تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: نظرتون راجع به MVM 110 چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_sarvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    FC Barcelona

پيش فرض

وای خدا این mvm مزخرف چیه که ملت حاضرن 11 تومن بهش پول بذن یکی بیاد بهم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

خوبه... ولی فک کنم برای خانم ها بهتر باشه.....

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وای خدا این mvm مزخرف چیه که ملت حاضرن 11 تومن بهش پول بذن یکی بیاد بهم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب دوست عزیز الان خیلی از ماشین ها هستن که 1% هم ارزش خرید ندارن! اینم روش!
    اما خب ام وی ام هم زیادی گرونه! و باتوجه به این که کیفیت ساخت افتضاح مثل پراید داره هیچ توجیحی نداره که ادم 10 تومن بهش بده حتی کم مصرف باشه!

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اینطور نیست!کیفیت ساختش از پراید بهتره درسته گرونه اما با توجه به کم مصرف بودنش خریدش در بین مردم بسیار افزایش پیدا کرده چون چاره دیگه ندارند!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بر اساتید
    من حدود 10 ماهی هست که ام وی ام 110 4 سیلندر ای بی اس دار گرفتم.با اجازه اساتید دیدگاه خودمو در مورد این خودر که تا امروز 20 / 5 / 90 با کارکرد 21000 کیلومتر شده را بیان میکنم»

معایب خودرو:
    صدای اضافی موتور در دور موتور 4000
    تکانهای شدید خودرو خصوصا در روزهایی که باد شدیدی در حال وزش میباشد .
    جلوبندی ضعیف

محاسن:
    مصرف بسیار کم با یک باک پر مسیر تبریز تا تهران با مسافت 640 کیلومتر طی شده است.
    کولر بسیار خوب
    کشش بسیار خوب در سر بالایی در مقایسه با پراید
    کابین بسیار راحت و هندلینگ خوب الخصوص در پیچها
    عدم صدای اظافی در کابین
    ...

بنده قبلا یک خودروی پراید داشتم که از بس به نمایندگی برای ایرادات بردم که خودم تبدیل به تکنسین شدم. این خودرو با کارکرد 21000 کیلومتر تا امروز مشکلی نداشته و فقط روغن و فیلتر تعویض شده است.

6. 3 کاربر از masood1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tomalaki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب بعد دو سال این تاپیک زیر خاک مونده رو آوردم بالا! از آخرین پست دو سال میگذره و قیمت این ماشین فسقلی از 10 میلیون رسیده به 20 میلیون! پراید هم دیگه به شدت قطعات و کیفیتش افتضاح شده و من خودم توی شهرم بیشتر ام وی ام 110 میبینم. خودم میخوام یکی بگیرم. یه طرح فروش مدیران خودرو داشت 9 میلیون بقیه چکی ماهی 500. متاسفانه تا به خودم جنبیدم تموم شد! الان نظر دوستان در مورد این وضعیت و این ماشین چیه؟

8. 2 کاربر از tomalaki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود بر عزیزان MVM سوار اونم از مدل 110 . میگن این مدلش خیلی جیگره . اینقدر تعریفشو ازین و ازون شنیدم که رفتم نمایندگیش 1 دونه ثبت نام کردم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز . منم اولش همون اقساطی رو نوشتم و واقعآ شرایط عالی داشت بخصوص برای افراد حقوق بگیر . اما برای ما که شغلمون آزاده هیچ حساب و کتابی نداره یه روز هست یه روز نیست . نتیجتآ رفتم شرایط سوم رو انتخاب کردم 9.500 دادم و 3 ماه دیگه 9 تومن بقیه اش . بد نیست از نمایندگی 297 هم کسب اطلاع کنی . ازینکه تاپیکو دوباره زنده کردی ممنون . اما واقعآ جالبه دوستانیکه طی این چند سال ازین مدل ماشین استفاده کردن ، خبری ازشون نیست و رفتن به امان خدا . MVM سواران عزیز ، هم اکنون نیازمند اطلاع رسانی و راهنمایی شما هستیم . با سپاس .
    Last edited by 21 دسامبر; 17-12-2013 at 12:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

... واقعاً اون موقع 10-11 تومن بود میگفتن نمی ارزه حالا خخخ حالا که پراید و ام وی ام شدن 19 تومن

11. این کاربر از mehdi-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

1 دارنده این خودرو و عضو جدید

... واقعاً اون موقع 10-11 تومن بود میگفتن نمی ارزه حالا خخخ حالا که پراید و ام وی ام شدن 19 تومن
    سلام دوستان عزیز، بنده بخاطر رفع ابهام به متقاضیان این خودرو عضو شدم اکثر پست هارو خوندم متاسفانه اکثرا متعصبانه مساله رو بررسی کردند این خودرو حدودا یک ماهی هست زیر پامه 4سیلندر فول آپشن واقعا خودروی خوبیه با 100تا سرعت اسکی زدم با ماشین از پراید بیشتر چسبنده ست. سیستم ABS واقعا خوبی داره سیستم پخش با کیفیت بیشتر از پراید 132 صفر. چرخ هاش همون پرایده فکر کنم. مصرف فوق العاده پایین و سرعت و شتاب عالی. هندلینگ واقعا راحتی داره و داشبورد واقعا عالی و بزرگ!!! داخل خودرو واقعا خوبه البته تا حالا عقبش سوار نشدم. تنها موردی که ازش دیدم اینه که سر موانع پشت ماشین وقتی تنها باشی میپره.
    وقتی هم که کولر میزنید یکم از شتاب خودرو رو میگیره... . ولی در کل باید انصاف داشت این ماشین رو نباید با پراید مقایسه کرد چون هم 16سوپاپه هم فول آپشن و ایمنی. یعنی وقتی ترمز میکنید درجا میخ کوب میکنه رو جاده نه مثل پراید تا چند متر بکشه!!! یا ABS پراید ماشین رو میکوبه اما mvm اصلا اینطور نیست.
    از نظر ظاهری هم اگر یکم دقت کنید بجز چراغ های عقبش که ضایعه باقی ماشین از پراید خز سر تره. درضمن با پراید مسافر کشی میشه که با این ماشین همچین موردی دیده نشده . درکل من دوسش دارم و ازش راضی ام. امیدوارم کمک کرده باشم. موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، بنده بخاطر رفع ابهام به متقاضیان این خودرو عضو شدم اکثر پست هارو خوندم متاسفانه اکثرا متعصبانه مساله رو بررسی کردند این خودرو حدودا یک ماهی هست زیر پامه 4سیلندر فول آپشن واقعا خودروی خوبیه با 100تا سرعت اسکی زدم با ماشین از پراید بیشتر چسبنده ست. سیستم ABS واقعا خوبی داره سیستم پخش با کیفیت بیشتر از پراید 132 صفر. چرخ هاش همون پرایده فکر کنم. مصرف فوق العاده پایین و سرعت و شتاب عالی. هندلینگ واقعا راحتی داره و داشبورد واقعا عالی و بزرگ!!! داخل خودرو واقعا خوبه البته تا حالا عقبش سوار نشدم. تنها موردی که ازش دیدم اینه که سر موانع پشت ماشین وقتی تنها باشی میپره.
    وقتی هم که کولر میزنید یکم از شتاب خودرو رو میگیره... . ولی در کل باید انصاف داشت این ماشین رو نباید با پراید مقایسه کرد چون هم 16سوپاپه هم فول آپشن و ایمنی. یعنی وقتی ترمز میکنید درجا میخ کوب میکنه رو جاده نه مثل پراید تا چند متر بکشه!!! یا ABS پراید ماشین رو میکوبه اما mvm اصلا اینطور نیست.
    از نظر ظاهری هم اگر یکم دقت کنید بجز چراغ های عقبش که ضایعه باقی ماشین از پراید خز سر تره. درضمن با پراید مسافر کشی میشه که با این ماشین همچین موردی دیده نشده . درکل من دوسش دارم و ازش راضی ام. امیدوارم کمک کرده باشم. موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •