خوب بفرما اینم نمونه چک کن ببین چطوریه اگه به درت خورد بگو تمام شهرو برات میزارم
راستی اینجا که گذاشتم حرم امام رضا ع هستشخوش بحالتون که اونجایین هروقت فرصت کردی میتونی بری زیارت اما ما چی
اسلام علیک یا علی ابن موسی الرضا![]()
خوب بفرما اینم نمونه چک کن ببین چطوریه اگه به درت خورد بگو تمام شهرو برات میزارم
راستی اینجا که گذاشتم حرم امام رضا ع هستشخوش بحالتون که اونجایین هروقت فرصت کردی میتونی بری زیارت اما ما چی
اسلام علیک یا علی ابن موسی الرضا![]()
چشم دوست عزیز برات میزارم اما اول بزار مشکلمو با آقای دالتون(H.VIKE) حل کنم اگه مشکلم حل شد که ما در خدمتیم اما اگه نه که بیا تو سایت موبایلستان اونجا برات میزارم![]()
ممنون از اينكه براي دوستان زحمت مي كشيد
من هم يك درخواستي دارم ولي كمي متفاوت!
با توجه به اينكه نقشهي گوگل را با هزار زحمت با اينترنت دايل آپ در google earths بر روي سيستم دارم ميشه راهنمايي كنيد چطور كاليبرهاش بكنم؟
آخه هم نميخوام زحمت شما رو زياد كنم هم اينترنت زغالي دارم كه با حجم زياد مشكل دارم
چشم حتما فقط تو پست بالایی گفتم با یکی از مدیرا مشکل دارم بزار اول مشکلم حل بشه رو چشم حتما آموزشو اینجا برات میزارم ببخشید که الان نتونستم کمکت کنم امروز بلاخره مشکلمو یا حل میکنم یا میرم سایت موبایلستان شما هم بیا اونجا هرچی بخای روچشم![]()
این هم از شانس ماست........
ادرس تو سایت موبایلستان رو برام پ . خ کن.
چشم بزار اول تکلیفم با اینا مشخص بشه چشم رو چشم![]()
چی شد هنوز اشتی نکردی.............
سلام من نقشه ی شهر آبادان را می خوام.
سلام دوست عزیز
اگه میشه نقشه سراون و چابهار و زاهدان (در سیستان و بلوچستان) رو بذاری ممنون میشم
ببخشید اگه میشه لینک دانلودش رو بذار
راستی نقشه زاهدان تو اول تاپیکی که معرفی کردی خیلی قدیمیه و بدرد نمیخوره
(خدا خیرت بده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)