مثل همون صبا میمونه ( با تغییراتی که وجود خارجی نداره ) و شما بری پشت دو تا پراید صبای مختلف هم بشینی زمین تا آسمون بین موتور و گیربکسش تفاوت حس میکنی که برمیگرده به دو مورد ، اول سال ساخت که هرچی جدیدتر باشه بدتره دوم نحوه استفاده ازش

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عیب 141 بدنشه در بقیه موارد مثل همون صبا میمونه
    ببین اصل پراید هاچبک فورد فستیوا بوده.اینو همه میدونیم
    پس پراید صندوق دار یه دست بردن تو بدنه هستش بخاطر همینه وقتی از عقب تصادف کنه سریع جمع میشه چون فقط یه قوطی به عقب هاچبک چسبوندن شده صندوق دار
    در عین حال, هم هاچبک و هم صبا و هم 141 همگی مشکلدار و نمره منفی بالا دارن.پس اینکه بگیم بدنه ی فلان مدل ایراد داره هم درست نیستش.البته شخصاً 141 رو بخاطر یسری امکانات و تزیینات بیشتر و ظاهر خیلی جذابتر بیشتر از بقیه می پسندم.این خبر رو هم ببینید هرچند از اینجور حرفا هر سال زده میشه و عمل نمیشه>>>
    توقف توليد 8 مدل خودرو از شهريورماه
    با مصوبه روز گذشته شوراي سياستگذاري خودرو در خصوص ممنوعيت توليد خودروهاي فاقد استانداردهاي55 گانه از ابتداي شهريورماه، ادامه توليد خودروهايي همچون سايپا 141، پرايد صبا، وانت مزداي تك كابين، موسو چهار سيلندر، سمند سورن، پژو روآ، پژو 405، پيكاپ تك و دو كابين در محاق قرار گرفتند.
    * * سايپا دومين توليدكننده غيراستاندارد

رئيس موسسه استاندارد، سايپا 141 و پرايد صبا از گروه خودروسازي سايپا را نيز فاقد استنداردهاي55 گانه اعلام كرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Penryn; 30-07-2010 at 15:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

کلا این تشبیهت قشنگ بود ! آخه مرد مومن موتور زانتیا و گیربکس هیوندای چیه دیگه مثال میزنی ؟؟ موتور زانتیا هم یه چیز تو همون مایه ها موتور پرایده ( افتضاحه) که قویتره ( البته تو ایران ملت این حرفارو قبول ندارن )!

همینطوری خواستم یه مثالی بزنم تا عمق فاجعه رو برسونه

و

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ببین اصل پراید هاچبک فورد فستیوا بوده.اینو همه میدونیم
    پس پراید صندوق دار یه دست بردن تو بدنه هستش بخاطر همینه وقتی از عقب تصادف کنه سریع جمع میشه چون فقط یه قوطی به عقب هاچبک چسبوندن شده صندوق دار
    در عین حال, هم هاچبک و هم صبا و هم 141 همگی مشکلدار و نمره منفی بالا دارن.پس اینکه بگیم بدنه ی فلان مدل ایراد داره هم درست نیستش.البته شخصاً 141 رو بخاطر یسری امکانات و تزیینات بیشتر و ظاهر خیلی جذابتر بیشتر از بقیه می پسندم.این خبر رو هم ببینید هرچند از اینجور حرفا هر سال زده میشه و عمل نمیشه>>>
    توقف توليد 8 مدل خودرو از شهريورماه
    با مصوبه روز گذشته شوراي سياستگذاري خودرو در خصوص ممنوعيت توليد خودروهاي فاقد استانداردهاي55 گانه از ابتداي شهريورماه، ادامه توليد خودروهايي همچون سايپا 141، پرايد صبا، وانت مزداي تك كابين، موسو چهار سيلندر، سمند سورن، پژو روآ، پژو 405، پيكاپ تك و دو كابين در محاق قرار گرفتند.
    * * سايپا دومين توليدكننده غيراستاندارد

رئيس موسسه استاندارد، سايپا 141 و پرايد صبا از گروه خودروسازي سايپا را نيز فاقد استنداردهاي55 گانه اعلام كرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب من نفهمیدم حالا آخر منظورتو !!! حالا نمیشه از یه بدنه ی معیوب وردارن یه معیوب تر بسازن !؟ من اینو گفتم
    این خبرم که عمرا اگه اتفاق بیوفته !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب من نفهمیدم حالا آخر منظورتو !!! حالا نمیشه از یه بدنه ی معیوب وردارن یه معیوب تر بسازن !؟
    میگم ایراداتی که میگیری را بنویس تا ببینیم از ایرادات صبا سرتره یا کمتره
    نمیشه که هی بگیم و تکرار کنیم که بدنه ی فلان مدل ایراد داره خیلی مایه بذاریم بگیم چون فلان منبع گفته یا فلان سایت نوشته
    باید با مدرک باشه
    منکه ایراد خاصی در طراحی بدنه ی این ندیدم
    در واقع تنها کاری که سایپا در 141 کرده اینه که ارتفاع صندوق عقب صبا را آورده بالا در نتیجه صندوق بار و پنجره شیب ملایمتری با هم پیدا کرده و یکپارچه شده و فرم ناچ بک ایجاد شده و کمک شایانی در آیرودینامیک شدن پراید هم کرده.بعبارتی به فرم قطره ی آب که نهایت آیرودینامیک را داره نزدیک شده
    حالا این تغییر مختصر در طراحی عقب رو هی نباید به کل بدنه تعمیم بدیم و هی ازش ایراد بتراشیم که!!!
    یه عده چون از شکل چراغهای چند رنگ عقب خوششون نمیاد یا چون قاب متحرک پشت سر سرنشینان عقب گاهی تو دست اندازها صدا میکنه ربطش دادن به ایراد طراحی بدنه!!!!!!!!
    حلل الخالق!
    Last edited by Penryn; 31-07-2010 at 04:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب شما می گی هیچ فرقی با هم نمی کنن ولی وقتی یه اتوموبیل رو با قطعات بی کیفیت و فاقد استاندارد موناژ می کنن کیفیت میاد پایان.
    شما نظر شخصیتی رو می دی الکی که نمیان بگین یه خودرو بی کیفیتی مشکلاتی داره که میان اشکال می گیرن وقتی کارشناس کنترل می کنن و نظر کلی میدن ، شما هم نظر شخصیتی رو می دی و کیفیتی که از ماشین دیدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •