نه softimage چیزی مثل Paint Effect نداره...
واسه رندرش توی مایا با منتال ری هم اطلاع خاصی ندارم.........با Paint Effect اصلا کار نمیکنم....بدم میاد![]()
نه softimage چیزی مثل Paint Effect نداره...
واسه رندرش توی مایا با منتال ری هم اطلاع خاصی ندارم.........با Paint Effect اصلا کار نمیکنم....بدم میاد![]()
نه منظورم اين نبود
ميخواستم بگم كه سافت اميج از چه استفاده ميكنه تا يه محيط الف زا با درخت ايجاد كنه همچين ابزار مخصوص داره يا بايد همشو
تك تك بسازيش ؟
خوب Softimage یه چیزی داره به اسم : ICE که اکثرا میشناسنش دیگه......فقط این ICE به معنی یخ نیستا<> Interactive Creative Environment
خلاصه.....
با این میشه خیلی خیلی از کار هایی که تو برنامه های دیگه به کد نویسی نیاز داره رو بدون نوشتن کد انجام داد.....
همه اینا که گفتی رو با روش های زیادی میشه ساخت ولی استفاده از ICE به نظر من بهتر و طبیعی تر هست....
توی ورژن 2012 هم که ICE جدید تر شده و واسه همین کاری که گفتید خیلی راحت تر شده......
ولی مسلما به راحتی پینت افکت مایا نیست که 4 تا کلیک و درگ کنی و محیط آماده بشه
اما حرفه ای تر و عاقلانه تر از پینت افکت هست.
خوب ديگه برات آرزوي موفقيت ميكنم كه فوق حرفه اي باشيو كارهاي عاقلانه تر انجام بدي.
به حق من بيچاره كه چسپيدم به جون اين ماياي بدرد نخور پيش پا اوفتاده هم دعا كن بلكه دعاي شما حرفه اي ها
مارا به جاي برسونه.................
![]()
چرا با خودت در گیری؟
من کارم اکثرا مدل سازی آبجکت هست و از اینجور چیزا نمیسازم...پس حرفی که زدم ربطی به کار هایی که خودم می سازم ندارن اصلا....
این حرفی که زدم رو هم همه قبول دارن دیگه اگه رو حرف من حساب نمیکنی برو از بقیه بپرس....
در ضمن....مگه من میگم SOftimage از Maya بهتره؟....من میگم این روش از پینت افکت بهتره.......وگرنه تو خود مایا هم میشه همه اینا رو ساخت و از پینت افکت هم استفاده نکرد.
مهم روش هست....نه نرم افزار
واسه دعایی هم که برام کردی ممنونم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)