تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 65 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    خوب اون هم راه داره
    مثلا برای منم قطع میشه ولی با راه حل خودم دریستش میکنم
    توی دانلود منیجرم در قسمت کانکشنها روی کانکشن ساخته شده داخل کنترل پنل یک کلیک میکنم و تعداد دفعات سعی مجدد برای کانکت شدن و روی 999999999 زار بار تنظیم میکنم
    در واقع این عدد بزرگتیم عدد و ماکزیمم تکرار دفعات کانکت شدن هست
    سعی کنید از یه نقطه ای وصل بشید و سیستم رو مستقر کنید که انتن دهی خوبی داشته باشه اگر انتن دهی ضعیف باشه این مشکلات پیش میاد
    روی کانکشن که در داخل پوشه کنترل پنل / نت ورک / هستش میتونید هم کلیک راست کنید گزینه پروپرتیز و از اونجا هم این تعداد دفعات رو بیشتر کنید و فاصله زمانی رو از یک دقیقه به یک ثانیه کاهش بدید
    دیگه برای کانکت شدن یک دقیقه صبر نمیکنه بلکه هر یک ثانیه اتوماتیک شروع به کانکت شدن میکنه و اون پنجره هم که یوزر پسور میخواد هم دیگه پیداش نمیشه
    اگر این قسمتها رو بلد نیستی به من بگو که یه عکس بگیرم بهت نشون بدم فقط حتما بگو چه ویندوزی داری چون من هم ایکس پی دارم هم 7 که از روی یکیشون عکس بگیرم تنظیمات این دو با هم فرق داره.
    فعلا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    خوب اون هم راه داره
    مثلا برای منم قطع میشه ولی با راه حل خودم دریستش میکنم
    توی دانلود منیجرم در قسمت کانکشنها روی کانکشن ساخته شده داخل کنترل پنل یک کلیک میکنم و تعداد دفعات سعی مجدد برای کانکت شدن و روی 999999999 زار بار تنظیم میکنم
    در واقع این عدد بزرگتیم عدد و ماکزیمم تکرار دفعات کانکت شدن هست
    سعی کنید از یه نقطه ای وصل بشید و سیستم رو مستقر کنید که انتن دهی خوبی داشته باشه اگر انتن دهی ضعیف باشه این مشکلات پیش میاد
    روی کانکشن که در داخل پوشه کنترل پنل / نت ورک / هستش میتونید هم کلیک راست کنید گزینه پروپرتیز و از اونجا هم این تعداد دفعات رو بیشتر کنید و فاصله زمانی رو از یک دقیقه به یک ثانیه کاهش بدید
    دیگه برای کانکت شدن یک دقیقه صبر نمیکنه بلکه هر یک ثانیه اتوماتیک شروع به کانکت شدن میکنه و اون پنجره هم که یوزر پسور میخواد هم دیگه پیداش نمیشه
    اگر این قسمتها رو بلد نیستی به من بگو که یه عکس بگیرم بهت نشون بدم فقط حتما بگو چه ویندوزی داری چون من هم ایکس پی دارم هم 7 که از روی یکیشون عکس بگیرم تنظیمات این دو با هم فرق داره.
    فعلا
    دوست عزیز کارایی که گفتیو دارم انجام میدم.
    1 سوال:وقتی دانلود میزام بعد 1 ساعت سزعت 0 میشه مجبور میشم disconnect بشم و دو باره وصل بشم برای این راه حلی نیست؟
    ممنون که جواب میدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز کارایی که گفتیو دارم انجام میدم.
    1 سوال:وقتی دانلود میزام بعد 1 ساعت سزعت 0 میشه مجبور میشم disconnect بشم و دو باره وصل بشم برای این راه حلی نیست؟
    ممنون که جواب میدی
    خواهش میکنم.
    برای این مورد هم اگر علامت E رفته اشه که مشکل انن دهی داری و باید مکانی که سیستم رو گذاشتی جابجا کنی گاهیاین جابجایی از یک نقطه توی اتاق هست تا یک متر و گاهی هم ممکنه کلا از اتاق بیرون بیای و سیستم و برری وسط هال و پذیرای مثل میلاد دوست من که روی لپتاپش این سیم کارت رو نصب کرده و رفته کنار پنجره توی پذیرایی و میگه سرعتش 3 برابر شده !!! البته اون لپتاپه و قابلیت پرتابل بودن داره ولی این مورد شما اگر روی سیستم هستید فکر کنم به مشکل بخورید.

ولی اگر نه علامت E همچنان برقرار هست پس باید 2 تا کار انجام بدید به تاپیک بهترین DNS ممکن باری دیدن صفحات وب برید و DNS های خوب برای سرویستون رو پیدا کنید وقتی که پیدا شد کمی افزایش سرعت خواهید داشت.
    یک راه اخر هم هست که باید 2 تا دانلود همزمان داشته باشید اگر با تا دانلود انجام بدید و جفتش هم از یک سرور نباشه میشه یه کاری کرد دیگه وقتی که از یک سرور دیسکانکت بشید از سرور دومی همچنان دانلود میکینید.
    ایا شما توی نرم افازر IDM و یا هر دانلود منیجری که دارید تعاد کانکشنها رو افزایش دادید و یا روی همون 4 و یا 8 ست شده ؟ از تنظیمات دیفالت استفاده نکنید و تعداد کانشکنهای همزمان رو افزایش بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خواهش میکنم.
    برای این مورد هم اگر علامت E رفته اشه که مشکل انن دهی داری و باید مکانی که سیستم رو گذاشتی جابجا کنی گاهیاین جابجایی از یک نقطه توی اتاق هست تا یک متر و گاهی هم ممکنه کلا از اتاق بیرون بیای و سیستم و برری وسط هال و پذیرای مثل میلاد دوست من که روی لپتاپش این سیم کارت رو نصب کرده و رفته کنار پنجره توی پذیرایی و میگه سرعتش 3 برابر شده !!! البته اون لپتاپه و قابلیت پرتابل بودن داره ولی این مورد شما اگر روی سیستم هستید فکر کنم به مشکل بخورید.

ولی اگر نه علامت E همچنان برقرار هست پس باید 2 تا کار انجام بدید به تاپیک بهترین DNS ممکن باری دیدن صفحات وب برید و DNS های خوب برای سرویستون رو پیدا کنید وقتی که پیدا شد کمی افزایش سرعت خواهید داشت.
    یک راه اخر هم هست که باید 2 تا دانلود همزمان داشته باشید اگر با تا دانلود انجام بدید و جفتش هم از یک سرور نباشه میشه یه کاری کرد دیگه وقتی که از یک سرور دیسکانکت بشید از سرور دومی همچنان دانلود میکینید.
    ایا شما توی نرم افازر IDM و یا هر دانلود منیجری که دارید تعاد کانکشنها رو افزایش دادید و یا روی همون 4 و یا 8 ست شده ؟ از تنظیمات دیفالت استفاده نکنید و تعداد کانشکنهای همزمان رو افزایش بدید.

با سلام وتشکر من بعد ا ساعت دانلود dc نمیشم gprs وصل هست و conection هم وصله ولی رسیوم قطع میشه هم ایرانسل هم همراه اولو تست کردم وچون کانکشن وصله خود pc ردیالو انجام نمیده{کاری که گفتید بکنم} انتن هم فوله من فکر میکنم چون برای اینکه زیاد دانلود توسط کاربر نشه خود شرکت قطع میکنه ایا درسته؟اگه نیست چه کنم؟با تشکر
    yahoo id:masoudflasher

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

با سلام وتشکر من بعد ا ساعت دانلود dc نمیشم gprs وصل هست و conection هم وصله ولی رسیوم قطع میشه هم ایرانسل هم همراه اولو تست کردم وچون کانکشن وصله خود pc ردیالو انجام نمیده{کاری که گفتید بکنم} انتن هم فوله من فکر میکنم چون برای اینکه زیاد دانلود توسط کاربر نشه خود شرکت قطع میکنه ایا درسته؟اگه نیست چه کنم؟با تشکر
    سلام
    به نظرم میاد کانکشن شما روی وضعیت IDLE میره .....یعنی در یه حالتی قفل میکنه که هزینه ارتباط بالا نره و...
    شما اگه مودم ADSL رو هم شب تا صبح بیکار بزاری ممکنه همچین حالتی پیش بیاد یه چیزی تو مایه های استندبای هست .
    الان گرفتم چی شده
    خوب ببین من یه راه حل بیشتر برای این قضیه سراغ نداره که عملی هم هست و شدنی هست.
    اگه من بودم یک تورنت هم روشن میکردم . شما بلدی با تورنت کار کنی ؟ اگر بلدی که هیچ اگر نه توصیه میکنم برید تورنت رو یاد بگیرید و با تورنت ان سیستم رو گول بزنید
    تورنت حدود 3 کیلو از پهنای باند شما رو میگیره ولی در عوض ارتباط پایدارتر می مونه و تا صبح میزاریش روی دانلود
    شما تورنت رو طوری تنظیم کن که فقط 1 الی 2 کیلو درایفت داشته باشین
    اونوقت چه اتفاقی میفته سیستم مرتب به سرور میگه که من دارم دانلود میکنم و وضعیت IDLE نباید داشته باشیم و سیستم شما رو در حالت یک سیستم فعال شناسایی میکنه این یه مورد رو هم انجام بدید
    چون دیگه این P2P هست و با هاست و کمبود پهنای باند و این چیزا دچار نمیشه که یک لحظه توقف کنه.
    این اولین باره که همچین موردی پیش میاد
    برای من فقط یه حالتی بود که ایکن E از روی مبایلم میپرید و یعنی از شبکه خارج میشد.
    این روش رو هم الان امتحجان کنید . ببینید جواب میده یا خیر.فقط پهنای باند کمی برای تورنت بزارید لازم نیست که همه ترافیک رو هزینه تورنت کنید یه مقدار باشه که باری خودش سند و رسیو داشته باشه. سند رو هم حدود 2 کیلو بزاردی چون سندیا ارسال GPRS خیلی کمه.

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام کینگ جان.توی صفحه قبل گفتی که سرعت در روز بیشتره و از 15 بالاتر نمیره.این مربوط به همراه اول میشه؟یعنی حتی با edge 32 هم بریم این محدودیت رو داره؟یعنی برخلاف ایرانسل،همراه اول برای دانلود محدودیت سرعت گذاشته؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

محدودیتی نداره محمد جان شاید برای من اینجوری بوده خدایی با همراه اول حال نمیکنم.
    فقط توی جاده ها از ایرانسل بهتر انتن میده وگرنه حرفی برای گفتن نداره. تازگیها پر رو شده بسته هایی رویایی میده وگرنه این امکاناتی که الان اورده ایرانسل 4 سال پیش مفتی بهمون دادهبود یادت نمیاد ؟ من سیم کارت خریدم 30 تومن برای یک ماه مجانی بود توی عید.
    واسه همین زیاد سر در نمیارم اگه کسی کامل تست کرده باشه بزاره خوب میشه
    من با گوشی خودم زدم کلاسش هم 32 بود سرعتش نهایت تا 11 میرفت و یه دقعه هم روی 15 یه چرخی زد که منو امیدوار کرد.

حالا شاید نقطه ای که توی خونمون تست کردم نقطه کور بوده ولی در کل ایرانسل سرعتش عالیه. اصلا به همراه اول فکر نمیکنم این اطلاعات هم گذاشتم کسی که میخواد فقط یه چک میل بکنه و نیازی به خرید دانگل و این چیزا نداره بتونه با لپتاپش کانکت بشه و کارشو انجام بده..
    حالا بازم یه تست میزنم ببینم راهی هست سرعت همراه اول بیشتر بشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

11

سلام

منم تقريبا همچين مشکلي رو دارم :

با نوکیا N79 نمیتونم درست و حسابی به کامپیوتر وصل بشم و از اینترنت گوشی استفاده کنم ...

مشکل :

آخرين ورژن نرم افزار OVI suite رو نصب کردم ...

وقتي connect رو ميزنم ، دفعه اول وصل میشه و یکی دو دقیقه کار میکنه و بعد دوباره از کار میفته و هیچ سایتی بالا نمیاد ...

دیسکانکت هم که میکنم و دوباره میخام وصل بشم دیگه وصل نمیشه و ارور 678 میده ...

بعد میرم تو device manager و مودم مربوط به گوشی نوکیا رو اول disable میکنم و بعد enable و میرم دوباره وصل بشم .... دوباره وصل میشه و سايتا بالا مياد و بعد از دو دقیقه دیگه هیچ سایتی لود نمیشه و این چرخه خسته کننده و بی فایده تکرار میشه ....

کينگ عزيز مشکلش چیه ؟ ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام

منم تقريبا همچين مشکلي رو دارم :

با نوکیا N79 نمیتونم درست و حسابی به کامپیوتر وصل بشم و از اینترنت گوشی استفاده کنم ...

مشکل :

آخرين ورژن نرم افزار OVI suite رو نصب کردم ...

وقتي connect رو ميزنم ، دفعه اول وصل میشه و یکی دو دقیقه کار میکنه و بعد دوباره از کار میفته و هیچ سایتی بالا نمیاد ...

دیسکانکت هم که میکنم و دوباره میخام وصل بشم دیگه وصل نمیشه و ارور 678 میده ...

بعد میرم تو device manager و مودم مربوط به گوشی نوکیا رو اول disable میکنم و بعد enable و میرم دوباره وصل بشم .... دوباره وصل میشه و سايتا بالا مياد و بعد از دو دقیقه دیگه هیچ سایتی لود نمیشه و این چرخه خسته کننده و بی فایده تکرار میشه ....

کينگ عزيز مشکلش چیه ؟ ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد ...
    این مشکل شما رو من ندارم چون با ایرانسل کانکت میشم
    ولی 2 تا حدس میتونم بزنم
    1- احتمالا به خاطر DNS های شماست که خوب ست نشده
    2- به احتمال خیلی بیشتر از مورد اول خود انتن موبایل که نزدیک خونه شماست مشکل داره شما خودت با گوشی وصل بشو
    بدون استفاده از سیستم و کانکت بشو
    اگر دوباره دیس کانکت بشی مشکل از انتن موبایل نزدیک خونه شماست
    وگرنه که مشکل از سیستم هست
    من تصور میکنم این که شما وقثی میری گوشی رو از دیواس منیجر غیر فعال میکنی و دوباره فعالش میکنی کانکشن اولی رو که در سرور به نام شما ثبت شده از کار مینداز و در بین این چند دقیقه که دوباره تماس میگیری موفق میشی
    و این ایراد اگر به یقیین باشه پس مشکل از دی ان اس هاست که باید بری در تاپیک بهترین dns ممکن برای وبگردی
    چون که این وضعیت شما بی شباهت به ADSL من نیست که از مخابرات داشتم و مشکل dns داشت.
    ایشالا حل بشه.

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابت ....

با مرورگر خود گوشي که ميرم هيچ مشکلي نداره يعني مشکل از آنتن نيست.... توي کامپيوتر اينطوري هست ...

موقع دانلود هم اينطوري ميشه ... مثلا دو سه مگ دانلود ميکنه و بعد از کار ميفته ....

در هرحال برم ببينم ميتونم با عوض کردن دي ان اس درستش کنم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •