تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 50

نام تاپيک: تروخدا کمک کنید! خرید سیستم تا یک میلیون و سیصد هزار تومان!

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب کاربران خودشون اصرار به خرید سیستم بر پایه اینتل را دارند که خوب بودجه اشون هم یکم پایین هست و یک چنین محدودیتهایی پیش میاد

به هر حال از نظر من خرید یک سیستم AMD حتی با یک پردازنده ATHLON II X4 و بجاش کراس فایر دو تا 5770 کارایی بیشتری میده تا خرید یک i5 750 به همراه یک عدد 5770 !!

بارها هم گفتم که برای گیم سعی کنید تمرکز سیستم روی کارت گرافیک باشه تا پردازنده و بارها هم بحث شده و لینک معتبر هم گذاشتم .

بگذریم
    در تایید حرف استاد منم میگم که واسه گیم ، گرافیک خیلی مهم تره.. درواقع cpu فقط باید در حدی
    باشه که واسه گرافیک محدودیت ایجاد نکنه.. و بیشتر باید واسه گرافیک هزینه بشه
    اما اگه واسه کارهای گرافیکی حرفه ای باشه... قضیه یکم فرق میکنه

2. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m.m010011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Intel Core i5-750 Lynnfield 2.66GHz 8MB L3 Cache LGA 1156 95W Quad-Core

225,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Intel® P55 Chipset - NEW - USB3 - PCI-Express X16 (X16) = 2 (run at x16,x4)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

230,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333 (PC3 10600) Dual Channel Kit

130,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WD Caviar Green / SATA Hard Drives 1 TB, SATA 3 Gb/s, 64 MB Cache

102,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GV-R577UD-1GD

230,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] USB Card Reader
    usb قابلیت نصب به جای فلاپی درایو و پشتیبانی از همه مدل رم و

7,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DRW-22B2ST - 22x SATA

31,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56K - 3CHIP - V.92 (ISLAND)

13,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت پاسخگویی بسیار سریع 2 میلی ثانیه - Wide + DVI - Contrast 50000:1 + HDMI / NEW / 21.5" سري كريستال

230,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MD121 - DOMESTIC
    جهت نمایش مدلهای کیس گرین روی شکل کلیک کنید - بدون پاور

38,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 485W Real - Active PFC

55,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KEYBOARD USB SLIM + MOUSE OPTICAL USB

18,000 Toman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 Watts RMS per channel (2 channels) 5 Watts RMS subwoofer

4. این کاربر از m.m010011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ess_1362 جان میشه بگید منظورتون از RAID0 چیه؟ و برای اینکار باید چکار کنم؟

6. این کاربر از ali_mascherano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آخه بچه ها من تنها بازی که میکنم pes هستش یعنی با این گرافیک با PES هم به زودی به مشکل میخورم؟

8. این کاربر از ali_mascherano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تو بازی همه چیز به هم ربط داره!
    مخصوصا CPU .اگه نسل قدیمه بازی باشه CPU شما هر چی فرکانسش بالاتر باشه بهتره!
    اما نسله جدید علاوه بر فرکانس تعداده هسته ها هم مهم شده!

سوکر هم با یه گرافیک ضعیف هم بالا میاد.
    نسل جدید cpu ها قرار هست برای سوکت 1366 ادامه پیدا کنن.ولی برای سری p55 مسدود خواهد شد.

10. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

آخه بچه ها من تنها بازی که میکنم pes هستش یعنی با این گرافیک با PES هم به زودی به مشکل میخورم؟
    خیر با خرید گرافیک 5770 راحت میتونید تا 2سال دیگه pes2012 (آخرین) رو بازی کنید

12. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تو بازی همه چیز به هم ربط داره!
    مخصوصا CPU .اگه نسل قدیمه بازی باشه CPU شما هر چی فرکانسش بالاتر باشه بهتره!
    اما نسله جدید علاوه بر فرکانس تعداده هسته ها هم مهم شده!

سوکر هم با یه گرافیک ضعیف هم بالا میاد.
    نسل جدید cpu ها قرار هست برای سوکت 1366 ادامه پیدا کنن.ولی برای سری p55 مسدود خواهد شد.
    حرف شما تا حدی اشکال داره..
    درسته که cpu هم واسه بازی مهمه.. ولی فقط تا حدی که واسه گرافیک محدودیت ایجاد نکنه..
    مثلا cpu amd athlon 635 یا 640 هم کاملا مناسب هستن و محدودیتی واسه کارتی مثل 5870 هم ایجاد
    نمیکنن..
    چه برسه به 945 یا 955 !!
    ببین برادر من.. شما باید مشخص کنی که آیا کار گرافیکی انجام میدی یا نه؟
    چون cpu ها ی خیلی قوی و گرون قیمت اکثرا استفادشون همینه و تو سرعت و کارایی سیستم عملا فرق چندانی بین
    اینها و مدلهایی مثل amd 635 نیست..
    یعنی نمیخواد نگران کند بودن سیستم باشید!!
    بازی pes هم کلا گرافیکش خیلی سبکه و 5770 هیچ مشکلی باش نداره..
    پس نتیجتا اگه بازی براتون مهم نیست 5770 کافیه و اگه کار گرافیکی هم نمیکنید نیازی نیست cpu گرون قیمت
    بگیرید چون فقط خرج اضافیه..
    Last edited by dark fear; 29-06-2010 at 13:08.

14. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

cpu گرون قیمت بگیرید چون
    فقط خرج اضافیه..
    کاملا درسته
    ولی باید حداقل تناسبی بین گرافیک و cpu برقرار باشه

16. 2 کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کاملا درسته
    ولی باید حداقل تناسبی بین گرافیک و cpu برقرار باشه
    درسته..
    به نظرم بهتره که گرافیک رو همون 5770 بگیرن از برند سفایر و cpu رو هم میتونن amd 630 بگیرن
    یا حداکثر 945 .. به نظرم این cpu ها به اندازه ی کافی قوی هستن ، زیادی هم قوین و کم نمیارن واسه
    استفاده ی ایشون..
    4 هسته ای هم هستن..

18. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به خدا شرمنده میکنید شما ممنون

راستی اگه من 5770 بردارم و بعد بخوام یک 5770 دیگه اضافه کنم( مثلا 2 سال دیگه) مین بوردم 2تاشو ساپورت میکنه؟

راستی کسی هم به ما نگفت RAIDO چیه و چگونه 2 تا هارد رو RAIDO کنما...

راستی cpu i7 و I5 چند هسته ای هستند؟
    Last edited by ali_mascherano; 29-06-2010 at 18:30.

20. این کاربر از ali_mascherano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •