تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: از احساس صدر تا منطق نصیر زاده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ادب یه چیزه منطق یه چیز دیگست . صدر متاسفانه سوالش خیلی زشت بود و کلا خیلی بد رفتار می کرد . وقتی نصیرزاده حرف میزد چنان لمی رو صندلی میداد که انگار طرف آدم نیست . تنها کسی که شعورش رو اونشب نشون داد فردوسی پور بود که با ادب و متانت اظهار نظر می کرد . جاودانی هم که مشخص بود پاچه خواری بیش نیست همش از صدر طرفداری می کرد . آخه تو از فوتبال چی میدونی که اومدی مجریگری یه برنامه ورزشی از نوع فوتبالش رو میکنی

2. 2 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از عشق من تا کوی تو راهی بجز تردید نیست
    نصیرزاده کلا بعد از اون تلفنی که جاودانی گفت بچه های یک خانواده نامید شدن دیگه حرفهاش رو تکرار نکرد!
    والا خیلی قرص داشت میگفت نتایج همش از پیش تعیین شده است! به نظر من که دقیقا طبق همون حرف دکتر صدر هیچ عشقی به فوتبال نداره و فقط با عینک بدبینی نگاه میکنه!

دیدی گفتم فضا مافیایه آخه کی تلفن زد ها؟؟؟ کی به تلفن پاسخ می دادن و کی تو این برنامه نظرات رو می خوندن بغیر از اون روز , ها؟؟؟ اینا همشون کثیفن

4. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نصیرزاده کلا بعد از اون تلفنی که جاودانی گفت بچه های یک خانواده نامید شدن دیگه حرفهاش رو تکرار نکرد!
    !
    فهميدن اينكه اون تلفنها الكي بود زياد سخت نيست
    جاوداني ديد صدر خيلي كم آورده
    خواست جو عوض شه
    پدري تماس گرفتن و گفتن كه بچه هاي من بعد از حرفاي صدر از فوتبال زده شدن
    چقد لوس
    تو همين تاپيك چار صفحه اي خيليا طرفدار نصيرزاده هستن
    يعني تو اون برنامه كسي نبود زنگ بزنه از نصيرزاده دفاع كنه
    اگه بود چرا جاوداني نگفت تا عدالت رعايت بشه

6. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

راستش من برنامه اون شبو ندیدم ... در مورد خود اون شب نمی تونم قضاوت کنم ... ولی من هر دو فرد ، یعنی صدر و نصیر زاده رو قبول دارم . جدای از عقیدشون ، چون چرت و پرت زیاد نمی گن . یعنی نحوه ی حرف شدن و استدلال کردن . اون بحث ورود تکنولوژی به فوتبالو من شبای قبلش ، بود دیدم .

ولی اینکه جاودانی هم طرفداره صدره زیاد موافق نیستم ... جاهای بوده که با کنایه مسخرش میکرد همین جاودانی ... در کل این مرتیکه مجری خوبی نیست ...

خود صدر هم ادم کمی نیست و واقعا از اون دیدگاهی که فوتبال رو نگاه میکنه ، من خیلی قبولش دارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    هر کسی نظری داره,بنده هم نظر شخصی خودمو میگم ,اصراری هم بر درست بودنش نیست.
    به نظر من آقای صدر مثل خیلی از افراد بزرگ ما فقط یه شو من هست,ایشون همون بهتره مثل چند مدت پیش که توی یکی از برنامه های شبکه 4 داشت در باره سینما حرف میزد,بره همون راهو ادامه بده.
    فوتبال یه فیلم نیست که شما فقط در مورد روح و روانش صحبت کنید,هیچ تیمی در فوتبال بدون منطق به نتیجه نمیرسه.
    انسان کامل وجود نداره,هر کسی یه ایراداتی داره,اما آیا این استدلال نصیرزاده غلط بوده:جایی که قدرت و ثروت باشه تقلبم هست؟!
    آیا این استدلال نصیرزاده غلط بوده که فیفا از همچین مسابقاتی هست که درآمد داره و بسیاری از بازیها و جامهایی که بگزار میکنه بیشتر براش هزینه داره تا سود؟!
    وقتی همه میگن فوتبال صنعته,یعنی کسب سود بیشتر,آیا برای کسب سود بیشتر هیچگاه تقلب نمیشه؟!
    این یه نظر شخصی بود,در آخر فوتبال بیشتر از این که عاشقانه و شاعرانه باشه,در دنیای امروز بر پایه منطق استواره.
    موفق باشید

9. 3 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    هر کسی نظری داره,بنده هم نظر شخصی خودمو میگم ,اصراری هم بر درست بودنش نیست.
    به نظر من آقای صدر مثل خیلی از افراد بزرگ ما فقط یه شو من هست,ایشون همون بهتره مثل چند مدت پیش که توی یکی از برنامه های شبکه 4 داشت در باره سینما حرف میزد,بره همون راهو ادامه بده.
    فوتبال یه فیلم نیست که شما فقط در مورد روح و روانش صحبت کنید,هیچ تیمی در فوتبال بدون منطق به نتیجه نمیرسه.
    انسان کامل وجود نداره,هر کسی یه ایراداتی داره,اما آیا این استدلال نصیرزاده غلط بوده:جایی که قدرت و ثروت باشه تقلبم هست؟!
    آیا این استدلال نصیرزاده غلط بوده که فیفا از همچین مسابقاتی هست که درآمد داره و بسیاری از بازیها و جامهایی که بگزار میکنه بیشتر براش هزینه داره تا سود؟!
    وقتی همه میگن فوتبال صنعته,یعنی کسب سود بیشتر,آیا برای کسب سود بیشتر هیچگاه تقلب نمیشه؟!
    این یه نظر شخصی بود,در آخر فوتبال بیشتر از این که عاشقانه و شاعرانه باشه,در دنیای امروز بر پایه منطق استواره.
    موفق باشید
    كاملا تاييد ميشه
    توي فلسفه اين يه اصله كه قدرت به فساد منتج ميشه

11. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

می گم حق شما همون داداش پیروانی با خمیازه های خیابانیه..!
    گل من
    من ميگم ما كارشناس نداريم
    شما پيروانيه مداح و خيابانيه پاچه خوار رو مثال ميزنيد
    بابا به خدا صدر فقط بيوگرافي حفظ ميكنه
    اين به خاطر فقر اطلاعات مردم ماست كه باعث ميشه امثال صدر اسم در كنن

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

آره ..؟ آرشیو بازی..؟ آرشیو رو کنم برات..؟
    جداي از شوخي
    آرشيو من يكي از كاملترين آرشيواي هفته نامه و مجلات سينماس
    كلي باهاشون پز ميدم
    رو كن ببينيم خوشحال ميشم

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

گل من
    من ميگم ما كارشناس نداريم
    شما پيروانيه مداح و خيابانيه پاچه خوار رو مثال ميزنيد
    بابا به خدا صدر فقط بيوگرافي حفظ ميكنه
    اين به خاطر فقر اطلاعات مردم ماست كه باعث ميشه امثال صدر اسم در كنن

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

جداي از شوخي
    آرشيو من يكي از كاملترين آرشيواي هفته نامه و مجلات سينماس
    كلي باهاشون پز ميدم
    رو كن ببينيم خوشحال ميشم
    خیلی مسخرست که بگید صدر بیوگرافی حفظ میکنه ... خوب شما از یکی بدتون میاد چرا همه چی رو می بری زیر سوال ... بگو ازش بدم میاد ... وگرنه یه جوری اثبات کنید که این اقا کارشناس نیست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اون شب به نظر من واقعا سوال صدر زشت اومد . بیشترشبیه این بود که بگه شما از فوتبال لذت نمی برید. خیلی عجیب بود که صدر می گفت من حرف شما رو قبول دارم اما میخوام با نگاه از یک زاویه دیگه بحث رو به چالش بکشم!
    اگرچه شخصیت افتضاح اون شب جاودانی بود .یک پدری زنگ زده گفته... -کجا زنگ زده گفته؟یا فقط مگه همین یک نفر تاالان بهتون زنگ زده که فقط صحبتای این یک نفر رو میگید- و فردوسی پور بود که با شوخیاش داشت برنامه رو کنترل می کرد- شما عکس با چشم ورزشی دارید؟- در صورتی که این کار به عنوان مجری وظیفه جاودانی بود نصیرزاده هم واقعا داشت عصبانی میشد.- به نظر من بیشتر از دست جاودانی تا صدر -
    راستی از اون شب به بعد صدر یا نصیرزاده تو برنامه هاشون اومدن؟
    Last edited by shayan3001; 06-07-2010 at 12:47.

15. 3 کاربر از shayan3001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی مسخرست که بگید صدر بیوگرافی حفظ میکنه ... خوب شما از یکی بدتون میاد چرا همه چی رو می بری زیر سوال ... بگو ازش بدم میاد ... وگرنه یه جوری اثبات کنید که این اقا کارشناس نیست ...
    سلام خسته نباشي چطوري خوبي
    ما از قبل جام جهاني داريم دليل مياريم
    كلا من عكس با شرت ورزشي ميخوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •