تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایرانسل یا همراه اول

راي دهنده
137. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ایرانسل

91 66.42%
  • همرا اول

46 33.58%
صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 72

نام تاپيک: ایرانسل یا همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام

من با اطمینان میگم ایرانسل...دیگه گذشت اون زمون که همراه اول بود...مگه طرف دیوانه هست کلی پول همراه اول بده (دایمی) بعد هیچ سرویسی نداشته باشه...ایرانسل بگیر کیف کن..چه فد سرویس های خوب داره...همراه اول خودش حرفهایی رو که میزنه قبول نداره میگه تو تلوزیون صاحبان سیم کارتهای قدیمی باید به صورت رایگان برن سیم کارت رو تعویض کنن بعد تو قبضشون میزننن 5000 تومن هزینه تعویض سیمکارت....من دیگه اصلا همراه اول رو پیشنهاد نمیکنم...بهشون میگم قبول نکردن !
    در ضمن همراه اول هم هرچی سرویس جدید داره میده کپی شده از ایرانسله خودتون میدونید چیا رو میگم....

only irancell

موفق باشید

2. این کاربر از TURBO_BOY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

یکی میشه بگه طرح های همراه اول که هزینه ها رو میاره پایین کدومه شما به یه نمونش که همراهان اول هست دقت کنید 400خورده ای میدی برای هر نفر 5نفر رو add میکنی 20درصد تخفیف مکالمه باهاشون داری اما فقط 3ماه!!!حالا ایرانسل 388تومن میدی برای هر نفر 10درصد تخفیف میگیری و تا ابد میتونی استفاده کنی تازه دائمی ها هم توی ایرانسل این رو دارن اما همراه اول فقط اعتباری !
    تازه دائمی های ایرانسل حتی یک روز هم میتونن طرح رنگی فعال فعال کنن و حرف دوستمون غلطه واسه اعتباریاش اینجوره من به عنوان دائمی دار میتونم هر وقت که خواستم طرح بزنم مثلا یک روز آبی هزینش 200تومن و قرمز 100 تومنه حالا میزان تخفیف این رنگ ها رو خودتون حساب کنید .
    گفتی : شما به صورت نامحدود میتونید از تخفیفات وبژه بخوردار شید.
    میشه بگی کدوم تخفیفات؟؟؟

4. این کاربر از Mohammad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض

هیچ کس تنها نیست .....

ایرانسل

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

میشه بگید کجا مثلا ؟؟؟

خط دهی همراه اول همه دیگه میدونن بهتر از ایرانسله !!!
    کیفیت صحبت کردن ! کیفیت صدای همراه اول رو هم که مطمئنا نمیخوای با ایرانسل مقایسه کنی !!!

در کل ! هرچند همراه اول هم آش دهن سوزی نیست اما حداقل به ایرانسل صد شرف داره !
    درسته من یقین پیدا کردم کیفیت مکالمه همراه اول بهتره چون همزمان با هر دو صحبت کردم یکی ایرانسل و دیگری همراه اول که کیفیت همراه اول خیلی بهتره در حد دی وی دیاما ایران ول بعضی حرفای طرفو متوجه نمیشدم اینم بگم هردوشونم به گفته خودشون فول انتن بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بسته به محل زندگی، محل کار، دانشگاه و ... باید انتخاب کنی
    چیزی که هست اینه که درسته ایرانسل ممکنه خیلی جاها فعلا کیفیتش به MCI نرسه (البته این خیلی جاها به سرعت دارن کم میشن) ولی سرعت پیشرفتش خیلی بیشتر از MCI هست. من سال 80 سیمکارتم رو خریدم، اون موقع بعد 7 سال یادمه خیلی جاها تو تهران آنتن نداشت، جاده ها رو که اصلا به حساب نیار. جاده هراز هیچ پوششی نداشت، از تهران تا مشهد شاید 20 درصد مسیر هم آنتن نداشت..... ولی الان ایرانسل رو ببین، 4 ساله راه افتاده، به اندازه 10 سال اول MCI آنتن داره و پوشش داده.
    ایرانسل برای من انقدر خوب بوده که سیم MCI رو کاملا گذاشتم کنار و سیم ایرانسلم رو دائمی کردم. در ضمن دوستانی که میگن ایرانسل تعرفه هاش گرونتره، خدمتشون عرض کنم قبض ایرانسل من با همون میزان مصرف که با MCI داشتم تقریبا سه چهارم قبض همراه اولم میشه. یعنی در کل ایرانسل ارزونتر در میاد برای مصرف کننده.

8. این کاربر از gigili1567 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قبول دارید ایرانسل خدماتش یه خورده گرونه؟
    نمیدونم با جود اینکه همه ایرانسل رو ترجیح میدن ولی نمیتونم با ایرانسل کنار بیام

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

قبول دارید ایرانسل خدماتش یه خورده گرونه؟
    نمیدونم با جود اینکه همه ایرانسل رو ترجیح میدن ولی نمیتونم با ایرانسل کنار بیام
    100%....من زمانی که ایران ول داشتم ماشالا انقدر مکالمه هاش گرونه مشکل مادی پیدا کرده بودم!
    البته بگم الانم دارم انداختم یه گوشه الان با اعتباری همراه اول کار میکنم فوق العاده راضیم و خیلی مکالمه ارزانتر بصرفه تره
    اینم بگم همه ترجیح نمیدن حرفه ای ها همراه اول رو ترجیح میدن...
    Last edited by irinn65; 04-09-2010 at 05:00.

11. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من که ایرانسل گرفتم حتی یک تماس هم نتونستم باهاش بگیرم نگرفته سیم کارتش سوخت

داره خودمونی میشه hfb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من هم همراه اول دارم هم ایرانسل.محل کارم یه دانشگاهیه توی اتاقم که با همراه اولم بندرت یه مکالمه درست وبیدردسر دارم. خیلی وقتا هم هرکسی زنگ میزنه میگه دسترس نبودی.ولی با ایرانسلم چنان راحت صحبت میکنم که انگاره از تلفن ثابته.
    ولی هزینه هاش بنظر گرونتر میاد

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

من هم همراه اول دارم هم ایرانسل.محل کارم یه دانشگاهیه توی اتاقم که با همراه اولم بندرت یه مکالمه درست وبیدردسر دارم. خیلی وقتا هم هرکسی زنگ میزنه میگه دسترس نبودی.ولی با ایرانسلم چنان راحت صحبت میکنم که انگاره از تلفن ثابته.
    ولی هزینه هاش بنظر گرونتر میاد
    خب شما یه جایی هستی انتن نداده خیلی جاهام هست که ایرانسل نمیده اما در مجموع باید هردوشو داشت تا یکی از این دوتا که قطعا انتن داره در دسترس باشی...همه سیم کارت اصلیشون همراه اوله در کل

15. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •