شما آموزش كركينگ رو بخون تا متوجه بشي.(در جواب دوست عزيز Rat)
شما آموزش كركينگ رو بخون تا متوجه بشي.(در جواب دوست عزيز Rat)
در ضمن من از برنامه هاي CE و Artmoney و tsearch استفاده ميكنم.(البته بعضي جاها دستيه ديگه!)
نه رفيق.هنوز در حال يادگيري ام!باور كن.ميدوني من ديگه از بازي سازي رو برگردوندم و به يادگيري ه/ك بازي پرداختم.برنامه اي كه كار اصلي رو باهاش انجام ميدم CE هستش.سايتش آموزش هاي خوبي داره و دارم از اونا ياد ميگيرم.
منم ce کار میکنم ولی متاسفانه نتونستم بازی رو اجرا کنم نمیدونم چرا بعد ری استارت هم دوباره باز نمیکنه
یعنی هنوز که کامل بلد نیستی این طوری بازی ها رو -- می کنی.
اگه کامل یاد بگیری چی کار می کنی.![]()
نظر لطفته.راستي عادل جان خيلي شيطوني ها!!تازه به راه هك كردنش پي بردم و در حال تلاشم اگر چه كه فكر نميكنم موفق بشم.(بازيت نياز به نفوذ داره!بايد توش به روش هاي دستي نفوذ كنم كه هنوز كامل بلد نيستم اين مبحثو!)
لطفا در مورد بازی بیشتر صحبت کنین
ممنون میشم
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
اینجاش دیگه به قول معروف secret هستش![]()
من قبلا فکر میکردم که ضد هَک پول ها فعال نیست ولی هست(راستشو بخواین یادم رفته بود که برای چه حالتی گذاشته بودمش)
اگر دقت کنید این پول ها برای گلوله انداختن و از این جور کارهاست (همون طور که تو صفحه میبینید بغل عددش نوشه>> gun) . ضد هکی که من براش طراحی کردم در حالت عادی کار نمیکنه تا زمانی که شما گلوله بندازید. پس در ظاهر شما تونستین که این متغیر رو فریزش کنید ولی همین که گلوله انداختین ضد هَک فعال میشه و ...
در نتیجه این فریز کردن شما به دردتون نمیخوره.
من از رو نميرم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)