كره شمالي چه ربطي داره ؟
برزيل و آرژانتين به خاطر ستاره هاش جاشون خاليه در فينال . لهستان هم خوب بازي كرد و فقط به غنا باخت و حذف شد !
راستي بچه ها روسيه كي حذف شد ؟؟؟ تو كدوم گروه بود ؟
كره شمالي چه ربطي داره ؟
برزيل و آرژانتين به خاطر ستاره هاش جاشون خاليه در فينال . لهستان هم خوب بازي كرد و فقط به غنا باخت و حذف شد !
راستي بچه ها روسيه كي حذف شد ؟؟؟ تو كدوم گروه بود ؟
فوتبال یه بازیه که 22 نفر 90 دقیقه دنبال توپ میدون و آخرش آلمان با 4 گل بازی رو میبره!
من طرفدار ایتالیا بودم, الانم به شدت علاقه دارم آلمان قهرمان بشه.
به نظر منم فینال آلمان-هلند میشه.
آلمانم تا قهرمانی تو هر دو بازیش 4 گل میزنه!!
آلمان یه پای فیناله
بدیهی تر از این چیزی رو سراغ ندارم.
Last edited by Alireza_SA; 04-07-2010 at 17:19.
سلام
طبق دیده ها من به این نتیجه رسیدم که وقتی یه تیم مغرور میشه می بازه بستگی به این هم نداره که اهل کدوم قاره باشه
هر گاه یه تیم الکی پایکوبی کرده مثلا برای باخت تیمی !
یا مثلا کر کری خونده
اون تیم کارش ساختست
و در کنار این :
وقتی تیمی شکست میخوره میره تو لاک خودش و شروع به بازسازی وتکنیک و روش جدید و با نوعی حالت تضرع میاد جلو
با این حساب بنظرم هم اسپانیا و هم آلمان نمونه ای هستند برای تشکیل فینال((جفتشون سری هایقبل بد شکست خوردند))
البته هلندیها به خاطر جلب بودنشون زیاد اعتمادی بهشو ن نیست
مردمی فاشیستی هستند و اغلب یهودی
ولی امیدوارم ؛ اسپانیا وآلمان باشه
Last edited by eMer@lD; 04-07-2010 at 17:34.
اسپانیا و آلمان که نمیشه هم تو نیمه نهایی باهم بازی کنن هم تو فینال![]()
فوتبال همیشه توی مستطیل سبز تعیین میشهدرسته آلمان تیم برتر جام بوده ولی یک دفعه دیدین دقیقه 4 یک بازیکنش اخراج شد...! احتمال هلند آلمان بیشتره. کاش به جای هلند که یکی از بیخودترین هلندهاست برزیل میومد!
یا اینکه مثلا دقیقه 5 آلمان 1 گل بخوره بعد تو صحنه اهسته ببینیم که بازیکن اسپانیا 3-4 متر تو افسایده![]()
واقعا بخاطر جام 2002 که اینقدر داوری به نفع اسپانیا است ؟
چه کسانی شیرینی دوست دارند؟
من در مسابقه ی سایت بانک ملی ۳ تیم اول جام رو هلند - آلمان - اسپانیا تشخیص دادم ، شما دعا کنید این پیش بینیم درست از آب در بیاد، بعد که یک دستگاه ۲۰۷ برنده می شوم به همتون شیرینی می دهم قول می دهم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)