تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: راهنمایی برای ارتقاء سیستم

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

ولی بعضی جاها خوندم این نوع CPU ها داغ میکنن و اگه فنشون مشکل داشته باشه دود میشن میرن هوا () و فنشون حداقل هردوماه یک بار باید چک بشه یا تعویض بشه! اینها واقعیت داره؟
    به هر حال، من خودم هم بیشتر تمایل به خریدن AMD دارم ولی با همچین قیمتی، cpu ای که به من پیشنهاد دادن (از نوع intel ا) 7400 هست که قیمتش را بهم 125 تومن دادن! میشه این دو نوع cpu را با هم مقایسه کنید و بگید چرا و کدوم بهتره؟

درمورد هارد هم کمکم کنید آیا samsung بهتره یا western ؟ و چرا؟ این درسته که میگن هارد samsung بعد از مدتی صداش درمیاد؟

و درمورد کارت گرافیک هم همینطور! اگه میشه کمکم کنید تا انتخاب نهایی را بکنم! توی این رنج قیمت sapphaire 5570 و gt240بهترین گزینه ها هستن؟ من زیاد اهل بازی نیستم ولی خب میخوام با این قیمت بهترین گزینه را انتخاب کنم
    Last edited by singleguy; 29-06-2010 at 18:00.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ولی بعضی جاها خوندم این نوع CPU ها داغ میکنن و اگه فنشون مشکل داشته باشه دود میشن میرن هوا () و فنشون حداقل هردوماه یک بار باید چک بشه یا تعویض بشه! اینها واقعیت داره؟
    عجب...
    یعنی هر کس اینجا AMD داره هر از چند گاهی با سیستمش آتیشبازی می کنه و دودشو میفرسته هوا...؟!
    فروشنده ها چه چیزهایی که نمیگن!!!
    به هر حال، من خودم هم بیشتر تمایل به خریدن AMD دارم ولی با همچین قیمتی، cpu ای که به من پیشنهاد دادن (از نوع intel ا) 7400 هست که قیمتش را بهم 125 تومن دادن! میشه این دو نوع cpu را با هم مقایسه کنید و بگید چرا و کدوم بهتره؟
    E7400 پردازنده 2 هسته ای با فرکانس 2.8Ghz و سوکت LGA775 هست که علاوه بر ضعیفتر بودن در اغلب کاربردها (به علت دو هسته ای بودن) امکان ارتقا در آینده رو هم ازتون میگیره و یجورایی از رده خارج هست!
    درمورد هارد هم کمکم کنید آیا samsung بهتره یا western ؟ و چرا؟ این درسته که میگن هارد samsung بعد از مدتی صداش درمیاد؟
    سری F3 سامسونگ از بیصدا ترین هاردهای موجود هست و صداش بمراتب از Western Digital Caviar Black کمتره (اینو خودم تست و تجربه کردم)
    از لحاظ سرعت هم F3 حرف اول رو میزنه!
    و درمورد کارت گرافیک هم همینطور! اگه میشه کمکم کنید تا انتخاب نهایی را بکنم! توی این رنج قیمت sapphaire 5570 و gt240بهترین گزینه ها هستن؟ من زیاد اهل بازی نیستم ولی خب میخوام با این قیمت بهترین گزینه را انتخاب کنم
    تفاوت زیادی باهم ندارند
    اگه گیمر حرفه ای نیستین من 5570 رو توصیه می کنم

3. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

عجب...
    یعنی هر کس اینجا AMD داره هر از چند گاهی با سیستمش آتیشبازی می کنه و دودشو میفرسته هوا...؟!
    فروشنده ها چه چیزهایی که نمیگن!!!
    آخه فروشنده های اصفهان، نسبت به بقیه شهر ها خیلی باحال تر هستن

پس تاکنون این قطعات قطعی شدن:
    CPU:AMD Athlon II X4 635=115
    M.B:Gigabyte 770T-USB3=120
    RAM:SuperTalent 2Gb 1333 CL8=54
    VGA:Sapphire 5570 1Gb=110
    HDD:Samsung SpinPoint F3 500Gb=50
    monitor: LG W2262TQ=223
    Power:Memonex Silent EX L.N 420W=40
    all=712
    یعنی من دیگه خیالم راحت باشه؟ برم این قطعات را بخرم و اسمبل را شروع کنم؟ از نظر مچ بودن هیچ مشکلی ندارن؟
    درضمن اگه میشه یه power دیگه هم پیشنهاد بدید که اگه این بد گیر اومد ، گزینه ی دیگه ای هم برای اتنخاب باشه!(فقط محض احتیاط، چون حالشو ندارم چندین بار برم بازار و بیام، میخوام برم کارو یک سره تمام کنم)

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

یعنی من دیگه خیالم راحت باشه؟ برم این قطعات را بخرم و اسمبل را شروع کنم؟ از نظر مچ بودن هیچ مشکلی ندارن؟
    خیالتون راحت...هیچ مشکلی نیست
    پیشاپیش مبارکتون باشه...
    درضمن اگه میشه یه power دیگه هم پیشنهاد بدید که اگه این بد گیر اومد ، گزینه ی دیگه ای هم برای اتنخاب باشه!(فقط محض احتیاط، چون حالشو ندارم چندین بار برم بازار و بیام، میخوام برم کارو یک سره تمام کنم)
    Green GP430A حدود 40 تومن

6. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

با خیال راحت بخر

8. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

ببخشید.......
    Last edited by xlife; 24-09-2010 at 14:45.

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    Mb:P5e3 Deluxe Wifi
    Cpu:Q6600 Intel
    VGA:ClUb Hd3870X2
    Ram:Crossair 2*1G 1066 DDR3
    Power:Gp780B
    میخوام این سیستم رو برای بازیهایی که تو راهند ارتقاء بدم و میخوام جلوی بازی مثل کرایسس2 کم نیاره .بهم بگید چی رو عوض کنم یا ارتقاء بدم.
    در ضمن گرافیک رو می خوام عوض کنم از انویدیا بهترینش که باسه بازی خوب باشه بگید (بودجه ام باسه گرافیک 450 هزار تومان) ایا این مادربورد انویدیا ساپورت میکنه؟فقط میخوام به صورت تک اسلاته استفاده کنم.ممنون
    Last edited by xlife; 24-09-2010 at 14:50.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    میخوام این سیستم رو برای بازیهایی که تو راهند ارتقاء بدم و میخوام جلوی بازی مثل کرایسس2 کم نیاره .بهم بگید چی رو عوض کنم یا ارتقاء بدم.
    در ضمن گرافیک رو می خوام عوض کنم از انویدیا بهترینش که باسه بازی خوب باشه بگید (بودجه ام باسه گرافیک 450 هزار تومان) ایا این مادربورد انویدیا ساپورت میکنه؟فقط میخوام به صورت تک اسلاته استفاده کنم.ممنون
    به نظرم cpu را اورکلاک کنید.
    کارت گرافیک را هم بگذارید سری 6xxx شرکت ati بیاد.چند ماه دیگه میاد.
    اگر نمیتونید گرافیک را با 290 تومان یه GTX 460 1GB بخرید.رم را هم به 4گیگ برسونید

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سلام

دوست عزیز بهتر بود تاپیک مجزا باز می کردید تا بهتر راهنماییتون کنیم

اما با این حال با بودجه ی کارت 470 انویدیا رو میشه پیشنهاد داد

ولی من توصیه اش نمی کنم چون زیاد داغ می کنه و باید کیستون از کولینگ مناسب برخوردار باشه طبق لینک زیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در بودجه ی شما 5870 هم هست که هم کم مصرف تره و هم گرمای کمتری رو تولید می کنه و هم قدرتش از 470 بیشتره

کد:

البته در لینک بالا در یک بازی تفاوت 5870 و 470 نمایش داده شده که می تونید بقیه بازی ها رو هم در ادامه اش ببینید

EVGA 470 = 480
    GAINWARD 470 = 390
    GALAXY 470 = 460

SAPHIER 5870 1GB=440

نکته مهم: رمتون برای بازی پایین هست و پیشنهاد می کنم رمتون رو به 4 گیگ ارتقا بدید

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

دوست عزیز بهتر بود تاپیک مجزا باز می کردید تا بهتر راهنماییتون کنیم

اما با این حال با بودجه ی کارت 470 انویدیا رو میشه پیشنهاد داد

ولی من توصیه اش نمی کنم چون زیاد داغ می کنه و باید کیستون از کولینگ مناسب برخوردار باشه طبق لینک زیر:

کد:
    اما در بودجه ی شما 5870 هم هست که هم کم مصرف تره و هم گرمای کمتری رو تولید می کنه و هم قدرتش از 470 بیشتره

کد:

البته در لینک بالا در یک بازی تفاوت 5870 و 470 نمایش داده شده که می تونید بقیه بازی ها رو هم در ادامه اش ببینید

EVGA 470 = 480
    GAINWARD 470 = 390
    GALAXY 470 = 460

SAPHIER 5870 1GB=440

نکته مهم: رمتون برای بازی پایین هست و پیشنهاد می کنم رمتون رو به 4 گیگ ارتقا بدید
    سلام .
    من با گرافیک اتی ای ام مشکل پیدا کردم اون هم اومدن صفحه ابی مرگه که امانمو بریده به هر دری زدم وبه هر سایتی رفتم هیچ افاقه ای نکرد اخر سر فهمیدم مشکل از گرافیکمه که درست بشو نیست.دلم هم زیاد با انویدیا نیست.
    میخواستم بدونم این 5870رو اگه بگیرم از این خبرا هست یا نه ?یا اینکه برم سراغ انویدیا.اخه از این مشکل زیاد میترسم.
    ممنون.
    Last edited by xlife; 25-09-2010 at 18:23.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •