تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: انتخاب گیج کننده در بین 5770 های موجود کمک!!!!!!

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی این مدلش هست واسه چی آدم بره مدل مرجعش رو بگیره.
    مدلهای مرجع قابلیت افزایش ولتاژ رو دارند و درنتیجه میتونید بیشتر اور کنید.اما مدلهای غیر مرجع ولتاژشون قفل شده و تا یه حد مشخصی میتونید اور کنید.البته برای کسی که نمیخواد از اینجور کارا سر کارت گرافیک در بیاره مدهای غیر مرجع پیشنهاد میشه که خنک کننده های بهتری دارند .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام یک 5770 بگیرم
    موندم رسیک کنم بیام سمت ATI دوباره ؟

چند سال قبل با چند تا از کارت هاش رو چند تا سیستم کار میکردم دهن مهن نگذاشته بود از بس این Catalyst هاش مشکل داشت هم تو بازی هم تو windows

این 5770 هم الان یک ساعتی چندین و چند فروم خارجی رفتم خودنم دیدم چقدر مشکل ازش گزارش شده
    به خصوص برند های XFX و Sapphire

مشکلاتی که چندین و چند نفر تو چندین سایت ماه هاست درگیرشن
    مثل اومدن خط های افقی روی صفحه در حالت full screen برای دیدن فیلم
    BSOD دادن تو بازی های مختلف بعد از چند دقیقه بازی
    Crash کردن هنگام اجرای DX 11
    و ...

خیلی ها با عوض کردن BIOS حل شد مشکلشون خیلی ها هم نه
    خیلی ها catalyst جدید گرفتن یک مشل حل میشد بعد تو فلان بازی خاص مشکل ایجاد میشد

و یک نکته جالب که میگفتن ATI همیشه با اون مشکل داشته V-Sync بوده که خیلی ها میگفتن با فعال کردنش FPS تا یک سوم می اومده پایین و مثلا 100 و 90 میشده 30 که خیلی شاکی بودن

من میخواستم 260 بردارم که اون همه اصلا پیدا نمیشه تو بازار
    اون مشکلاتی که گفتین ، اکثرأ در نمونه های اولیه ی کارت ها وجود داره و بعدش کاملأ اصلاح می شن . XFX , sapphire هم از بهترین و مطمئن ترین تولید کننده های کارت گرافیک هستند . در کل این مشکلات به خاطر کاستی های نرم افزاری هست که باعث می شه کارت جدید نتونه وظیفشو به طور درست انجام بده که البته با به روز کردن درایو قطعه مشکلات حل می شن مثلأ همین 5770 با گذشت بیش از 1 سال از عرضش ، 99% از نواقص درایوش حل شدن البته این مشکلات فقط مخصوص ATI نیست ، مثلأ همین کارت های geforce 470/480 gtx هم تمام مشکلاتی که شما ذکر کردین رو به علاوه ی چیز های بسیار وحشتناک تر رو داره! و هنوز هم خیلی هاشون بر طرف نشدن !!
    در کل اگه 5770 از نظر کارایی می تونه شما رو راضی کنه ، لازم نیست که نگران کیفیت باشین (احتمال خرابی هر قطعه ای وجود داره و هیچ کس نمی تونه تضمین کنه که یک قطعه 100% سالم باشه و یا مشکل نداشته باشه )
    در مورد v-sync بگم که در واقع کارش این هست که تعداد فریم رو به 30 فریم در ثانیه محدود کنه و با این کار هم در استفاده از منابع سیستم صرفه جویی می شه و هم جلو افت فریم گرفته می شه ، پس این کم شدن تعداد فریم به 30 رو نمی تونیم ضعف کارت گرافیک بدونیم . (کلأ v-sync یک مقدار کیفیت تصویر رو کاهش می ده و ممکنه باعث کرش شدن بازی هم بشه )
    در کل خرید 260gtx به هیچ وجه توصیه نمی شه ، چون هم از رده خارجه و علاوه بر این که از نظر کارایی و معماری ساخت در سطح پایین تری هست ، مصرف ، حرارات تولیدی و حجم بزرگتری هم داره .
    کارت فعلیتون چی هست؟
    Last edited by alborz_k; 09-07-2010 at 22:08.

3. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

ati 5750 msi hawk

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اون مشکلاتی که گفتین ، اکثرأ در نمونه های اولیه ی کارت ها وجود داره و بعدش کاملأ اصلاح می شن . XFX , sapphire هم از بهترین و مطمئن ترین تولید کننده های کارت گرافیک هستند . در کل این مشکلات به خاطر کاستی های نرم افزاری هست که باعث می شه کارت جدید نتونه وظیفشو به طور درست انجام بده که البته با به روز کردن درایو قطعه مشکلات حل می شن مثلأ همین 5770 با گذشت بیش از 1 سال از عرضش ، 99% از نواقص درایوش حل شدن البته این مشکلات فقط مخصوص ATI نیست ، مثلأ همین کارت های geforce 470/480 gtx هم تمام مشکلاتی که شما ذکر کردین رو به علاوه ی چیز های بسیار وحشتناک تر رو داره! و هنوز هم خیلی هاشون بر طرف نشدن !!
    در کل اگه 5770 از نظر کارایی می تونه شما رو راضی کنه ، لازم نیست که نگران کیفیت باشین (احتمال خرابی هر قطعه ای وجود داره و هیچ کس نمی تونه تضمین کنه که یک قطعه 100% سالم باشه و یا مشکل نداشته باشه )
    در مورد v-sync بگم که در واقع کارش این هست که تعداد فریم رو به 30 فریم در ثانیه محدود کنه و با این کار هم در استفاده از منابع سیستم صرفه جویی می شه و هم جلو افت فریم گرفته می شه ، پس این کم شدن تعداد فریم به 30 رو نمی تونیم ضعف کارت گرافیک بدونیم . (کلأ v-sync یک مقدار کیفیت تصویر رو کاهش می ده و ممکنه باعث کرش شدن بازی هم بشه )
    در کل خرید 260gtx به هیچ وجه توصیه نمی شه ، چون هم از رده خارجه و علاوه بر این که از نظر کارایی و معماری ساخت در سطح پایین تری هست ، مصرف ، حرارات تولیدی و حجم بزرگتری هم داره .
    کارت فعلیتون چی هست؟
    بحث اینه که تو نسخه های جدید کارت ها هم هست
    شما همین تاپیک ها و فورم های خارجی که این مشکلات توش پیگیری میشه رو مطالعه کنی پست ها همه تاریخ های جدیدی داره که طرفه مثلا همین 1 ماه قبل کارت گرفته اینه اوضاعش

تو فرومی مثل بازی سنتر هم چندی پیش یکی دو نفر xfx 5770 خریدن که مدام مشکلاتی مثل GSOD یا BSOD داشتن و مشکلاتی که قبلا اعلام کردم که حتی با Catalyst های جدید هم رفع نشد

در مورد V-Sync هم درسته فریم رو تنظیم میکنه
    ولی تو کارت های nvidia تاثر خیلی خفنی روی Fps نمیگذاره
    ولی اونجا اشاره شده بود تو Application ای که مثلا 180 یا 200 fps طرف داشت میگرفت با Crossfire این گزینه تا 20 اورده بود پایین که اصلا قابل قبول نیست

کارت خود من 260 هست و راضیم
    برای یک سیستم دیگه میخواستم ببندم که اصلا نیست 260 دیگه
    این 5770 رو هم تا دم سفارش رفتم و این مشکلات عددیش رو اخرین لحظات با Search فهمیدم

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

دوستان من میخوام یک 5770 بگیرم
    موندم رسیک کنم بیام سمت ATI دوباره ؟

چند سال قبل با چند تا از کارت هاش رو چند تا سیستم کار میکردم دهن مهن نگذاشته بود از بس این Catalyst هاش مشکل داشت هم تو بازی هم تو windows

این 5770 هم الان یک ساعتی چندین و چند فروم خارجی رفتم خودنم دیدم چقدر مشکل ازش گزارش شده
    به خصوص برند های XFX و Sapphire

مشکلاتی که چندین و چند نفر تو چندین سایت ماه هاست درگیرشن
    مثل اومدن خط های افقی روی صفحه در حالت full screen برای دیدن فیلم
    BSOD دادن تو بازی های مختلف بعد از چند دقیقه بازی
    Crash کردن هنگام اجرای DX 11
    و ...

خیلی ها با عوض کردن BIOS حل شد مشکلشون خیلی ها هم نه
    خیلی ها catalyst جدید گرفتن یک مشل حل میشد بعد تو فلان بازی خاص مشکل ایجاد میشد

و یک نکته جالب که میگفتن ATI همیشه با اون مشکل داشته V-Sync بوده که خیلی ها میگفتن با فعال کردنش FPS تا یک سوم می اومده پایین و مثلا 100 و 90 میشده 30 که خیلی شاکی بودن

من میخواستم 260 بردارم که اون همه اصلا پیدا نمیشه تو بازار

ما که دو تا 5770 کراس کردیمو هیچ مشکلی نداره قدرتش هم از یه5870 اور شده بیشتره البته برندش XFX دیگه........

7. این کاربر از m_s_r_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بحث اینه که تو نسخه های جدید کارت ها هم هست
    شما همین تاپیک ها و فورم های خارجی که این مشکلات توش پیگیری میشه رو مطالعه کنی پست ها همه تاریخ های جدیدی داره که طرفه مثلا همین 1 ماه قبل کارت گرفته اینه اوضاعش

تو فرومی مثل بازی سنتر هم چندی پیش یکی دو نفر xfx 5770 خریدن که مدام مشکلاتی مثل GSOD یا BSOD داشتن و مشکلاتی که قبلا اعلام کردم که حتی با Catalyst های جدید هم رفع نشد

در مورد V-Sync هم درسته فریم رو تنظیم میکنه
    ولی تو کارت های nvidia تاثر خیلی خفنی روی Fps نمیگذاره
    ولی اونجا اشاره شده بود تو Application ای که مثلا 180 یا 200 fps طرف داشت میگرفت با Crossfire این گزینه تا 20 اورده بود پایین که اصلا قابل قبول نیست

کارت خود من 260 هست و راضیم
    برای یک سیستم دیگه میخواستم ببندم که اصلا نیست 260 دیگه
    این 5770 رو هم تا دم سفارش رفتم و این مشکلات عددیش رو اخرین لحظات با Search فهمیدم
    چند تا سایت خارجی و فروم ---------- رو دیدم ، متأسفانه فروم l.i.o.n computer آفلاین بود . چیزهایی رو دیدم که اتظار داشتم ببینم! دیگه خودتون از مشکلات آگاهین پس من فقط چند تا نکته رو می گم:

تمام مشکلات مال قبل از درایو 9.12 بودن (چندین جا یدم که اعلام کرده بودن مشکلات با 9.3 حل شده و الان نسخه ی کاتالیست برای دانلود 9.6 هست)
    تا حالا چندین هزار کارت تولید شده و این تعداد خرابی (که عمومأ نرم افزاری بودن و 90% به طور کامل بر طرف شدن بسیار محدود هست )
    چند جا خوندم که شرکت سافایر اعلام کرده که مشلات کارت هاش (به خصوص سری vapr-x ) رو کاملأ حل کرده ، متأسفانه ممکنه که هنوز در ایران مدل های قدیمی رو به مشتری ها بدن)
    من نظرم رو تو همون پست قبلی گفتم ، تمام قطعات کامپیوتری در زمان عرضه ممکنه مشکلاتی داشته باشن و کارت های سری 5 ati به دوره ای رسیدن که می شه بهشون اعتماد داشت! البته ، در کل اگه شک دارین ، بهتره که این مدل رو نگیرین ، چون تجربه نشون داده که آدم از هر چی که بترسه ، سرش می اد!!
    در مورد v-sync هم تا حالا چیزی نشنیدم ، تو اکثر کارت های ati همون 60 یا 30 رو انتخاب می کنه .

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

ما که دو تا 5770 کراس کردیمو هیچ مشکلی نداره قدرتش هم از یه5870 اور شده بیشتره البته برندش XFX دیگه........
    سلام. برای سیستم خودتون؟!
    الان XFX هم به اندازه ی سافایر مورد اتهام هست!

9. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان سلام من الان دارم 5770 مارک ساپفایرو میخرم 213 اینم عکیش خود فروشنده که میگفت جدیدتره از vapor-x اخه نگاه کردم vapor-x و همینطور بقیه مدلها فقط رادیات روی پردازنده دارن ولی این کامل رادیات تا آخر برد کشده شده داره لطفا بررسی کیند.

حالا دقت کن رو vapor-x فقط یه رادیات داره
    Last edited by ali4561m; 10-07-2010 at 12:56.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

چند تا سایت خارجی و فروم ---------- رو دیدم ، متأسفانه فروم l.i.o.n computer آفلاین بود . چیزهایی رو دیدم که اتظار داشتم ببینم! دیگه خودتون از مشکلات آگاهین پس من فقط چند تا نکته رو می گم:

تمام مشکلات مال قبل از درایو 9.12 بودن (چندین جا یدم که اعلام کرده بودن مشکلات با 9.3 حل شده و الان نسخه ی کاتالیست برای دانلود 9.6 هست)
    تا حالا چندین هزار کارت تولید شده و این تعداد خرابی (که عمومأ نرم افزاری بودن و 90% به طور کامل بر طرف شدن بسیار محدود هست )
    چند جا خوندم که شرکت سافایر اعلام کرده که مشلات کارت هاش (به خصوص سری vapr-x ) رو کاملأ حل کرده ، متأسفانه ممکنه که هنوز در ایران مدل های قدیمی رو به مشتری ها بدن)
    من نظرم رو تو همون پست قبلی گفتم ، تمام قطعات کامپیوتری در زمان عرضه ممکنه مشکلاتی داشته باشن و کارت های سری 5 ati به دوره ای رسیدن که می شه بهشون اعتماد داشت! البته ، در کل اگه شک دارین ، بهتره که این مدل رو نگیرین ، چون تجربه نشون داده که آدم از هر چی که بترسه ، سرش می اد!!
    در مورد v-sync هم تا حالا چیزی نشنیدم ، تو اکثر کارت های ati همون 60 یا 30 رو انتخاب می کنه .
    !
    بابت توضیحاتت ممنونم
    البته اگه انور بود راحت تر میشد خرید کرد چون هم فروشگاه ها کارت های جدید رو خیلی زود جایگزین میکنن هم rma دارن
    اینجا ولی نه
    ممکنه کارتی که بهت میدن مدت ها تو انبار باشه و از همون سری های مشکل دار
    گارانتی هم که خودت بهتر میدونی

راستی power green gp485a برای این کارت کافیه ؟
    در کنار

Intel E7300
    2*1 GB Patriot DDR2 800
    Asus P5KPL/1600
    Maxtor 320GB Sata
    Samsung DVD-Writer
    Green Orbit Case
    3 * 12v 12cm fan
    Skystar 2.6d ---

شما خودت ATI داری ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

4 مشکل شایع کارت 5770 که خیلی جاها اشاره شده

Vertical line problem
    Youtube problem
    Big Mouse Pointer
    Driver crashes

راه حل های پشنهادی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تاپیک رو خوندم پست هاش ماله چند روز قبله واقعا ادم حس بدی بهش دست میده :

کد:
    کد:

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بابت توضیحاتت ممنونم
    البته اگه انور بود راحت تر میشد خرید کرد چون هم فروشگاه ها کارت های جدید رو خیلی زود جایگزین میکنن هم rma دارن
    اینجا ولی نه
    ممکنه کارتی که بهت میدن مدت ها تو انبار باشه و از همون سری های مشکل دار
    گارانتی هم که خودت بهتر میدونی

راستی power green gp485a برای این کارت کافیه ؟
    در کنار

Intel E7300
    2*1 GB Patriot DDR2 800
    Asus P5KPL/1600
    Maxtor 320GB Sata
    Samsung DVD-Writer
    Green Orbit Case
    3 * 12v 12cm fan
    Skystar 2.6d ---

شما خودت ATI داری ؟
    485 به نظر کافیه به شرطی که دیگه چیزی اضافه نکنی(منظورم سخت افزاره).ولی جهت محکم کاری Green 535B پیشنهاد میشه.

14. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •