وای خدا این mvm مزخرف چیه که ملت حاضرن 11 تومن بهش پول بذن یکی بیاد بهم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای خدا این mvm مزخرف چیه که ملت حاضرن 11 تومن بهش پول بذن یکی بیاد بهم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه... ولی فک کنم برای خانم ها بهتر باشه.....
خب دوست عزیز الان خیلی از ماشین ها هستن که 1% هم ارزش خرید ندارن! اینم روش!وای خدا این mvm مزخرف چیه که ملت حاضرن 11 تومن بهش پول بذن یکی بیاد بهم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما خب ام وی ام هم زیادی گرونه! و باتوجه به این که کیفیت ساخت افتضاح مثل پراید داره هیچ توجیحی نداره که ادم 10 تومن بهش بده حتی کم مصرف باشه!
اینطور نیست!کیفیت ساختش از پراید بهتره درسته گرونه اما با توجه به کم مصرف بودنش خریدش در بین مردم بسیار افزایش پیدا کرده چون چاره دیگه ندارند!
سلام بر اساتید
من حدود 10 ماهی هست که ام وی ام 110 4 سیلندر ای بی اس دار گرفتم.با اجازه اساتید دیدگاه خودمو در مورد این خودر که تا امروز 20 / 5 / 90 با کارکرد 21000 کیلومتر شده را بیان میکنم»
معایب خودرو:
صدای اضافی موتور در دور موتور 4000
تکانهای شدید خودرو خصوصا در روزهایی که باد شدیدی در حال وزش میباشد .
جلوبندی ضعیف
محاسن:
مصرف بسیار کم با یک باک پر مسیر تبریز تا تهران با مسافت 640 کیلومتر طی شده است.
کولر بسیار خوب
کشش بسیار خوب در سر بالایی در مقایسه با پراید
کابین بسیار راحت و هندلینگ خوب الخصوص در پیچها
عدم صدای اظافی در کابین
...
بنده قبلا یک خودروی پراید داشتم که از بس به نمایندگی برای ایرادات بردم که خودم تبدیل به تکنسین شدم. این خودرو با کارکرد 21000 کیلومتر تا امروز مشکلی نداشته و فقط روغن و فیلتر تعویض شده است.
خب بعد دو سال این تاپیک زیر خاک مونده رو آوردم بالا! از آخرین پست دو سال میگذره و قیمت این ماشین فسقلی از 10 میلیون رسیده به 20 میلیون! پراید هم دیگه به شدت قطعات و کیفیتش افتضاح شده و من خودم توی شهرم بیشتر ام وی ام 110 میبینم. خودم میخوام یکی بگیرم. یه طرح فروش مدیران خودرو داشت 9 میلیون بقیه چکی ماهی 500. متاسفانه تا به خودم جنبیدم تموم شد! الان نظر دوستان در مورد این وضعیت و این ماشین چیه؟
درود بر عزیزان MVM سوار اونم از مدل 110. میگن این مدلش خیلی جیگره
. اینقدر تعریفشو ازین و ازون شنیدم که رفتم نمایندگیش 1 دونه ثبت نام کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز . منم اولش همون اقساطی رو نوشتم و واقعآ شرایط عالی داشت بخصوص برای افراد حقوق بگیر. اما برای ما که شغلمون آزاده هیچ حساب و کتابی نداره یه روز هست یه روز نیست
. نتیجتآ رفتم شرایط سوم رو انتخاب کردم 9.500 دادم و 3 ماه دیگه 9 تومن بقیه اش . بد نیست از نمایندگی 297 هم کسب اطلاع کنی . ازینکه تاپیکو دوباره زنده کردی ممنون
. اما واقعآ جالبه دوستانیکه طی این چند سال ازین مدل ماشین استفاده کردن ، خبری ازشون نیست و رفتن به امان خدا
. MVM سواران عزیز ، هم اکنون نیازمند اطلاع رسانی و راهنمایی شما هستیم . با سپاس
.
Last edited by 21 دسامبر; 17-12-2013 at 12:32.
... واقعاً اون موقع 10-11 تومن بود میگفتن نمی ارزه حالاخخخ حالا که پراید و ام وی ام شدن 19 تومن
![]()
سلام دوستان عزیز، بنده بخاطر رفع ابهام به متقاضیان این خودرو عضو شدم اکثر پست هارو خوندم متاسفانه اکثرا متعصبانه مساله رو بررسی کردند این خودرو حدودا یک ماهی هست زیر پامه 4سیلندر فول آپشن واقعا خودروی خوبیه با 100تا سرعت اسکی زدم با ماشین از پراید بیشتر چسبنده ست. سیستم ABS واقعا خوبی داره سیستم پخش با کیفیت بیشتر از پراید 132 صفر. چرخ هاش همون پرایده فکر کنم. مصرف فوق العاده پایین و سرعت و شتاب عالی. هندلینگ واقعا راحتی داره و داشبورد واقعا عالی و بزرگ!!! داخل خودرو واقعا خوبه البته تا حالا عقبش سوار نشدم. تنها موردی که ازش دیدم اینه که سر موانع پشت ماشین وقتی تنها باشی میپره.
وقتی هم که کولر میزنید یکم از شتاب خودرو رو میگیره... . ولی در کل باید انصاف داشت این ماشین رو نباید با پراید مقایسه کرد چون هم 16سوپاپه هم فول آپشن و ایمنی. یعنی وقتی ترمز میکنید درجا میخ کوب میکنه رو جاده نه مثل پراید تا چند متر بکشه!!! یا ABS پراید ماشین رو میکوبه اما mvm اصلا اینطور نیست.
از نظر ظاهری هم اگر یکم دقت کنید بجز چراغ های عقبش که ضایعه باقی ماشین از پراید خز سر تره. درضمن با پراید مسافر کشی میشه که با این ماشین همچین موردی دیده نشده. درکل من دوسش دارم و ازش راضی ام. امیدوارم کمک کرده باشم. موفق باشید
سلام دوستان عزیز، بنده بخاطر رفع ابهام به متقاضیان این خودرو عضو شدم اکثر پست هارو خوندم متاسفانه اکثرا متعصبانه مساله رو بررسی کردند این خودرو حدودا یک ماهی هست زیر پامه 4سیلندر فول آپشن واقعا خودروی خوبیه با 100تا سرعت اسکی زدم با ماشین از پراید بیشتر چسبنده ست. سیستم ABS واقعا خوبی داره سیستم پخش با کیفیت بیشتر از پراید 132 صفر. چرخ هاش همون پرایده فکر کنم. مصرف فوق العاده پایین و سرعت و شتاب عالی. هندلینگ واقعا راحتی داره و داشبورد واقعا عالی و بزرگ!!! داخل خودرو واقعا خوبه البته تا حالا عقبش سوار نشدم. تنها موردی که ازش دیدم اینه که سر موانع پشت ماشین وقتی تنها باشی میپره.
وقتی هم که کولر میزنید یکم از شتاب خودرو رو میگیره... . ولی در کل باید انصاف داشت این ماشین رو نباید با پراید مقایسه کرد چون هم 16سوپاپه هم فول آپشن و ایمنی. یعنی وقتی ترمز میکنید درجا میخ کوب میکنه رو جاده نه مثل پراید تا چند متر بکشه!!! یا ABS پراید ماشین رو میکوبه اما mvm اصلا اینطور نیست.
از نظر ظاهری هم اگر یکم دقت کنید بجز چراغ های عقبش که ضایعه باقی ماشین از پراید خز سر تره. درضمن با پراید مسافر کشی میشه که با این ماشین همچین موردی دیده نشده. درکل من دوسش دارم و ازش راضی ام. امیدوارم کمک کرده باشم. موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)